Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש שאפו.

סלחו לי על הבורות אם רכב באחריות עדין בדיקה במוסך גבע לא מסירה אחריות?

או שבעצם מוסך גבע נחשב מורשה לא הצלחתי להבין כולכך.

HONDA JAZZ 2016

2017 סיטרואן קקטוס אדומה-נמכרה

2020 308 גיטי 😎

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלומות,

התחדשתי ב-308SW שנת 2015 עם 80,000 ,

הרכב נקנה מטרייד לובינסקי לאחר ליסינג ולאחר השבחה שכללה טיפול גדול במוסך מורשה יבואן, יש לי אחריות של שנתיים או 20,000 קילומטרים אבל נושא הרצועה טורד את שנתי...הצצתי דרך פתח המילוי וראיתי שגב הרצועה מחוספס (בדומה לתמונות בשרשור הנוכחי) השמן חדש לגמרי ולא ראיתי אי אלו חלקיקים זרים על גבי המדיד.

יש בי התלבטות: האם לנסוע עם הרכב עד תם האחריות ואז לעשות החלפה מונעת (מתוך הבנה כי אני "מכוסה" מבחינת נזק חלילה) או לבצע את ההחלפה כבר עכשיו ולהיות בראש שקט?

יש לציין כי אני ממש נהנה מהרכב ועשיתי עסקת קניה טובה ושקופה מול טרייד לובינסקי בגלילות.

תודה מראש לעונים וסליחה על החפירה...

ערן

סע למוסך גבע, יבדקו לך את הרצועה בחינם, אם הכל טוב, אתה יכול להתחיל לישון ברוגע, לא? תחליף כבר עכשיו ובזה למנוע נזק לא צפי, ותמשיך כמובן להנות מהרכב.

פורסם (נערך)
ממש שאפו.

סלחו לי על הבורות אם רכב באחריות עדין בדיקה במוסך גבע לא מסירה אחריות?

בדיקה כשלעצמה אינה פוגעת באחריות .

טיפול רשלני ושימוש בחלפים לא לפי התקן פוגע באחריות .

אתה צודק, מוסך גבע אינו מוסך יבואן אבל יש מקרים שעדיף להיות חכם מאשר צודק.

וזה המקרה.

נ.ב. גם אני החלפתי שרשרת תזמון במוסך פרטי. למרות שהרכב היה באחריות יבואן .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

ואם נניח באמת צריך להחליף את הרצועה, החלפה כזו יכולה לבטל את האחריות?(לי יש עוד 3 שנים אחריות)

HONDA JAZZ 2016

2020 308 גיטי 😎

פורסם (נערך)

חלול, מוסך היבואן אמר שאני לא צריך להחליף שרשרת תזמון. שהכל טוב, שהרעש הזה זה סתם המרימים. בפועל השרשרת יצאה ארוכה ב 2 ס''מ משרשרת חדשה. אתה באמת רוצה לבחון את האחריות ?! יש לך עודף זמן להשבית את הרכב במוסך היבואן ? בבקשה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אם אני נניח בודק במוסך גבע ומתברר לי שבאמת הרצועה פגומה המוסך היבואן יסכים להחליף לי במצב זה? (רק בגלל האחריות אחרת כבר הייתי מטפל אצל גבע בקבוע ).

HONDA JAZZ 2016

2020 308 גיטי 😎

פורסם (נערך)

למה לא ? תמיד אפשר לסגור הכל למלא שמן ולסוע עצבניים ליבואן. הכל עדיין מקורי ושלם. אבל מוסך גבע עושה פה מהלך חכם. רוב האנשים שאני מכיר יגידו לו להחליף רצועה ולסגור עניין במקום.

ע"פ החוק בארץ,כדי שהיבואן יוכל להסיר אחריות ,הוא יצטרך להוכיח שמוסך גבע גרם לנזק לרכב.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

כל מי שטיפל במוסך מורשה יבואן יזכה לתמיכת יצרן מלאה של 150000 קמ או חמש שנים ללא בעיות. אם הרכב טופל מחוץ לרשת הוא יזכה לטיפול במסגרת אחריות רגילה של היצרן . חוץ מזה כברהחליפו את סוג הרצועות.

