Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה ש ב2018 יהיה יותר "ישראל"

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא שווה התייחסות ו/או הסברים לאדם שמקבל שירות במחיר מוזל ,מקבל קבלה כחוק וקורא לנהג נותן שירות בשם "חלאה".

בגלל פאקינג 10 שקלים .

וואחאד עקיצה .

מקצוע פח

ואין שום קשר להיותי נהג מונית .

יש נהגי מוניות פח....ויש לקוחות פח ...ישראל 2017

איפה בדיוק הוא קיבל שירות במחיר מוזל?

מסכים איתך שנהג מונית זה מקצוע פח, לצערנו זה מושך אליו אוכלוסיה בעייתית. לא רק בארץ. בכל העולם.

פורסם
איפה בדיוק הוא קיבל שירות במחיר מוזל?

מסכים איתך שנהג מונית זה מקצוע פח, לצערנו זה מושך אליו אוכלוסיה בעייתית. לא רק בארץ. בכל העולם.

יפה לך שאתה בוחר להגיב למה שמתאים לך ,מצטט אותי ו"משתמש " בזה נגדי ,

כ"אוכלוסיה בעייתית" .

כל מקצועות נותני השירות לקהל הישראלי הם מקצועות פח.

בקשר לשאר העולם - יש לך טעות בהגדרת המושג "עולם" .

שירות מוזל - נתב''ג פתוח לכל נהגי המוניות ,ובאחת הקומות , יש תעריף מוזל בכ-12 אחוזים ,

על חשבון נהגים מסכנים שרצים אחרי הפרנסה ומוכנים לתעריף כזה .

מעבר לכך ,אתה מוזמן לראות את הודעעתו הראשונה של פות''ש ולקרוא שוב.

פורסם
לא שווה התייחסות ו/או הסברים לאדם שמקבל שירות במחיר מוזל ,מקבל קבלה כחוק וקורא לנהג נותן שירות בשם "חלאה".

אל תיקח את זה אישית, הבחור צעיר ופוחז ולכן נסחף מעט. בגלל זה גם קיבל ממני את המם שלעיל, עם רמז דק שירגע.

לגופו של עניין - מהיכרותי עם התחום, 99% מהאנשים במקצוע שלך מוציאים שם רע לכל היתר. אם אתה באחוז הנותר - אשריך, ואם אתה לא רוצה להישאר שם - מצא לך משלח יד אחר. לא חסרים בישראל מקצועות שיכניסו לך את אותם 7-9K לחודש עם הרבה פחות עצבים ותסכול, ויש אפילו קורסים חינמיים של משרד העבודה שאפשר לעשות כדי לקצר את הדרך.

פורסם
אל תיקח את זה אישית, הבחור צעיר ופוחז ולכן נסחף מעט. בגלל זה גם קיבל ממני את המם שלעיל, עם רמז דק שירגע.

לגופו של עניין - מהיכרותי עם התחום, 99% מהאנשים במקצוע שלך מוציאים שם רע לכל היתר. אם אתה באחוז הנותר - אשריך, ואם אתה לא רוצה להישאר שם - מצא לך משלח יד אחר. לא חסרים בישראל מקצועות שיכניסו לך את אותם 7-9K לחודש עם הרבה פחות עצבים ותסכול, ויש אפילו קורסים חינמיים של משרד העבודה שאפשר לעשות כדי לקצר את הדרך.

tאת זה ניתן לומר על כל תחום בארצנו (כמעט כל תחום) .

יש לי מקצוע .בחרתי להיות עצמאי בכל מחיר . ומחיר -צריך לשלם .

בין אם אתה שכיר ו/או עצמאי ,במדינת ישראל אתה צריך להתמודד עם המנטאליות ועם התרבות הזו .

בעלי מקצועות חופשיים ולקוחותיהם ,משקפים את פני החברה .

נ.ב.

אם אתה מכיר את התחום וגם תחומים אחרים - אין קשר לגיל (הבחור צעיר ופוחז).

זו ההתנסחות ,זו התרבות , וגם "מובילי דעה" ואנשים אינטיליגנטים לכאורה ,מקדימה ומאחורה , נוטים ליפול לשפוט לגדף

וכל מרעין ובישין ....

