Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מפרסם תקלה בשביל חבר. יש לו הונדה סיוויק 2009 ידנית עם 150,000 ק"מ.

לפני כחודשיים נדלקו לו הנורות שציינתי בכותרת. חייב לציין שהנורות לא דולקות קבוע. הן מופיעות פעם בכמה זמן ובעיקר אם עולים על קטע הכביש המקורצף על השוליים על מנת למנוע הירדמות. ויכולים להיות מקרים בהם הנורות לא נדלקו שבוע ואז פתאום מיפיעות בהתנעה.

הלכנו למוסכניק שלי והוא התחבר עם מחשב(עולה 14,000 ש"ח, אולי זה מעיד על משהו) וזה הראה תקלה שהגלגל הימני האחורי לא מקבל ABS.

האוטו בולם בסדר גמור וגם עבר טסט(למיטב ידיעתי במידה וגלגל אחד היה בולם יותר גרוע היו אומרים לו משהו).

מה שנעשה באוטו עד עכשיו:

1. הוחלף חיישן ABS מאחורה מקורי וזה לא עזר.

2. היה חשד שזה המוח בבלוק של ה-ABS, לי יש הונדה סיוויק 2010 אוטומט והחלטנו לשים את הבלוק שלו אצלי ושאני אסע איתו שבוע על מנת לראות האם נורת ה-ABS תידלק. מה שדלק קבוע זו נורת ה-VSA וסימן הקריאה אבל זה מפני שהבלוק לא תואם, נורת ה-ABS לא נדלקה והחלפנו בחזרה את הבלוק בנוסף כמובן בוצעה החלפת שמן בלמים עם ניקוז.

מאז לא נדלקה התקלה אבל עברו רק יומיים.

קראתי בפורומים שמישהו החליף שמן בלמים עקב מפלס נמוך של שמן וזה פתר לו את הבעיה..לא יודע אם זה המקרה.

בכל זאת, מישהו נתקל במקרה הזה ויודע מה הבעיה? אני יודע שיכולות להיות 1001 סיבות, אפילו בצמה.

תודה רבה מראש לעוזרים.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אשמח לדעת האם אחרי שעברה תקופה מההחלפה של שמן הבלמים נדלקו הנורות שוב פעם ? 

כי היום פעם ראשונה נדלקו אצלי , סיוויק 5 דלתות 2010 אוטומט .

• תוכן חדש...