Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשעה טובה רכשתי סוופיט שחורה שנת 2014 ולצערי הצבע שלה לא חי ולא נראה בכלל מבריק ומרשים ואני רוצה לעשות לה פוליש ווקס.

האם יש מקום באזור המרכז והשפלה שעושה עבודה טובה עם חומרים טובים? וכמה דבר כזה אמור לעלות בערך?

תודה רבה לכל העוזרים!

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

פורסם

אזור מרכז לא חסר מקומות, PDR+, יעקוב אלטר,שלומי אדרת, בגדול המחיר נא כלפי מעלה בהתאם לתוצאה שאתה רוצה להגיע ותלוי מה תרצה לישם על האוטו,אתה יכול גם להגיע ל3K עם תרצה מצב תצוגה עם כמה שכבות של ציפוי, בגדול מקובל לפוליש רב שלבי+ציפוי טוב משהו כמו 2000 שקל

פורסם
שלום לכולם,

בשעה טובה רכשתי סוופיט שחורה שנת 2014 ולצערי הצבע שלה לא חי ולא נראה בכלל מבריק ומרשים ואני רוצה לעשות לה פוליש ווקס.

האם יש מקום באזור המרכז והשפלה שעושה עבודה טובה עם חומרים טובים? וכמה דבר כזה אמור לעלות בערך?

תודה רבה לכל העוזרים!

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

פנה לחבר הפורום nfsmw31 ואני מבטיח לך שאתה תצא מרוצה מכל בחינה.

אתה יכול גם לראות עבודות שלו פה בפורום ולהבין שמדובר באומן!!

בהצלחה

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

• תוכן חדש...