Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשת (סבכה) לחצר אנגלית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להרכיב. הכוונה לייצר הכול לבד.

או לקנות רשת ולבנות לה מסגרת ?

במידה ויש את כל היצקה שהיא תשב עליה.

הכי הכי חשוב.

מנסיון של אחי.

שבחלל למטה יהיה ניקוז טוב. וגישה נוחה לניקוי. אחרת סתימות ונזילות.

אצלו התקנו רשת יתושים מתחת לסבכה. למנוע מהליכלוך לרדת למטה.

ברזל שטוח 3 מ"מ על 3 ס"מ עומד. מרותך כל 2 ס"מ עם חיזוקים. אחרי ריתוך גילוון. והתקנה עם צביעה נוספת של נקודות ריתוך.

אחרת מחליד. קשה לצבוע. ונראה לא טוב אחרי מספר שנים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אצלנו הקבלם כיסה עם לוחות כלשהם באלכסון והליצן הדביק עליהם שאריות מהדשא המלאכותי. כמובן השאיר רווח של כמה ס"מ לאוורור.

החדר שאליו פונה החלון האנגלי משמש כמחסן כך שחוץ מקצת אוורור אין לחלון האנגלי הרבה משמעות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
להרכיב. הכוונה לייצר הכול לבד.

או לקנות רשת ולבנות לה מסגרת ?

במידה ויש את כל היצקה שהיא תשב עליה.

הכי הכי חשוב.

מנסיון של אחי.

שבחלל למטה יהיה ניקוז טוב. וגישה נוחה לניקוי. אחרת סתימות ונזילות.

אצלו התקנו רשת יתושים מתחת לסבכה. למנוע מהליכלוך לרדת למטה.

ברזל שטוח 3 מ"מ על 3 ס"מ עומד. מרותך כל 2 ס"מ עם חיזוקים. אחרי ריתוך גילוון. והתקנה עם צביעה נוספת של נקודות ריתוך.

אחרת מחליד. קשה לצבוע. ונראה לא טוב אחרי מספר שנים.

מדובר על שטח של 90 על 300 ס״מ (מידות לא מדוייקות)

אני חשבתי לקנות רשת ופרופילי זוית (4 על 4 ס״מ) - כמובן מגולוונים

הרשת תהיה מונחת על הפרופילים אשר יהיו מחוברים לקירות עם ברגי ג׳מבו גדולים.

השאלה היא האם יהיה ניתן לדרוך על זה?

פורסם

90 ס"מ על 3 מטר רוחב !!!!

אתה חייב רשת עבה. ומוטות חיזוק מתחת כל מטר. (2 מוטות בסך הכול ) (ניתן ברזל זיוות 4X4 השאלה איזה עובי דופן. 3 מ"מ מינימום. אחרת יקבל בטן

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הרשת נקראת רשת שגב, או רשת של סקופ.

מחברים זויתן L היקפי בכל המסגרת של הפתח, והרשת מותקנת מעליה, עם נעילה מלמטה או בלי.

זו עבודת מסגרות לא מסובכת.

גודל הזויתן וכמות ברגי הג׳מבו וסידורם בהיקף - לפי חישוב של מהנדס בהתאם לגודל המיפתח, ולעומס שהרשת אמורה לשאת.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...