Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולם אומרים לי שב2018 יהיו הרבה דגמים עם איבזור בטיחות כמו של הקיה נירו והיונדאי איוניק.

זה נכון? איזה דגמים יהיו להם את האיבזור הזה?

אני רציתי איוניק או נירו בגלל איבזור הבטיחות (כמו הבלימה האוטומטית, מעבר נתיבים וכו), אבל לא רוצה היברידי.

אשמח לדעת באיזה עוד דגמים זה הולך להיכנס, ואולי יהיה לי שווה לדחות את הקנייה ב3 חודשים.

ושאלה נוספת - מה זה יעשה לשוק הרכבים מבחינת ירידת ערך הרכבים

פורסם

אף אחד לא ידע לענות לך על זה. הכל תלוי ביבואנים, ומה הם יחליטו להביא.

יבואן אחד שכרגע לא מייבא את הדגמים שלו עם אביזרי בטיחות מקוריים (למרות שבחו״ל הם מצויינות במיטב אביזרי הבטיחות) זה סמל״ת עם דגמי סובארו, אבל הם הכריזו שישנו את זה עם הXV החדשה שתגיע בקרוב (נחיה ונראה...).

לגבי ההשפעה על ירידת ערך, מה כוונתך? למה שזה ישפיע?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

דווקא אותי מבאסים הרכבים של סוזוקי. יש להם ליין מוצרים מעניין מאוד אבל הורסים את כולו עם מובילאי ומערכות מולטימדיה בהתקנה מקומית.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

א. בכל מקרה עדיף לך לדחות את הרכישה בשלושה חודשים מטעמי חישוב מחירון הרכב כמשומש בעוד מספר שנים כשתרצה למכור.

ב. יש עוד רכבים, שאינם היברידים, אשר מציעים מערכות בטיחות.

ספורטאז'

פיג'ו 3008

טויוטה CHR (הדגם הרגיל ולא ההיברידי)

טויוטה קורולה

ניסאן קשקאי ועוד..

לגבי שנת 2018 והמהפיכה שתתחולל במערכות הבטיחות, אין לי מושג מאיפה לקחת את זה אבל אני אישית לא רואה את זה קורה כל זמן שבממשלה יושבים חבורה של דבילים שנותנים עדיפות למובילאיי.

פורסם

לגבי יריד ערך הכוונה לי שאם יהיו עוד דגמי רכבים איבזור בטיחותי אקטיבי אז אולי מחיר המכוניות שכרגע יש בהן איבזור בטיחות אקטיבי לא תהיינה כאלה נדירות ומחירן ירד, ובהתאמה גם בשאר הרכבים המקבלים המחיר יירד אחרת לא יהיו אטרקטיבים

פורסם
א. בכל מקרה עדיף לך לדחות את הרכישה בשלושה חודשים מטעמי חישוב מחירון הרכב כמשומש בעוד מספר שנים כשתרצה למכור.

ב. יש עוד רכבים, שאינם היברידים, אשר מציעים מערכות בטיחות.

ספורטאז'

פיג'ו 3008

טויוטה CHR (הדגם הרגיל ולא ההיברידי)

טויוטה קורולה

ניסאן קשקאי ועוד..

לגבי שנת 2018 והמהפיכה שתתחולל במערכות הבטיחות, אין לי מושג מאיפה לקחת את זה אבל אני אישית לא רואה את זה קורה כל זמן שבממשלה יושבים חבורה של דבילים שנותנים עדיפות למובילאיי.

1. אני חושבת שבסוף השנה המחיר עכשיו יגלם הנחה של ירידת ערך. כבר מציעים לי הנחה של 10% או יותר.