פורסם
כל מי שטיפל במוסך מורשה יבואן יזכה לתמיכת יצרן מלאה של 150000 קמ או חמש שנים ללא בעיות. אם הרכב טופל מחוץ לרשת הוא יזכה לטיפול במסגרת אחריות רגילה של היצרן . חוץ מזה כברהחליפו את סוג הרצועות.

מאיפה הבאת את זה?

לקקטוסים הראשונים שהגיעו [הידניים] יש אחריות ל3 שנים בלבד

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
למה לא ? תמיד אפשר לסגור הכל למלא שמן ולסוע עצבניים ליבואן. הכל עדיין מקורי ושלם. אבל מוסך גבע עושה פה מהלך חכם. רוב האנשים שאני מכיר יגידו לו להחליף רצועה ולסגור עניין במקום.

ע"פ החוק בארץ,כדי שהיבואן יוכל להסיר אחריות ,הוא יצטרך להוכיח שמוסך גבע גרם לנזק לרכב.

תגיע ליבואן. תאמר לו שהרצועה בלויה. אבל אין לך שום נורת התראה או בעיה בסחיבה. לאן תתקדם משם?

זה בדיוק מה שמרתיח בהתנערות שלהם.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לחברי הפורום!!!

אנחנו במוסך גבע מציעים לכל בעלי הצרפתיות עם מנוע 1.2 שרוצים לישון בשקט לבוא לבדיקת רצועת התזמון שכוללת פירוק אגן השמן בחינם!!!

לאלה שירימו גבה ויחששו מתרגיל שיווקי שנועד ל"דחוף" עבודה נבהיר, שכנותני שירות לרכבים צרפתיים מזה שנים רבות, חשוב לנו מאוד שהשם של המותגים הצרפתיים לא יפגע ואם במאמץ קטן אפשר להועיל אז לשם כך אנחנו בתמונה.

מוזמנים להתקשר לתאם ולבוא לבדיקה ללא כל התחייבות לתיקון

רספקט ושאפו

אני אגיע ואהפוך ללקוח

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

פורסם
מאיפה הבאת את זה?

לקקטוסים הראשונים שהגיעו [הידניים] יש אחריות ל3 שנים בלבד

לסוג תקלה זו בלבד ,לקקטוס אין תקלה גורפת ברצועת תזמון ולכן אין תמיכות מיוחדות בנושא רצועת תזמון. כמו כן אם הרצועה התפוררה יש עוד מספר תהליכים לביצוע והחלפת רכיבים במנוע חוץ מהחלפת הרצועה. באם הרצועה התפוררה אין צורך בפירוק אגן שמן , אפשר לבדוק בפירוק חלקים מסביב למנוע.

פורסם

בהחלט תעודת עניות ללובינסקי, ולמרות חיבתי הרבה לרכבי פיג'ו - הרכב הבא לא יהיה מהיצרן...

שאלה, בתור בעל רכב עם המנוע (1.2 puretech) בגרסתו האטמוספרית

רציתי לדעת האם תופעת ההתפוררות נפוצה/מואצת יותר בדגמים המוגדשים?

פורסם

אין לי מושג איך לובינסקי בזה - ברכב אחר הלך לי מנוע לאחר תקופת האחריות, דיברתי עם אחראי שירות איזורי של היבואן ובעקבות הטיעון שלי שהרכב טופל אך ורק במורשה יבואן הגישו בקשה לרצון טוב וקיבלתי 90% מימון בשיפוץ המנוע. כך שהדבר היחיד שאני מרוצה בכל מה שקשור לנושא הוא שטיפלתי אך ורק במורשה וחסכתי כ- 10,000 ש״ח.

לגבי הפג׳ו - אם הייתי גר יותר קרוב לתל אביב כנראה שהייתי עובר למוסך גבע.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...