Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיחזור כ''ס אבוד ע''י תכשיר בלבד... האמנם?

Taipan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

נתקלתי בסירטון שבמבחן שערכו פיפט גיר, נראו תוצאות מעניינות של חזרה של כוחות סוס אבודים רק ע''י הוספת תכשיר. אני אף פעם לא האמנתי לדברים האלה, האם טעיתי? כי העלייה הגדולה ביותר קרתה אחרי הוספתו בלבד.

אני יודע להטיל ספק, אבל את פיפט גיר תפסתי תמיד אמינים ביותר.

הסירטון:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה היה לנו כאן ? טיפול סטנדרטי שנועד לשמור על הרכב (מה הקשר שלו לבין פיפט גיר,זה טיפול שאפשר לעשות בכל מוסך עם כל הכבוד) ותוסף,שיעילותו כמו הרבה תוספים אחרים מעט שנויה במחלוקת- יש כאלו שעוזר ויש כאלו שלא.

להאמין,שתוסף כזה או אחר מעלה כ"ס ? לא יודע,לי אישית נשמע כמו אגדה אורבנית.

מנוע,של רכב בן 10 גם אם טופל כל חיו במורשה,לא יהיה עם אותם כו"ס כפי שיצא חדש מהחברה- הרי בלאי טבעי יש בכל זאת וכדי להתגבר עליו יש אפשרות לבצע ניקוי מערכת יניקה בשיטה מיוחדת (EDTׂ) ויש

טיפולים מעט שמרניים יותר כמו פירוק אגן שמן כל 2 טיפולים,ניקוי רשת משאבת השמן/החלפתה לפי הצורך

וביצוע פלאשינג עדין בעזרת מסיר פיח כדי לשמור על ניקיון שסתומים.

אם מישהו חולק עלי זה בסדר,אשמח לקבל דוגמה נגדית עם הוכחה (שתוסף כזה או אחר החזיר סוסים למנוע).

סוס אפשר להחזיר רק לאורווה.. לגבי מנוע אני מעט יותר ספקן.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...