Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש לי פיאסטה 2014. בימים האחרונים הלך לי המצבר ונאלצתי להחליף אותו, מה שנראה לי קצת מוזר כי הוא היה סך הכל בן פחות משנה וחצי (מאי 2017). זה קרה אחרי שהשארתי את הרכב עומד 3 ימים, כשבעבר הלא רחוק השארתי אותו 9 ימים ללא שום בעיה.

זה הוביל אותי לנסות לחשוב האם יש לי משהו ברכב שצורך חשמל סתם. אחרי קצת מחשבה נזכרתי שממש לא מזמן (אולי לפני חודש) החלפתי את הכבל של מצלמת הרכב (שעשה בעיות) לכבל USB רגיל שהזמנתי מעלי אקספרס, וחיברתי אותו לשקע המצת דרך מתאם USB, והשארתי אותו מחובר פשוט באופן קבוע (הכבל אגב עובד יופי והמצלמה נדלקת עם ההצתה ונטענת טוב). האם יתכן שזה גרם לצריכת חשמל שבסופו של דבר פרקה את המצבר והרסה אותו? או שזה לא סביר ואני לא בכיוון? יש לציין שלפי ספר הרכב השקע נכבה אחרי חצי שעה כשהסוויץ' כבוי...

פורסם

לפחות אצלי בפיאסטה 2009 השקע ממש לא נכבה אחרי חצי שעה.

שלושה ימים שמצלמה פועלת בלי הפסקה בהחלט יש סיכוי שירוקנו המצבר ולא תוכל להניע אבל מצד שני התנעה עם כבלים ונסיעה אמורות למלא את המצבר חזרה והכל יהיה בסדר, חוץ מזה שקצת קיצרת את חייו.

אם במקרה למצלמה עצמה או למטען שלה יש נורה כלשהי שדולקת בזמן הפעולה אז תשאיר אותה באיזה ערב מחוברת ואחרי שעה או שעתיים תרד לרכב ותבדוק אם הנורה דולקת בלי בכלל! לפתוח את הרכב, לדעת בשלט. רק תציץ מהחלון. זה ייתן לך תשובה לגבי עניין החצי שעה.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אבל אם כתבת שהמתח במצת לפי ספר הרכב נשאר דולק חצי שעה לאחר הכיבוי אז למה המצלמה נכבית מיד עם כיבוי הרכב?

אחרי שהחלפת מצבר הכל נשאר מחובר אותו דבר והכל תקין עכשיו?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

1) למצלמה יש צג דיגיטלי גדול, ואני רואה בקלות כשהיא נדלקת ונכבית. היא תמיד נכבית אוטומטית אחרי כיבוי הסוויץ'... מצד שני יכול להיות שעדיין מתרחשת טעינה של הסוללה, זה כבר סיפור אחר.

2) בפעם הראשונה שזה קרה הרכב הניע עם כבלים בערב (והניע שוב רגיל כשבדקתי אחרי חצי שעה), אבל למחרת הוא שוב לא הניע, ובשלב הזה כבר שוב הנעתי עם כבלים ונסעתי למוסך, ושם אמרו שצריך להחליף מצבר.

פורסם

שאלה טובה. אני צריך לבדוק מתי השקע נכבה בפועל בעצמי... בהנחה שהשקע נכבה מיד עם כיבוי הסוויץ' אני מניח שהשארת הכבל בפנים לא אמורה להשפיע על כלום? (אני יודע שהשאלה קצת טיפשית).

פורסם

ביצעתי בעבר התקנה של מצלמה ל2 פיאסטות כאשר את החשמל הוצאתי ישירות מהקופסאת פיוזים וכל החשמל עוברת בצורה נסתרת.

אם תרצה הסבר והדרכה תפנה אלי בפרטי ואעזור לך בזה

• תוכן חדש...