Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלנו זוג +2 (12 ו 16). קנייה שבועית בסופר בין 450 ל 600 לשבוע ועוד כ 250 לשבוע פירות וירקות משוקבוק.

קונה בסופר הפחות עמוס בהתאם ליום ולשעה (לרוב שופרסל דיל ולפעמים רמי לוי). אני יודע שאני לא קונה במקומות הזולים אבל הנוחות שלי שווה לי את ההפרש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

כבר ציינתי השרשורים דומים בעבר - ויקטורי לקניה זולה של מוצרי יסוד.

שופרסל דיל/אקסטרה - בשביל המבחר והקרבה לבית בהשלמות סופ"ש.

לפעמים ניצול מבצעים עמוקים במחסנים להב (דווקא בתוך העיר - לחיפאים מדובר ברמות רמז).

פירות וירקות - שוק תלפיות, בשביל המחיר והאיכות.

לחם ולחמניות - מאפיית אריאל או מאפיה זולה וטובה ביקנעם (בשביל אשתי זו סטיה של 50 מ' מהדרך).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זוג + 3 ( 10,8, 3).

כ3000 ש"ח לחודש (אוכל, ניקיון,טואלטיקה), לא חוסך בכלום ולא מחפש את הזול , בגדול קונה מה שאוהבים ומה שצריך לפי צריכה שבועית.

אני אוכל צהריים בעבודה כל יום , השאר אוכלים בבית.

קונה ביינות ביתן ליד העבודה פעם בשבוע (נוחות), בשרים - ההורים קונים עבורי ואני משלם להם.

גם אצלי, אירוח בסוף שבוע מעלה את הסכום בכ10%.

פורסם (נערך)

בתקופה שהייתי עבד של אוכל זה היה בסביבות ה-1,200 בחודש לרווק.

היום בקושי חצי מזה. אוכל עוף, בקר ודגים + דגנים (כוסמת, אורז, קינואה) + קטניות (בעיקר גרגרי חומס וזנים שונים של שעועית) + המון ביצים. ירקות ירוקים בלבד. לא אוכל פירות, לא אוכל מוצרי חלב, לא אוכל מוצרי קמח.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם (נערך)

אצלי לבנאדם וחצי (גר לבד אבל הרבה מהזמן הבת זוג נמצאת אצלי) + הבת זוג רגישה לגלוטן וללקטוז (גבינות עיזים וכאלה).

יוצא לי בערך 1500 שקל בחודש בתקציב מאוד מתפנק כולל יינות, הרבה סוגי גבינות יקרות, בשר, תחליפי בשר וכו.

עריכה:

אהה ויש לי אקסל עם הוצאות על השקל ככה שזו לא הערכה מהאוויר.

עריכה אחרונה על ידי wa11a

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם (נערך)

זוג + 1 בן 3.

הוצאות:

שופרסל אונליין פעם בחודש 800 ש"ח קניה ענקית.

השלמות של שופרסל שכונתי +ירקות ופירות במהלך החודש: 400 ש"ח

סופר פארם: 600 ש"ח.

חנות טבע: 200 ש"ח.

סה"כ 2000 ש"ח.

איך הגעת ל 4,000? מה אני מפספס?

עריכה אחרונה על ידי cfir71

כפיר הג'ינג'י

פורסם

בונ'א אתם לא נורמליים... אנחנו אמנם רק זוג בלי ילדים, אבל עם שלושה חתולים ואפילו אם אני מחשב את האוכל (והחול) של החתולים, אם אני עובר את ה-1000 שקל לחודש אני מרגיש שהגזמתי. כמעט ולא אוכלים בחוץ (פעם בשבועיים בלחץ), וקונים לא מעט "פינוקים" (אספרסו, חטיפי אנרגיה, אגוזים, נקניקים), אבל משתדלים להתרחק ממותגים יקרים ולקנות במקומות עם מחירים נורמליים.

קניה לשבועיים עולה בממוצע 300-350 שקל עם השלמות של לא יותר מעוד 150-200 שקל במהלך החודש.

אם תוספת של שני ילדים זה עוד 2000 שקל לחודש קניות, אני שולח אותם לעבוד אם ירצו משהו שהוא לא חלב של אמא שלהם.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
בונ'א אתם לא נורמליים... אנחנו אמנם רק זוג בלי ילדים, אבל עם שלושה חתולים ואפילו אם אני מחשב את האוכל (והחול) של החתולים, אם אני עובר את ה-1000 שקל לחודש אני מרגיש שהגזמתי. כמעט ולא אוכלים בחוץ (פעם בשבועיים בלחץ), וקונים לא מעט "פינוקים" (אספרסו, חטיפי אנרגיה, אגוזים, נקניקים), אבל משתדלים להתרחק ממותגים יקרים ולקנות במקומות עם מחירים נורמליים.

