Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! אני מחפש סוגי קרבורטורים לידע הכללי בנתיים אני יודע על סוג של חברה או שיטה שנקראת CV האם תוכלו להוסיף שמות של קרבורטורים חברות או שיטות שונות של סוגים של קרבורטורים תודה!

פורסם

CV זה סוג של קרבורטור יש עוד סוג שנקרא סליידרים.

חברות קרבורטורים: קאהיין,ד'לראטו,מיקוני,וובר יש עוד הרבה...

מה בדיוק אתה רוצה לדעת?

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אני רוצה לדעת את החברות האם תוכל לכתוב אותם ישר באנגלית אני גם כן רוצה לדעת כי לכול חברה מהקרבורטורים יש את השיטה שלו ואני רוצה לעשות מחקר קטן תודה!

פורסם
אני רוצה לדעת את החברות האם תוכל לכתוב אותם ישר באנגלית אני גם כן רוצה לדעת כי לכול חברה מהקרבורטורים יש את השיטה שלו ואני רוצה לעשות מחקר קטן תודה!
תפנה לגוגל!:roll:

אחרי שתלמד מהרשת מה שתרצה(ויש המון מה ללמוד)תוכל לחזור לכאן ולשאול שאלות ספצפיות!

"לכתוב אותם ישר באנגלית" זו לא שאלה!!!

בהצלחה

ג'ורג'

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אזה עוד סוגיים של קרבורטורים ישנם

אחי אם לא בא לך לכתוב באנגלית אז שהיה רק על תעשה מזה סיפור - כי כאשר יכתבו פה את הסוגים והחברות באנגלית יהיה יותר קל לחפש ברשת!

פורסם
אזה עוד סוגיים של קרבורטורים ישנם

אחי אם לא בא לך לכתוב באנגלית אז שהיה רק על תעשה מזה סיפור - כי כאשר יכתבו פה את הסוגים והחברות באנגלית יהיה יותר קל לחפש ברשת!

הבחור לא רוצה לכתוב כי היו\יש יותר מ-100 חברות שעוסקים בייצור קרבוראטורים... ואף אחד לא יתחיל לרשום את כל החברות לכן תרשום בחיפוש CARBURATORS ...

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

אני יוגע ומבין שיש מלא חברות אלא לא לה התכוונתי אלא לסוג השיטה של הקרבורטור לדוגמא CV כמו שכתבתי ועוד סוג אחד שהוא כתב הודה לכם האם תוסיפו עוד סוגים של שיטות של קרבורטורים

פורסם
אני יוגע ומבין שיש מלא חברות אלא לא לה התכוונתי אלא לסוג השיטה של הקרבורטור לדוגמא CV כמו שכתבתי ועוד סוג אחד שהוא כתב הודה לכם האם תוסיפו עוד סוגים של שיטות של קרבורטורים

CV - CONSTANT VELOUCITY (מהירות קבועה מקווה שלא טעיתי באיות).

הסוג הבסיס השני הוא מגופה שטוחה (FLAT SLIDE ) .

אלה שני הסוגים העיקריים כמובן שיש וריאציות בעיקר על ה- FS.

יתרונות CV נותן מעבר חלק יותר מפתוח לסגור וההיפך.

FS -תגובות מהירות יותר ולכן נחשב ספורטיבי יותר. אבל דורש יד עדינה יותר אספקת הכח אלימה יותר.

ישנם יתרונות נוספים ל-FS בכלי שטח (קפיצות והלמים שמקבל המאייד).

תנסה ב- www.whothingswork.com.

Machines need love too - Terminator I

פורסם

הסליידים גם יותר רגישים לכיוונים וגם נחשבים פחות אמינים לאורך זמן אך כמו שאמרת מעבירים את הכח בצורה יותר "ספורטיבית"(וזה מנסיון עם שניהם).

ג.

•  

פורסם

בקשר ל- הסליידים גם יותר רגישים לכיוונים וגם נחשבים פחות אמינים לאורך זמן אך כמו שאמרת מעבירים את הכח בצורה יותר "ספורטיבית"(וזה מנסיון עם שניהם).

מה זה סוג הסליידים איך הוא עובד והאם הוא דומה ל CV?

• תוכן חדש...