Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי סיריון 2007. אחרי לחיצה חזקה על הבלמים שהופעל בה ABS דוושת הבלם לא מגיבה טוב יותר ויורדת עד למטה (בסופו של דבר הרכב בולם).

הייתי במוסך מורשה שבדק בלמים ומשאבות ולא מצא בעיה.

קראתי שיכול להיות שקשור לבעיה במערכת ה-ABS.

מוסך מומלץ באזור הדרום (באר שבע) שיכול לעזור לי??

תודה רבה

פורסם

מוסך מרכבות המשנה (או מרכבת המשנה, לא זוכר) הוציא אותי כמה פעמים מבסוט ותמיד היה הגון וישר איתי.

בכללי אני די קפדן ונודניק וזה נדיר שאני מבסוט על מוסך.

פורסם
דוושת הבלם לא מגיבה טוב יותר ויורדת עד למטה (בסופו של דבר הרכב בולם).

הייתי במוסך מורשה שבדק בלמים ומשאבות ולא מצא בעיה.

אתה בטוח שישנה בעיה? המוסכניק אומר שלא קיימת. אני לא חושב שמוסכניק רציני היה משחרר לך את הרכב עם בעיה כפי שאתה מתאר.

פורסם
מוסך מרכבות המשנה (או מרכבת המשנה, לא זוכר) הוציא אותי כמה פעמים מבסוט ותמיד היה הגון וישר איתי.

בכללי אני די קפדן ונודניק וזה נדיר שאני מבסוט על מוסך.

מחזק, אחלה אנשים במוסך הזה

יום טוב גם לך

פורסם

צינור המחובר למשאבה/מגבר בלם קרוע/מגבר בלם סיים את תפקידו/משאבת בלם מרכזית או שבאמת הבעיה במערכת ה ABS.

יש כאן לא מעט אפשרויות וכדאי מאוד להיכנס למוסך ולבדוק,אם מרוחק- לגרור את הרכב כי הנסיעה הבאה עלולה להיגמר באסון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...