Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול כשהחלפתי רצועת אלטרנטור בסובארו B3 שברתי אותו בטעות..ולא אל תשאלו איך זה קרה :) את הפדיחה אני אשאיר לעצמי!

מאיפה יש לי לקנות כזה במיידי? מה עושים במקרים כאלו?

זה הבורג המדובר:

https://www.google.co.il/search?q=34435AA030&safe=active&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj8r96P17nbAhXHQ8AKHXrKBW8Q_AUICigB&biw=1280&bih=884

פורסם

פירוקיה או איזושהי חנות כלי עבודה, מוסך ומקומות שיש מצב שאם תביא את הבורג ימצאו אחד כזה.

פורסם

הבורג לא צריך להיות זהה לבורג המקורי.

בורג כזה, כמו מאחד הקישורים בחיפוש שהבאת, לא בעיה למצוא בחנויות אספקה טכנית.

תביא את קצה הבורג הישן כדוגמה, ואת האורך. ראש הבורג לא חייב להיות זהה. חשוב שההברגה (פסיעה) תהיה זהה.

אם אתה פדנט, פעל להשיג בורג זהה למקורי (בהזמנה/פירוקיה).

פורסם

לשלוף אותו זה פחות בעייתי, יש לו חלק שבולט החוצה ואפשר לסובב אותו עם פלייר

אז זהו אחרי הרבה חיפושים מצאתי חנות חלפים שמזמינה לי את החלק המקורי (משה חלפים) יגיע מחר, ובנתיים מצאתי בורג דומה בחנות פרזול שישמש אותי להיום (2 שקלים)

פורסם (נערך)

אני כמעט בטוח שיש לי בורג כזה בארגז כלים לאחר שפירקתי אלטרנטור לרכב שלי

אני מאזור רמלה

מצאתי את הבורג הזה

זה פורק במהלך החלפת אלטרנטור לא נראה לי שזה מתאים

32ffdb69-41ab-4f72-baa9-23f3a93a3496.jpg

עריכה אחרונה על ידי klasa
  • תוכן חדש...