Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

מתלבטים לגבי החלפת פינת האוכל והחלטתי לפנות לחוכמת ההמונים...

האם מומלץ לקחת שולחן שהמשטח שלו עשוי מזכוכית? ואם כן, האם שקופה או חלבית?

קצת רקע: יש ילדים קטנים (כלומר מלכלכים, דופקים מזלגות בשולחן וכו') , אנחנו שונאים לשים מפות (ולכבס ללא הפסקה), אם השולחן לא יהיה מזכוכית הוא יהיה חייב להיות לבן כדי להתאים לשאר הריהוט (הצבעים השולטים בסלון ובמטבח הם לבן ואפור).

פורסם

יש לנו שולחן זכוכית שקנינו מחנות שקר כל שהיא ואני יכול להגיד לך שהזכוכית עמידה , מאוד עמידה , הבנות הקטנות דופקות עליו עם סכינים וגם פטיש שנפל מגובה של כמה סנטימטרים ועד עכשיו כלום

ברור שזכוכית תהיה יותר שבירה מעץ , אבל אם מדובר בזכוכית תיקנית היא תעמוד ברוב הצרות שתעשה לה

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לטעמי האישי והבלתי מחייב: זכוכית פשוט לא נעימה למגע. אפילו פורמייקה קשה נעימה יותר, שלא לדבר על פורניר וכיו"ב.

מבחינת עמידות לשבר, אפילו עם ילדים - אין בעיה עם זכוכית.

אופציה נוספת: מפות חד פעמיות שקונים במטר רץ, יש גם ב-6₪ למטר שנראות נחמד מאוד, למי שחובב מפות צבעוניות. רק לא שקופות, הן (שוב!) לא נעימות למגע ונדבקות לעור, בעע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אצלנו גם הכל לבן וכו ושברנו את זה עם שולחן פלטת עץ מלוטש ללא ציפוי.

זה עץ מעובד אך המראה טבעי.

מעולם לא שמנו עליו מפה וככל שיש עליו יןתר שריטות ומכות הוא יותר יפה.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
שלום חברים.

האם מומלץ לקחת שולחן שהמשטח שלו עשוי מזכוכית? ואם כן, האם שקופה או חלבית?

אם השולחן לא יהיה מזכוכית הוא יהיה חייב להיות לבן כדי להתאים לשאר הריהוט (הצבעים השולטים בסלון ובמטבח הם לבן ואפור).

אתה יכול לקנות שולחן בצבע לבן ולהניח עליו פלטת זכוכית שקופה ומחוסמת

פורסם
מניסיוני, עמיד. קל לניקוי (ספריי חלונות וזה כמו חדש).

[video=youtube_share;yPCIsIJ7nhY]

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עניין של טעם.

אני לא סובל שולחן זכוכית כי רואים על זה כל טביעת אצבע או חתיכת לכלוך זעירה. מעבר לזה, גם החלק התחתון צובר אבק אבל לא בתדירות גבוהה כמו העליון כמו בכל שולחן, רק כשבזכוכית רואים את זה. מדי פעם תצטרך להפוך ולנקות את שני הצדדים. מבחינה פונקציונלית זה עמיד מאד אבל קר למגע ולא נעים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לדעתי דווקא עץ ישבור לבן+אפור הרבה יותר יפה מאשר שזכוכית תשתלב בזה.

זכוכית שטוחה = פניציה.

לא הייתי נותן לילדים שלי לקפוץ על זכוכית שלהם, בוא נגיד ככה.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...