Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה.

ביום שישי אחרי שסיימתי לעשות את הטיפול .מסתבר שאין לי אורות בלם.

אחרי שפתחתי וראיתי שהכל נראה בסדר ובגלל חוסר זמן ולחץ שאני צריך את הרכב בשבת.

נסעתי ליפו וחיפשתי חשמלאי.

מצאתי איזה מוסך חשמל שעובד בבית. כמו חצי מהמוסכים הקטנים שם.

הוא ביצע מעקף מהחוט המקורי מבית הפיוזים ישירות למיקרוסוויץ שנמצא בדוושת הבלם והכל עבד.

לא אחרי שראיתי שהוא לא שם פיוז ודרשתי שיתקין אחד .

בקיצור ביום שבת אני לוחץ על המתג אורות וכלום מת ואם הוינקר ימינה או שמאלה דולק ואני לוחץ על הכפתור עם המשולש אז הוינקר מתבטל ולא מגיב.

לא מצאתי פיוז בנפרד למערכת הנ"ל. ואני גם לא בטוח איך קוראים לזה באנגלית.

ואני כמעט בטוח שזה עבד לפני שהוא נגע ברכב.

לחזור אילו אני לא מתכוון מה הייתם המציעים לי לבדוק בקשר למעגל הנ"ל האם הממסר שלו משותף לממסר וינקרים?

וקחו בחשבון שאני לא יכול להגיע לחלק האחורי של המפסק וכנראה רק למצוא את הממסר

הרכב ניסאן סאני 93

תודה

משה

פורסם

(1)לגשת לחשמלאי רכב ולא לחאפר.

(2)להסיר את הגישור שבוצע, ככל הנראה מתג-הבלם סיים את חייו ויש להחליפו.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

מתג הבלם תקין . ככל הנראה כשהתקנתי בפעם הראשונה את מערכת ההזעקה המתקינים החאפרים שם עשו לי נזקים וניתקו לי כל חוט שלא אהבו את הצבע שלו.

הורדתי קובץ PDF של הספר רכב למכונאים של ניסאן מקורי ולפי מה שראיתי הפיוז של המערכת הזאת קרוב לפיוז של האור בלם שלא עבד. יתכן שעכשיו המסטול מיפו ניתק לי את זה..

תגידו לי כל הבעלי מקצוע בתחום יודעים לתקן אחד ולקלקל שתים אחרים באותו מחיר?

פשוט זה מוציא את כל החשק להכניס רכב לתיקון בליל הכניס את הראש בתוך הידים של המכונאי או החשמלאי.

יש פה חשמלאי מומלץ בת"א שעובד ביום שישי.????

שוקראן :-)

משה

פורסם

משה יא אחי - נשברתי. באזור התעשייה של גבעתיים פועלת חשמלייה ותיקה ויקרה. אני מכיר את החברה כבר 27 שנים, עשיתי להם (בצעירותי) כמה מעגלים אלקטרוניים לרכב ואני אתם בקשר חם (ויקר) עד היום. למרות שאני מיומן מאד בחשמל רכב, במקרים רבים אני משלם להם כשאין לי זמן או חשק, ותמיד מקבל עבודה מעולה. הם בעלי מקצוע למופת, מומחים אמיתיים ואם הם לא יוכלו לפתור, הם יצהירו כך מראש. מניסיון, אם מתרחשת פאשלה, הם הגונים מספיק לתקן את הטעון תיקון ולא להתחמק. קוראים להם איציק ושמוליק, ולעובד השכיר שלהם, שגם הוא ותיק ומיומן, קוראים איתן.

אמור שיוסי שלח אותך, תן סימנים מזהים ותקבל גם קפה. כמו שאני מכיר אותך מהפורום ומהפגישה לאחרונה, תוציא להם את הנשמה על כל גרוש שתשלם להם וזה לגיטימי, אבל עשה זאת ברוח טובה ובנימוס, ולא תצטער.

הטלפון שם הוא 03-5713291

שיהיה בהצלחה, יוסי

• תוכן חדש...