Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נוצרו בעסק של אבא שלי בורות וסדקים ברצפה. יש בעסק המון שימוש במים ומיץ שלפעמים נשפך על הרצפה, ועם הזמן זה אכל את הרצפה בכמה מקומות.

באיזה חומרים אוכל להשתמש כדי למלא את האזורים האלה(מצורפת תמונה)?

האם יש איזו הכנה שצריך לבצע לפני המילוי, או שפשוט אפשר למלא עם שפכטל עד שבורות מתמלאים?

בערך בורות של עד חצי ס"מ. החומר מילוי אמור להיות עמיד ולמים ולמיץ שמכיל מלח לימון.

שבוע טוב. :)

484ceae5-b93d-4097-88fc-93c9d066eec7.jpg

פורסם

מילוי של רצפה לא יכול להיות שפכטל - הוא נמס במים. אופציה א' היא למלא במלט, להחליק ולהדביק לינולאום שעמיד בפני חומציות.

אופציה ב' היא למלא בביג'י בונד ולהדביק מרצפות. אופציה א' זולה יותר.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

לא בהכרח. אצלי בבית יש ריצוף ובחדר אחד יש לינולאום שמשתלב יפה עם קאנט מתאים עם הריצוף.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

ערבוב של 2 דליים מלט, חצי דלי חול, ביגיבונד ומים אמור לתת שכבת כיסוי טובה. צריך להרטיב במים בעדינות כל כמה שעות. אם להחמיר אז לשים רשת אינטרגלס מהודקת בנעצים לרצפה ואז למרוח את החומר מעל זה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לא זול. אבל עמיד. להביא אפוקסי.

לשפוך בחריצים.

לתת להתייבש 24 שעות במידה וזה חומר עבה.

עמיד.!! אין דברים כאלו.

חניונים.

מועדונים.

מטבחים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אפוקסי מעולה, אבל מי שלא יודע לעבוד עם זה יכול להסתבך. כן כבר חייב מישהו מקצועי שייתן החלקה יפה. כל חריץ או שפיץ שייבלוט יעשה כאב ראש גדול אחר כך. יצטרך כאן גם מאלדג' גדול של טייחים למנוע פסים בצורת קשת בזמן המריחה.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...