Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ..

זוג +1 נסועה שנתית 15K ליסינג פרטי מתגלגלים לעסקה 3 באותה המתכונת , עדיפות ברורה להאצ'בק .

מחזירים מאזדה 3 האצ'בק.

על הפרק "ג'יפונים" שהוצעו ונשללו כדוגמת ASX,טראקס,ספורטאג' 1.6 ,ארונה רובם בגלל איכות לא מי יודע מה , צריכת דלק גבוהה ,והארונה בגרסת סטייל שהוצעה לנו נשמע כחבילה טובה אבל מוצעת רק בצבע לבן אחיד ..תוספת לבצע מטאלי או דו גוני גוררת תוספת של 2000-3000 ש"ח שבעיניי פחות מוצדקת כיון שזה לא רכב שנשאר אצלי וחוזר לחברת הליסינג ולכן ארונה בלבן אחיד נראית די אנמית וכרגע נפסלה , ניתן לעלות לגרסת ה FR בארונה אך עם המחיר של הביטוח והטיפולים המחיר נושק ל 2000 שח לחודש .

בגזרת המשפחתיות פורטה , אלנטרה, סיד,קורולה ,איוניק (נפסלה בגלל קרינה תינוק ורעש ...המון רעש) השאר משעממות או מוחלפות בקרוב בדגמים חדשים .

המחיר לגולף יקר מדי .... עם חבילת הביטוח והטיפולים מחירה נושק ל 2000 שח לחודש.

חשבתי גם על ה I30 החדשה אך זו לא מוצעת כרגע ללקוחות ליסינג .

מאידך המחיר לאלנטרה טוב מאוד (דרך אלבר דווקא) כולל הביטוח והטיפולים אך לטעמי מדובר בחבילה משעממת גם אם נוחה .

כעת עולה על הפרק הקרוז החדשה שהוצעה במחיר סביר בגרסת הסדאן ואני בודק מול אוויס אפשרות לקחת אותה בגרסת ההאצבק .

אז האם מדובר בבחירה טובה? לדעתי מכונית נאה .

למישהו נסיון עם הרכב? נוח?שקט?נעים? זריז?

אשמח לעזרה ואם יש רעיון טוב אחר אשמח לברר זאת מול אוויס .

המון תודה וסליחה על החפירה .

פורסם

בגלל שזה ליסינג פרטי, קח בחשבון שירידת הערך של הקרוז גבוהה משל היפניות.

בעוד 3 שנים כשתחזיר אותה, ערך השוק יהיה נמוך ותצטרך להשלים את ההפרש.

קרה לי עם קרוז 2011 בעסקת ליסינג פרטי עם אלבר.

פורסם

ליסינג פרטי פשוט מחזירים את הרכב וממשיכים לעסקה חדשה לא ממש מעניין אותי מה ירידת הערך .

כפי שציינתי זו פעם שלישית שאנחנו ממשיכים לעסקה כזו .

פורסם

ובאוטו יש לך מבחן ארוך טווח (רק תזכור שקצת קריאה ביקורתית אף פעם לא מזיקה):

https://www.auto.co.il/article/roadcartest/129836-road-tests-%20chevrolet-cruze

 

בליסינג פרטי אתה לא אמור פשוט להחזיר את הרכב בסוף התקופה? אחרת מה ההבדל בין זה לפשוט לרכוש רכב בהלוואה? כל הרעיון פה הוא להעביר את הסיכון לחברת הליסינג, לא?

עריכה: אז כבר לא משנה..

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

 

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

ronshul נראה שהעסקה שלך היתה עסקה EasyPay בה רכשת את הרכב בתחילת תקופת ה"ליסינג הפרטי" כל היתרון של עסקת ליסינג פרטי אמיתית הוא שהסיכון של ירידת ערך הוא של חברת הליסינג ולא שלך. עסקה בה הסיכון על ירידת ערך הרכב הוא עליך - היא עסקת מימון ולא עסקת חכירה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני נהגתי בקרוז סדאן פרימייר והתרשמתי לטובה.

בפרימייר מושבי העור פשוט מעולים ומאוד השפיעו על נוחות הנסיעה שהייתה טובה מאוד ועוד על חישוקי 17. יש הבדל במתלה האחורי בין הדגמים כך שכדאי לבצע נסיעת מבחן.

איכות החומרים בתא הנוסעים מעורבת אבל בסך הכל במקומות בהם נוגעים רוב הזמן החומרים נעימים.

הביצועים היו טובים מאוד למרות גיר לא החלטי ומעט איטי.

צריכת הדלק אצלי עמדה על 13.5 ק"מ לליטר בסופ"ש של נסיעות מעורבות ללא ניסיונות להיות חסכוני במיוחד, דיי הפתיע ביחס למוניטין של הקרוז הישנה.

החסרונות העיקרי של הקרוז מבחינתי הם היעדר מערכות הבטיחות המקוריות ומערכת סטרט אנד סטופ שלא ניתנת לניתוק ודורשת משחקים עם דוושת הבלם.

אם היא מוצעת במחיר משתלם מדובר בעסקה מעניינת.

×
×
  • תוכן חדש...