פורסם

מוטי - אני מצטער, אני לא מבין למה אתה כועס.

בא הבחור - לקחת מונית בתעריף שנקבע על ידי המדינה - 12% הנחה ממחיר המחירון. הוא לא ישב והתמקח. זה המחיר.

מסתבר בדיעבד שלא רק שהוא לא שילם פחות מהמחירון, אלא אפילו יותר.

גם אם זה "רק" 10 ש"ח זה לא בסדר. אתה כנהג מונית מתנהג ככה?

פורסם

1. כועס על הניסוח ,הבוטות והגזענות בהכללה של אנשים

2.תעריף זה לא נקבע ע"י המדינה ,אלא ע"י רשות שדות התעופה וניתן כאופציה לנהגים רעבי הפרנסה לאחר שכבר הורידו את התעריף ב-11 אחוז .

3. יש מצב ש'נגנבו' 10 שקלים ויש מצב שנלקחה תוספת נתב''ג שכל נהג מונית מחויב לשלם לרשות שדות התעופה ולקחת מהנוסע .

בנוסף אני מאמין שהייתה תוספת מזוודה .וזה עלול להסתכם ב-10 שקלים מחורבנים שבגללם אתה עלול להיקרא חלאה.

יבוא אדון פות''ש ויתן פרטים כגון שעת נסיעה ,יעד ,ואם היה עם מזוודה ואתן לו את המחיר שהיה צריך להיגבות ממנו.

דרך אגב :

אמרת שאתה מכיר את התחום ,ווככזה ,אתה אמור לדעת שכל נסיעה מהשדה מפוקחת ומתועדת ,ועל כן קשה לי להאמין שהנהג ינסה להסתבך בשביל 10 שקלים במיוחד כשהוא עומד בליין של "ההנחה".

פורסם

חישבתי את המחירון עם 4 מזוודות, בפועל היו 3,טרולי קטנה ו 2 גדולות,הוא החשיב שקית קטנה מהדיוטי כמזוודה.

חלאה זה בנאדם שאומר מחיר גבוה יותר מהמחירון, ואז לוקח ממני יותר מהמחיר שהוא אמר, שם לי את הקבלה ביד ןטס משם לפני שאגיב.

אין לי שום בעיה עם נהגי מוניות, הרבה אנשים מבוגרים במשפחה שלי עוסקים במקצוע הזה, לא רציתי להזמין אותם כי חשבתי שזה יהיה מעין ניגוד עניינים.

לשאול בנאדם אם הוא רוצה עם מונה, בלי מונה, עם קבלה, בלי קבלה, מה הקטע?

אני בטוח שהוא לא יכול לברוח להוואי ולהנות מכמה עשרות שקלים שעשה עלי, אלא הוא נהנה מהתחושה שהוא "דפק" אותי ואת החברה.

בהתחלה ניסה "לדפוק" אותי בעשרה שקלים, ןאז קלט שאני עובד בחברה גדולה, אז ניסה "לדפוק" שוב והעלה בעוד עשרה שקלים.

רשם על הקבלה + 4 מזוודות, בפועל היו 3,אחר כך הייתי צריך להסביר לראש הפרוייקט מאיפה עוד מזוודה צצה לה.

שיתפרנס ביושר כמו שאני עושה וכמו שרוב האנשים עושים,

הכמה עשרות שקלים האלן ביום לא יעשו אותו עשיר, אלא התחושה שהוא דפק מישהו כנראה טובה יותר.

פורסם (נערך)

נתבג, יבנה 5 בבוקר, 3 מזוודת טרולי קטנה ו 2 רגילות.

ושקית עם בקבוק וויסקי מהדיוטי.

בכוונה לקחתי את המונית המוזלת.

א. בכדי לחסוך כסף לחברה.

ב. בכדי להעניק פרנסה למישהו פרטי ולא לתחנת מוניות שלקחה במשך עשורים מחיר מוגזם.

ג. כי אני מאמין בשוק חופשי ובתחרות.

עריכה אחרונה על ידי skull
פורסם

כשאתה בנסיעה עיסקית תתנהג לפי הספר. אל תנסה לחסוך כמה שקלים תוך כדי העלאת הסיכון.

