Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאחרונה המזגן לפתע הפסיק לעבוד.

ביקור אצל חשמלאי רכב הצביע על בלאי של הגומי במצמד של המדחס.

לפי התיאור של החשמלאי- שני חלקים שנצמדים מגנטית כאשר מפעילים את המזגן

ומשום שיש בלאי טבעי אז הגומי מתייבש והמצמד לא נצמד.

כאמור לדבריו זאת מחלה ידוע ברכב, עלות זרוע חדשה כולל עבודה עומד על 1000ש"ח כולל מע"מ.

מפירוקיה יד 2 המחיר יהיה זהה כי הם מוכרים רק עם המדחס קומפלקט, ואז לא ידוע כמה זמן זה יחזיק.

אישית מעולם לא שמעתי על כזו מחלה וזה חדש לי.

האם הדברים שלו נכונים והאם המחיר נשמע הגיוני?

תודה,

פורסם

לא שמעתי על בעיה סדרתית במגנים הללו- לאח שלי הקטן יש אחת כזו והוא מאוד רגיש לחום -לא נשמעו מצידו תלונות על המזגן ועוד לפני זה מחברים,שהחזיקו רכב כזה לא נשמעה טענה דומה.

כדאי להתייעץ עם מומחה למזגנים ולקבל ממנו חוות דעת שנייה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יש עצות למומחה מזגנים באזור מרכז?

יש לי בעיית אמינות עם רוב המומחים לכן קשה לי ללכת לכל אחד בלי לקבל לפחות מילה אחת טובה עליו.

פורסם

היתה לי גם תקלה דומה בדגם 2007 אבל אצלי נשברה הזרוע. כמו שאמרת נאלצתי להחליף את כל המדחס לחלופי בעלות של בערך 1200 שקל כולל עבודה ומעמ

פורסם
תקלה ידועה ברכב זה .דע לך שזה יכול להגרר להחלפת מדחס ומעבה חדש .ואולי גם שסתום בלוק.

תוכל להרחיב מה בדיוק מתקלקל שנדרש להחליף גם מעבה ושסתום בלוק?

פורסם
תוכל להרחיב מה בדיוק מתקלקל שנדרש להחליף גם מעבה ושסתום בלוק?

אם נשחק הגומי של המדחס בגלל התנגדות גדולה של המדחס ולרוב נשחקים החלקים הפנמיים של המדחס שמיצרים שבבים שסותמים את מעבר הגז במערכת.שהם המעבה מיבש ושסתום בלוק.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ביקרתי אצל עופר קצב והוא תיקן את התקלה לשביעות רצוני ובחיר נמוך משמעותית מהחשמלאי רכב שבדקתי אצלו את התקלה.

המון תודה על העצות, הן עזרו לי המון.

פורסם (נערך)

הוחלף המצמד (דיסקית עם גומי בצד אחד?) של המדחס לחדש, והגומי נשחק אז הוא לא נצמד ולא מפעיל את המדחס.

מחיר 500 ללא מעמ.

לא יודע להגיד עד כמה יקר אבל זול משמעותית ממחיר שנתן לי חשמלאי אחר על אותה תקלה.

עריכה אחרונה על ידי voltage
  • תוכן חדש...