Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2 מחלקות שונות לגמרי.

תמיד מישהו יתלונן.

מה אתה מגדיר כמחיר סביר? בדור 4 לא ידוע על משהו יקר בצורה מוגזמת

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יצא לי לראות מגאן RS לפני כשבועיים, לפי מה שאתה אומר זה ביבוא אישי?

ונשמע שממש נהנתם, מאחל לכם עוד טיולים כאלה וכל הכבוד לקרסו.

פורסם

קודם כל ההשוואה שלי היא למחירון רנו כי הם היצרן והם קובעים את המחיר ההתחלתי, כמובן ששם אני בודק קודם כל יש לי את התוכנה המקורית.

אחרי זה בודק באתרים שונים בחול כדי לראות מה השתנה, לרוב כלום ומקסימום יש דברים שאין יותר בעולם.

אחרי זה בודק בקרסו.

לדוגמא פילטר שמן, הכי בסיסי, מדבר על פילטר לאוטו שלי כי דור 4 אני לא מכיר, בחול הוא עולה בסביבות ה30 שקל, בארץ 90.

מסכים איתך שמדובר במחלקות שונות ואנחנו ישראלים ואף פעם לא נהיה מרוצים ועדיין הראש הוא אותו הראש, אני לא יכול ליצור קשר היום עם מחלקת טיולי RS ומחר עם מחלקת חלפים הרי.

אגב, פילטר שמן לדור 4 עולה באנגליה 26 שקלים, באתר של קרסו לא מצאתי מחיר בכלל למק"ט הזה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
יצא לי לראות מגאן RS לפני כשבועיים, לפי מה שאתה אומר זה ביבוא אישי?

ונשמע שממש נהנתם, מאחל לכם עוד טיולים כאלה וכל הכבוד לקרסו.

שיווקו מגאן rs עד לא מזמן. עם סיום היצור של הדור השלישי הופסק גם היבוא לארץ ויתחדש לקראת סוף השנה.

רופני, מסנן שמן עולה בארץ 73.30₪ בהילוך שישי

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

רופני, מילא שאין קשר בין הדברים, אם יש לך דוגמא ליבואן אחד שמתמחר חלפים בקירוב כלשהו למחיר שתמצא באיביי באנגליה/סין/אריתריאה/פפואה גיניאה החדשה - אשמח לדעת מיהו, אולי אשקול לרכוש ממרכולתו.

הפעילות עצמה יותר ממבורכת, ואני מקווה שזאת רק ההתחלה. בהצלחה!

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הפעילות עצמה יותר ממבורכת, ואני מקווה שזאת רק ההתחלה. בהצלחה!

+100000

אחלה כבישים לטיול ראשון,חבל לא המשיכו עד לגלבוע ;) (טיול הבא יכל להיות דרום נטו)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הייתי מצפה לתמונות איכותיות יותר :wink:

נראה שנהניתם מאוד. כיף לראות מועדוני רכבים שיוצאים לטיולים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

חייב להודות שלא היה לי כוח להעלות עוד תמונות.

תמונות המקור בגודל של 15 מגה ולוקח נצח עד שעולות לשרת של קארספורום וגם עז עוברות הקטנה. אפרסם עוד בקרוב

Renault Clio RS EDC 200

פורסם

פות"ש, בשורת הפתיחה נתת את מועדון מיני כדוגמה, אך המועדון אינו קשור ליבואן.

כמו כן, אמרת שהוזמנו רק בעלי רכבים שמשווקים כעת, האם המועדון הוא ללקוחות יד ראשונה בלבד שרכשו ישירות מהיבואן או שהוא מיועד לבעלי הדגם העדכני ביותר ללא תלות במספר בעלויות?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

תמיד יהיו אנשים לא מרוצים, משלל סיבות והאמת שזה לא ממש משנה.

אני באופן אישי מאוד שמח לראות את זה מצד אחד, ומצד שני מאוד עצוב לי בעיקר בגלל קנאה לבנה כי מאיר ממש לי בכיוון.

בכל אופן שאפו לקארסו כיף לראות יבואנים שבאמת עושים ולא רק מדברים.

2017 Type R

פורסם
פות"ש, בשורת הפתיחה נתת את מועדון מיני כדוגמה, אך המועדון אינו קשור ליבואן.

כמו כן, אמרת שהוזמנו רק בעלי רכבים שמשווקים כעת, האם המועדון הוא ללקוחות יד ראשונה בלבד שרכשו ישירות מהיבואן או שהוא מיועד לבעלי הדגם העדכני ביותר ללא תלות במספר בעלויות?

הייתי בטוח שמועדון מיני בחסות היבואן. ח״ח וכל הכבוד למועדון שהוא ברמה גבוהה מאוד בלי הגב של היבואן.

בינתיים פעילות המועדון היא לכלל בעלי הדגם המשווק כעת. כיוון שכמות המסירות מאוד נמוכה (כ-40 מתחילת השיווק לפני 5 שנים) אין הפרדה. יתכן ולאירועים יקרים יותר תהיה הפרדה.

אין קשר למספר בעלי הרכב, באירוע השתתפו גם בעלי קליאו יד 3.

נבחנת האפשרות למתן חסות למשתתפים בטיים אטאק וגם שם אין הפרדה בין מספר הידיים שהרכב עבר

Renault Clio RS EDC 200

פורסם
הייתי בטוח שמועדון מיני בחסות היבואן. ח״ח וכל הכבוד למועדון שהוא ברמה גבוהה מאוד בלי הגב של היבואן.

בהחלט, יש מספר מצומצם של מנהלים שעובדים קשה ומשקיעים מזמנם הפרטי כדי להוציא פעילויות על בסיס חודשי (מפגשים, טיולים, ימי מסלול ועוד).

נבחנת האפשרות למתן חסות למשתתפים בטיים אטאק וגם שם אין הפרדה בין מספר הידיים שהרכב עבר

כיף לקרוא, כל הכבוד! :)

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
אולי שקרסו ידאגו קודם למחירים סבירים לחלפים (לרנו ספורט אגב) ואז ימשיכו להתמקד באירועי נהיגה לרוכשים במחירים סבירים ?

כל כך צודק!

פורסם

איפה נציג לובינסקי (הכל כך פעיל בפורום) כשצריך אותו. קדימה להרים את הכפפה ולארגן ימים וטיולים לבעלי GTI...

פורסם
איפה נציג לובינסקי (הכל כך פעיל בפורום) כשצריך אותו. קדימה להרים את הכפפה ולארגן ימים וטיולים לבעלי GTI...

יצור של GTI 308 בינתיים הופסק עקב אי-עמידה בדרישות זיהום אוויר, כנראה שיתחדש מתי שהו. הגורל של 208GTI גם לא ברור - עקב הפסקת יצור 208 3 דלתות.

כך שחטיבת הספורט של לובינסקי יכולה בינתיים לנוח אחרי שעבדה כל כך קשה.

לגבי יבואן הונדה - לא בטוח שהוא יעשה משהו למען אלה שקנו טייפ אר (וזה בערך 10 אנשים). אין להם אפילו רכב לנסעיית מבחן (לפחות כך נאמר לי בסוכנות) ואם זה נכון - איך אנשים קונים רכב ספורט בלי לנהוג בו? סומכים על הביקורות?

• תוכן חדש...