במיוחד כשאתה בחו"ל אבל גם בארץ. העלות השולית של ההפרש זניחה לעומת שאר הוצאות הנסיעה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם (נערך)
נתבג, יבנה 5 בבוקר, 3 מזוודת טרולי קטנה ו 2 רגילות.

ושקית עם בקבוק וויסקי מהדיוטי.

בכוונה לקחתי את המונית המוזלת.

א. בכדי לחסוך כסף לחברה.

ב. בכדי להעניק פרנסה למישהו פרטי ולא לתחנת מוניות שלקחה במשך עשורים מחיר מוגזם.

ג. כי אני מאמין בשוק חופשי ובתחרות.

שים לב למה שאתה כותב ,כי אתה עלול להתבע על הוצאת דיבה ולשון הרע.

חברת "הדר" גבתה אך ורק לפי תעריף משרד התחבורה ,או על פי מונה או על פי מחירון .

נהג שנתפס -הועף מהחברה .

הסיבה היחידה שהמחירים כרגע נמוכים יותר זה בגלל שהשדה פתוח כרגע לכל נהגי המוניות.

זה שלקחו אותך במחיר מוזל יותר ,לא אומר שהנהג הרוויח .

גם אני מאמין בשוק חופשי ותחרות אבל בצורה הוגנת .

אם ישנם קרובי משפחה שעוסקים בתחום ,דבר איתם -אל תאמין לי.

תוספת המזוודה שנלקחה ממך מסתכמת ב- 4.40 ש"ח .אני בטוח שראש הפרויקט יסלח לך .

אחת הבעיות בהגדרת "מזוודה" שמתחילים הסיפורים אם מדובר במזוודה קטנה ,טרול ,עם גלגלי סבתא או במשקל כבד.

משרד התחבורה לא השכיל לקרוא לזה כבודה ,ועד עכשיו מדובר בקטע "אפור" בחלק מהמקרים .

זה כבר עניין של מנטליות ,תרבות ואני לא מדבר על מספר שקלים כתשר כנהוג באירופה ובמיוחד בארה"ב.

זוטות על רקע שנאה ,גזענות ודעות קדומות.....

סתם מעניין באיזו חברה אתה עובד....

ודרך אגב :

כמה שילמת ?

עריכה אחרונה על ידי MOTIOZ
פורסם

כמה התלהמות על נהג מונית.

הגיע נהג מונית, עשה עקיצה, בגלל שאתה באותו תחום אתה מגן עליו בחירוף נפש ?

מרוויחים, לא מרוויחים, עם כל הכבוד - זה הבעיה שלכם, אף אחד לא הכריח אתכם להיות נהגי מוניות.

גם במקצוע שלי חרא, גם אני אוכל חרא על ימין ועל שמאל אבל אין לי אף אחד להאשים חוץ מעצמי, ככה השוק עובד ואני חייב לעבוד באותה הצורה אם אני רוצה להתפרנס.

כל המקצוע הזה לא משוקף כראוי ללקוחות, כל פעם שאני נוסע במונית אני מרגיש שעוקצים אותי, גם כשאני מנסה ללכת "לפי הספר" ולהפעיל מונה, פתאום יש כל מיני תוספות שמעלות את מחיר המונה בעוד כמה עשרות שקלים.

פורסם
שים לב למה שאתה כותב ,כי אתה עלול להתבע על הוצאת דיבה ולשון הרע.

חברת "הדר" גבתה אך ורק לפי תעריף משרד התחבורה ,או על פי מונה או על פי מחירון .

נהג שנתפס -הועף מהחברה .

הסיבה היחידה שהמחירים כרגע נמוכים יותר זה בגלל שהשדה פתוח כרגע לכל נהגי המוניות.

זה שלקחו אותך במחיר מוזל יותר ,לא אומר שהנהג הרוויח .

גם אני מאמין בשוק חופשי ותחרות אבל בצורה הוגנת .

אם ישנם קרובי משפחה שעוסקים בתחום ,דבר איתם -אל תאמין לי.

תוספת המזוודה שנלקחה ממך מסתכמת ב- 4.40 ש"ח .אני בטוח שראש הפרויקט יסלח לך .

אחת הבעיות בהגדרת "מזוודה" שמתחילים הסיפורים אם מדובר במזוודה קטנה ,טרול ,עם גלגלי סבתא או במשקל כבד.