2. הספורטאז' מאוד בזבזנים בדלק אמרו לי שבנסיעה עירונית זה 14:1, ובעיר זה 10:1

3. פיג'ו יקרה (165 אלף), אמנם יהפהפיה וחסוכנית בדלק, אבל יקרה ואין הנחות

4. טויטה CHR הרגיל (התכוונת לטורבו?) - חשבתי עליו מאוד, הפריע לי גודל הבגז והאם יכנס בנוחות כיסא תינוק למושב אחורי ואם לי יהיה קל להכניס תינוק לשם ועגלה

5. ניסאן קשאקא גם ראיתי שיקרה יותר אבל לא חקרתי עליה

6. טויטה קורולוה - אין לי משהו להגיד על זה, אני זוכרת שלרוב המורות שלי היה טויטוה קורולה אז זה מצטייר בעיניי כדגם "אפור ומשעמם".

פורסם (נערך)

יש פרסומים שהסיאט לאון תקבל אבזור בטיחותי ב-2018. האמת, שהמצב שלה כל כך גרוע בדגם הנוכחי (ציון בטיחותי 1), שאני לא רואה איזו עוד אפשרות תהיה לה לשרוד.

ככלל, בלי קשר להחלטות של משרד התחבורה, אנחנו רואים מודעות גוברת מצד הציבור לנושא, שמגדילה את הלחץ על היבואנים להמנע מסירוס אביזרים מצילי חיים. במיוחד מדגמים שבחו"ל הכל כבר כלול כסטנדרט.

מי שירצה לעמוד בתחרות, לא תהיה לו ברירה.

וטוב שכך!

עריכה אחרונה על ידי daido1
פורסם
1. אני חושבת שבסוף השנה המחיר עכשיו יגלם הנחה של ירידת ערך. כבר מציעים לי הנחה של 10% או יותר.

2. הספורטאז' מאוד בזבזנים בדלק אמרו לי שבנסיעה עירונית זה 14:1, ובעיר זה 10:1

3. פיג'ו יקרה (165 אלף), אמנם יהפהפיה וחסוכנית בדלק, אבל יקרה ואין הנחות

4. טויטה CHR הרגיל (התכוונת לטורבו?) - חשבתי עליו מאוד, הפריע לי גודל הבגז והאם יכנס בנוחות כיסא תינוק למושב אחורי ואם לי יהיה קל להכניס תינוק לשם ועגלה

5. ניסאן קשאקא גם ראיתי שיקרה יותר אבל לא חקרתי עליה

6. טויטה קורולוה - אין לי משהו להגיד על זה, אני זוכרת שלרוב המורות שלי היה טויטוה קורולה אז זה מצטייר בעיניי כדגם "אפור ומשעמם".

1. אני בספק שיש יבואן שנותן כעת הנחה של מעל 10% על רכב מבוקש, ממש בספק, אבל אשמח באם תוכלי לשתף גם אותנו. בפועל אין הנחות משמעותיות עדיין וחבל לדעתי לרכוש רכב בסוף שנה. אפשרות אחרת היא לרכוש עכשיו (לשלם מקדמה) ולבקש שהרכב יעלה לכביש בינואר 2018, זה דבר מקובל ורוב היבואנים מוכנים לעשות כן.

2. ספורטז' לא חסכוני במיוחד, אך אני לא זוכר שרשמת כאן את הנסועה שלך וכמה חשוב לך חיסכון בדלק. אגב 1:14 בבינעירוני זה מאוד טוב ואני מוכן לקחת את זה בשתי ידיים (לדעתי אין סיכוי להשיג כזו צריכת דלק עם ספורטז'). סה"כ העלתי את הספורטז' כאופציה מאוד פופולרית ואופנתית אשר מכילה כת כל מערכות הבטיחות כבר ברמת הכניסה שלה.

3. ל-3008 ישנה גם גירסה פחות מאובזרת במחיר של 145K ש"ח אשר מכילה את כל אבזור הבטיחות.

4. כן הטורבו. תוכלי לגשת לסוכנות עם הכיסא ולבדוק. הוא לא קטן מאחור אך הוא בהחלט לא אטרקטיבי לילדים עקב קו חלונות גבוה אשר חוסם את שדה הראיה, פחות רלוונטי לתינוק לדעתי.

אגב למה את לא רוצה היברידי?

• תוכן חדש...