קניה לשבועיים עולה בממוצע 300-350 שקל עם השלמות של לא יותר מעוד 150-200 שקל במהלך החודש.

אם תוספת של שני ילדים זה עוד 2000 שקל לחודש קניות, אני שולח אותם לעבוד אם ירצו משהו שהוא לא חלב של אמא שלהם.

לא יכול לדבר בשם כולם. אבל אני מחשיב בסכום שציינתי את כל מה שתחת ״קניות״ כולל חומרי ניקוי, טואלטיקה וכו.

כמו כן אני מכליל אלכוהול שאני קונה יינות + בירות.

בנוסף הכל תלוי מה אתה מחליט לקנות, אני קונה הרבה פעמים גבינות שהמחיר שלהם לקילו הוא מעל 200. כמה חתיכות מהגבינות האלה וזה מקפיץ לך את התקציב.

מה עם מוצרים ללא גלוטן ? מוצרים טבעוניים ? גבינות עיזים וכבשים כי חברה שלי לא יכולה לאכול גבינות פרה בגלל הלקטוז.

בקיצור ממש לא קשה להגיע לזה. כמובן שאם הייתי מצטמצם הייתי מוריד המון מזה.

בנוסף אני לפעמים מתעצל ללכת גם לשופרסל דיל שהרבה יותר זול מטיב טעם כי אח״כ אני צריך לבצע השלמות בכל מקרה.

בשופרסל אין את המבחר גבינות שיש בטיב טעם בכלל ובפרט אין גבינות עיזים קשות לבת הזוג שלי.

בפעמיים האחרונות שהיתיי בשופרסל הבצלים לדוגמא היו רקובים שכשהלכתי לטיב טעם אח״כ הם היו טריים ויפים.

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

תלוי איך אתה מחשב. אני, למשל, סיכמתי את הוצאות השופרסל, ויקטורי, סופרפארם וניופארם בכרטיסי האשראי והוספתי איזה סכום שמייצג את המזומן שיוצא בשוק. למעשה כנראה שאני מוציא אפילו קצת יותר ממה שכתבתי. מצד שני, זה כולל גם מוצרים שאינם מזון וחומרי ניקוי פרופר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה עם מוצרים ללא גלוטן ? מוצרים טבעוניים ? גבינות עיזים וכבשים כי חברה שלי לא יכולה לאכול גבינות פרה בגלל הלקטוז.

עם כאלה דרישות אני שולח אותה לצוד לעצמה אוכל.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אהה ואפילו בשביל יינות צריך לקפוץ לטיב טעם. למרות שאת זה אפשר פעם בחודשיים לעשות בקניה מרוכזת.

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
עם כאלה דרישות אני שולח אותה לצוד לעצמה אוכל.
אי אפשר לצוד זה בשר.

ובכל אופן מתפנק במודע.

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

לא חישבתי אף פעם הוצאות סופר נטו.

כשהיינו זוג לא מזמן, כל המחייה השוטפת עלתה לנו כ 13-13.5 בחודש, מתוכן קרוב ל 7 הוצאות דיור. כולל הוצאות רכב אחד סופר מיני.

היום עם תאומים בני 4 חודשים ההוצאות אולי עלו ב 500 ש"ח. האוטו הפרטי כמעט ולא נוסע, ואני אוכל פחות במסעדות בצהריים, זה מקזז קצת את העלויות.

פורסם

אם בעבר החזקת רכב אחד וכעת שניים - גם אםן אחד מהם "צמוד" - אתה צריך להוסיף את עלות הרכב הזה להוצאות. ובמצב שאתה מתאר כדאי למכור את הרכב הבפרטי חסר השימוש.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
אמנם אני ללא ילדים, ככה שלא יודע כמה זה מייצג, אבל "חי מאוויר"

זוג שלא חובב בשר גדול, ואוכל צהריים כול אחד בעבודה שלו -סביבות ה-1200 שקל בחודש(קניות בסופר) ולא, אנחנו לא הולכים למסעדות כול יומיים, אלא פעם בחודש בערך.

בדיוק כמונו.

קונים בסופר בעיקר פירות ירקות ומוצרי יסוד (אלכוהול, סבונים, תבניות אלומיניום, נייר טואלט ושטויות האלה) פעמיים בחודש בסביבות ה400 ש"ח על פעם ובנוסף עוד בערך 400 על בשרים ודגים טריים בחנויות ליד הבית.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...