משרד התחבורה לא השכיל לקרוא לזה כבודה ,ועד עכשיו מדובר בקטע "אפור" בחלק מהמקרים .

זה כבר עניין של מנטליות ,תרבות ואני לא מדבר על מספר שקלים כתשר כנהוג באירופה ובמיוחד בארה"ב.

זוטות על רקע שנאה ,גזענות ודעות קדומות.....

סתם מעניין באיזו חברה אתה עובד....

ודרך אגב :

כמה שילמת ?

חברת הדר גבתה תעריף מפוקח, זה אין בעיה, אך הוא היה גבוה יחסית, לכן פתחו את השוק, אין לי שום טענות אליהם, סהכ רציתי לתת הזדמנות למישהו קטן יותר.

עובד בחברת אלביט, שילמתי 190.

כשהוא שמע אלביט, הקפיץ את המחיר מ 180 ל 190 בגלל שהוא ידע שאני מזדכה על הקבלה.

אם הוא מרוויח או לא אני לא יודע... אבל מה שבטוח שלעמוד ביציאה מהטרמינל ולחכות לא מכניס לו כסף.

לא סתם הוא עומד שם ומחכה לנוסעים.

ובקשר לראש הפרויקט, זו לא תוספת הכסף, אלא אי חפיפת הנתונים, בכרטיס טיסה יש 3 מזוודות, לא 4, אחר כך אני צריך להתחיל להמציא תירוצים, הכסף פה פחות חשוב.

פורסם
כמה התלהמות על נהג מונית.

הגיע נהג מונית, עשה עקיצה, בגלל שאתה באותו תחום אתה מגן עליו בחירוף נפש ?

מרוויחים, לא מרוויחים, עם כל הכבוד - זה הבעיה שלכם, אף אחד לא הכריח אתכם להיות נהגי מוניות.

גם במקצוע שלי חרא, גם אני אוכל חרא על ימין ועל שמאל אבל אין לי אף אחד להאשים חוץ מעצמי, ככה השוק עובד ואני חייב לעבוד באותה הצורה אם אני רוצה להתפרנס.

כל המקצוע הזה לא משוקף כראוי ללקוחות, כל פעם שאני נוסע במונית אני מרגיש שעוקצים אותי, גם כשאני מנסה ללכת "לפי הספר" ולהפעיל מונה, פתאום יש כל מיני תוספות שמעלות את מחיר המונה בעוד כמה עשרות שקלים.

צר לי שלא אוכל להגיב לך בצורה עניינית.אתה מזלזל באינטיליגנציה שלי ,בתואנה שאני מגן על אדם שאני לא מכיר ,רק בגלל שהוא מהתחום.

פורסם
חברת הדר גבתה תעריף מפוקח, זה אין בעיה, אך הוא היה גבוה יחסית, לכן פתחו את השוק, אין לי שום טענות אליהם, סהכ רציתי לתת הזדמנות למישהו קטן יותר.

עובד בחברת אלביט, שילמתי 190.

כשהוא שמע אלביט, הקפיץ את המחיר מ 180 ל 190 בגלל שהוא ידע שאני מזדכה על הקבלה.

אם הוא מרוויח או לא אני לא יודע... אבל מה שבטוח שלעמוד ביציאה מהטרמינל ולחכות לא מכניס לו כסף.

לא סתם הוא עומד שם ומחכה לנוסעים.

ובקשר לראש הפרויקט, זו לא תוספת הכסף, אלא אי חפיפת הנתונים, בכרטיס טיסה יש 3 מזוודות, לא 4, אחר כך אני צריך להתחיל להמציא תירוצים, הכסף פה פחות חשוב.

הורד אפליקציה או כנס למחירון משרד התחבורה ותראה שקיבלת מחיר נמוך .

מונית זה לא מטוס .במטוס שוקלים מזוודות .למטוס אי אפשר לעלות עם וויסקי או כל נוזל אחר ואין מקום להשוואות.

אני באופן אישי לא הייתי לוקח נסיעה כזו .

אם היית עובד בתחום היית מבין שזו נסיעת הפסד.

בזבוז אנרגיה ...

• תוכן חדש...