Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בכל השנים שמובילאיי היה רלוונטי חברות הביטוח לא וידאו שהוא פעל בזמן התאונה. לא שמעתי על מקרה אחד.

הסיבה כנראה תמונה במחקר שבדק זמני תגובה של נהגים: גם עם מקדם ההתראה עדיין, חצי מהנהגים לא הספיקו לבלום בזמן. זה אולי מפחית מעוצמת ההתנגשות (שזה גם משהו ).

ובאוקטביה 2018 ליסינג שיש לקרוב משפחה אכן הוא מאד מתעצבן משמירת הנתיב בסיבובים

צריך לזכור ,שכמו מובילאיי ,אלו מערכות בשלב הבטא.

פעמיים הופעלה אצלו בלימה אוטונומית. בפעם הראשונה היא לא תפסה בזמן והוא נכנס ברכב לפניו. הטמבון הקידמי הוחלף . זה לא היה במהירות גבוהה. בפעם השנייה המערכת הצליחה לעצור סמ בודדים מהרכב לפניו. 50٪ הצלחה זה לא רע לבטא.

זה לא שהוא נהג רע, הוא פשוט עושה 5000 קמ בחודש והעייפות עושה את שלה. כרגע הרכב ב 15K והקלאצים "המחוזקים" עדיין בסדר.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

וחוץ מזה, אין לך זמן לאותת? תלמד לנהוג כמו בן אדם, ואז יהיה לך.

שלושה מצבים שכיחים שבהם אני מקבל התראות מהמובילאיי- וקרוב ולודאי שמערכת תיקון סטיה מנתיב היתה מפריעה לי:

1. סימונים ישנים\זמניים שלא נמחקו - אין סיבה לאותת אם נוסעים לפי הסימון המעודכן. למעשה האיתות יטעה את השכנים לדרך.

2. השתלבות נתיבים - לא מדובר בסטיה מהנתיב.

3. מישהו שדוחף אותי מהצד ומאלץ אותי לעבור נתיב בלי התראה. עניין יום יומי לגמרי במקומותינו.

דרך אגב - לפי ה-IIHS הפחתת תאונות על ידי מערכות אלה אמנם מובהקת סטטיסטית אבל סה"כ מתונה מאד, פחות מפ10%.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בשני המצבים הראשונים שציינת, לפחות באיוניק, המערכת מספיק חכמה בכדי להתבטל (חיווי עובר מירוק ללבן) ולחזור לתפקוד ברגע שהסימונים חוזרים למצב שהיא מסוגלת לעכל.

פורסם
שלושה מצבים שכיחים שבהם אני מקבל התראות מהמובילאיי- וקרוב ולודאי שמערכת תיקון סטיה מנתיב היתה מפריעה לי:

1. סימונים ישנים\זמניים שלא נמחקו - אין סיבה לאותת אם נוסעים לפי הסימון המעודכן. למעשה האיתות יטעה את השכנים לדרך.

2. השתלבות נתיבים - לא מדובר בסטיה מהנתיב.

3. מישהו שדוחף אותי מהצד ומאלץ אותי לעבור נתיב בלי התראה. עניין יום יומי לגמרי במקומותינו.

דרך אגב - לפי ה-IIHS הפחתת תאונות על ידי מערכות אלה אמנם מובהקת סטטיסטית אבל סה"כ מתונה מאד, פחות מפ10%.

מדברים על מערכות אקטיביות של vag - לפני חצי שנה עם לאון בשוויץ הכוללת מערכות בטיחות אקטיביות, כביש עם סימון כתום של עבודות בכביש משתלב עם כביש עם סימנים לבנים רגילים, הלבנים מובילים לתוך גדר בטון והכתומים לדרך הנכונה - מהיכרותי עם המערכות הללו ידעתי שיש סיכוי שהן ינסו להשתלב דווקא עם הלבנים ובשניה שהגעתי והרגשתי את ההגה מתחיל לזוז לבד לכיוון הגדר(יש לציין שהתנועה שלו דיי עדינה) נתתי תנועה החלטית לכיוון הכתומים ו״נטרלתי״ את המערכת.

עוד צפצוף שמרגיז במוביילאי זה במידה ואתה נוהג בסדר ומישהו נכנס לך בנתיב(גם משהו שגרתי במחוזתינו) אני רואה אותו והצפצוף מייצר יותר עצבים מגם ככה הסיטואציה שמרגיזה(אם הצפצופים נועדו ״לחנך״ אותי דרך זה שהם מעצבנים זה לא מחנך, זה פשוט מרגיז פעמיים).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מבחינתי מובילאיי כשלה סופית (או יותר נכון, ההפקרה שלה בידי מתקינים חאפרים) ברגע שברכב הקודם כל מעבר של הוישרים היו גורמים לה להתריע מחדש על התקרבות לרכב שמלפנים (כששנינו עומדים, מבלי לזוז). זה מצב מחרפן שאילץ אותי להפסיק את הוישרים כמעט בכל עצירה מאחורי רכב ברמזורים.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם
לא יודע איך זה אצלכם, אצלי באסטרה מדובר בכפתור לחיץ שמהרגע שכיביתי אותו, נגמר הסיפור.

זה כזה פשוט? סבבה.

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם
קודיאק זה לא מכונה לתקיפת פניות.

וחוץ מזה, אין לך זמן לאותת? תלמד לנהוג כמו בן אדם, ואז יהיה לך.

כן המורה. אני בטוח שכשמישהו חותך אותך בנתיב אתה קודם כל מאותת ואז סוטה כדי להמנע ממפגש בו. ופניות אפשר לתקוף גם עם סוס ועגלה אם אתה עגלון טוב...

• תוכן חדש...