Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה208 החדשה כנראה תוצג בתערוכת פריז בסוף השנה ואני מאמין שלא הרבה אחרי תופיע גרסת הGTI.

ה308 ממה שקראתי אמורה לחזור לפס הייצור באזור אוקטובר ,מקווה שהפעם תגיע גם עם התרעת התנגשות מקורית כדי שלא תהיה חייבת מובילאיי.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יצור של GTI 308 בינתיים הופסק עקב אי-עמידה בדרישות זיהום אוויר, כנראה שיתחדש מתי שהו. הגורל של 208GTI גם לא ברור - עקב הפסקת יצור 208 3 דלתות.

כך שחטיבת הספורט של לובינסקי יכולה בינתיים לנוח אחרי שעבדה כל כך קשה.

לגבי יבואן הונדה - לא בטוח שהוא יעשה משהו למען אלה שקנו טייפ אר (וזה בערך 10 אנשים). אין להם אפילו רכב לנסעיית מבחן (לפחות כך נאמר לי בסוכנות) ואם זה נכון - איך אנשים קונים רכב ספורט בלי לנהוג בו? סומכים על הביקורות?

לקוחות Type-R הם לקוחות שבויים ולא רואים אפשרות אחרת (למזלם ההונדה הזו היא מכונה מופלאה).

החיסרון היחיד הוא כנראה המראה הצעקני של הרכב (עבור הלקוח האופייני מדובר ייתרון מובהק).

ותמיד אפשר לנסוע למדינה אחרת ולשלב בה נסיעת מבחן :)

פורסם
לקוחות Type-R הם לקוחות שבויים ולא רואים אפשרות אחרת (למזלם ההונדה הזו היא מכונה מופלאה).

החיסרון היחיד הוא כנראה המראה הצעקני של הרכב (עבור הלקוח האופייני מדובר ייתרון מובהק).

ותמיד אפשר לנסוע למדינה אחרת ולשלב בה נסיעת מבחן :)

מסכים! :-D

פורסם
אף 308 GTI לא חוייבה ב mobileye.

נאמר לי שיש הבנה שלא לחייב רכבים ספורטיבים במערכת הזו.

אין הבנה, החוק מחייב - ראיתי גם 911 עם מערכת מוביילאי כי חייב בחוק.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני מכיר בעלי 308 GTI מהדגם שלאחר מתיחת הפנים עלייה לכביש 2018+ ואין להם מוביאיי.

אולי פיצ'ר תיקון סטייה מנתיב שהתווסף לאחר מתיחת הפנים מייתר את המובילאיי?

אין הבנה, החוק מחייב - ראיתי גם 911 עם מערכת מוביילאי כי חייב בחוק.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

פורסם

צריך התראה על סטייה מנתיב והתראת התנגשות, אחרת זה חובה.

אין לי איך להסביר את חסרון המובילאיי ב308, אבל גם אני ראיתי 911 ובוקסטרים בסוכנות בהרצליה עם מובילאיי.

למשל מתיחת הפנים של המיני שהגיעה לאחרונה לארץ , מגיעה עם בלימה אוטונומית והתראת התנגשות אך אין לה התראה על סטייה מנתיב, ולכן מובילאיי מותקן בה.

פורסם
איפה נציג לובינסקי (הכל כך פעיל בפורום) כשצריך אותו. קדימה להרים את הכפפה ולארגן ימים וטיולים לבעלי GTI...

מה מונע ממך לפתוח קבוצת פייסבוק ולארגן טיול לבעלי פיג'ו GTI?

כל יבואן בוחר איך לפעול, במקרה של הקקטוס יחד עם המועדון שאינו חלק מהיבואן עשו פעילויות יפהפיות. בדיוק עכשיו נכנסו לעולם הספורט המוטורי כמו שמעולם לא היה בארץ, ואתה רוצה מהם שיארגנו לך "טיול"? חליק.

כל יבואן בוחר איך לבצע פעילויות תדמיתיות ויש לברך את קרסו על שהחליטו לקחת בזה חלק, כמו שיש לברך את סמל"ת על פעילות אבארט, ואת לובינסקי על ה 208CUP. (אותו לובינסקי שעשו כבר כמה כנסים ופעילויות נהיגה והתנסות לחברי הפורום).

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
זה היה ביום שישי האחרון ?

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

אכן כן

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
אכן כן

ראיתי אותכם ליד ים המלח

ראית במקרה בעליות של "כביש המרדפים" אחרי נחל פרת רכב של מדריך נהיגה שעשה תאונה ?

פורסם

היה לפני הרבה זמן מפגש סטטי מטעם לובינסקי.

איפה נציג לובינסקי (הכל כך פעיל בפורום) כשצריך אותו. קדימה להרים את הכפפה ולארגן ימים וטיולים לבעלי GTI...
IMG-20171020-WA0027.jpeg
פורסם
ראיתי אותכם ליד ים המלח

ראית במקרה בעליות של "כביש המרדפים" אחרי נחל פרת רכב של מדריך נהיגה שעשה תאונה ?

לא ראינו, זה קרה מיד אחרי שעזבנו

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.

• תוכן חדש...