Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי בעיה בגיר כבר שנה,זה התחיל ברעשים מהגיר בזמן נסיעה.

שהרכב מנסה להחליף הילוך שלישי לרביעי במצבים מסויימים,לא תמיד, הוא נכנס למצב חירום ומשאיר את הגיר בהילוך 3 עד שמכבים ומדליקים את המנוע מחדש.

ניסיתי להחליף שמן גיר ופילטר גיר אבל זה לא עזר, ניסיתי להחליף חיישן וגם לא עזר

הייתי ב-3 מוסכים שמתעסקים בגירים,

באחד המוסכים בדקו את התקלה בעזרת מחשב, והייתה תקלה בהילוך 3, אמר שיכול לפתור את זה עבור 1500 שקל אבל הרעשים ישארו

במוסך ה-2 אמר 4500 שיפוץ מלא, לא בדק עם מחשב

במוסך ה-3 הציע לי להחליף את הגיר מפירוק כולל עבודה עבור 1500 שקל ו-3 חודשים אחריות

האוטו עשה 130000 ק"מ, מה אתם מציעים?

יש לציין שאני כבר "יודע" לשלוט בגיר שלא יכנס למצב חירום, אבל זה ממש לא קל לנסוע בצורה כזאת

ולכן אני שואל מה כדאי לעשות? להחליף?לשפץ? או לקנות רכב אחר?

תודה על העזרה

פורסם

גיר משומש מפירוקי רכב זה "חתול בשק" ולא ניתן לדעת מה מצבו ואורך חייו הנותר.

בדוק האפשרויות, מחירים וכו' גם עם ספי ויניב ב"י.ס גירים אוטמטיים"

שברח' האלוף דוד מרכוס 27 א.ת סגולה פ"ת, טל' 053-8095586.

בברכה - רפי לין

פורסם (נערך)

בגיר הזה יש שני מחלות אחד בהילוך הרביעי והשניה בדיפרנציאל.

אם הדיפרנציאל מרעיש אין טעם לשפץ את הגיר כי עלות דיפרנציאל יקרה מאוד.

שיפוץ גיר לרכב כזה לא תהיה כלכלית לאור העלות הגבוה.

על גיר משומש ב 1500 מחיר טוב מאוד עם אחריות, סביר להניח שאם הגיר שיותקן יעבוד טוב בחודש הראשון אז הוא תקין. ולדעתי שווה גם את הסיכון.

שיפוץ גיר כבר עובר את ה 50 אחוז משווי הרכה לשיקולך.

בגלל שנסעת הרבה זמן עם הבעיה אז הגיר טחון, מה שקרה הוא שהמיסב חד כיווני של הילוך 4 התפרק במצב זה היה ניתן לתקן והגיר יעבוד כמו שצריך הבעיה היא שהשבבים שהתפרקו גרמו לטחינת חלקים נוספים(לא עצרת בזמן והמשכת לסחוב עם הבעיה) הדיפרנציאל גם הלך ואולי גם הגל נגדי בקיצור גיר מת.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
פורסם

כן בהחלט, החלפת הגיר זה כל המכלול.

הדיפרנציאל נמצא בתוך הגיר זהו רכיב יקר לתיקון או החלפה במקרה ויש בו פגיעה השיפוץ לא תמיד כדאי.

• תוכן חדש...