Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה נירו cs5 או outlander

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שךום רציתי לדעת איזה מבין הרכבים הכי כדאי לקנות יש לי אפשרות לקנות את האאוטולנדר ב140000 ועל הנירו עשיתי נסיעת מבחן ודי נהנתי הדבר היחידי שביאס אותי זה המולטימדיה אשמח תייעצו לי איזה רכב לבחור

פורסם
מה הצרכים שלך? מה אופי הנסיעות שלך? כמה נוסעים ברכב בדרך כלל? אתה צריך שבעה מקומות?

היי, התכוונתי למיצובישי 5 מקומות. בעיקרון בא לי רכב גבוה להתפנק. לא נוסע הרבה

פורסם

אם אתה נוסע רוב הזמן לבד אולי תשקול קרוסאובר קטן יותר כמו מאזדה CX3 , שהוא גם איכותי כמו אחיו הגדול וגם לא ממש נפוץ.

לגבי הנירו, היבואן כנראה יוסיף מולטימדיה מתישהוא , הרבה מתלוננים על כך.

לא הבנתי מה התקציב, כי מאזדה CX5 בסיסית עולה 30 אלף שקל יותר מהנירו לגרסה הבסיסית שלה.

אאוטלנדר לבנאדם אחד לא הייתי ממליץ.

פורסם
אם אתה נוסע רוב הזמן לבד אולי תשקול קרוסאובר קטן יותר כמו מאזדה CX3 , שהוא גם איכותי כמו אחיו הגדול וגם לא ממש נפוץ.

לגבי הנירו, היבואן כנראה יוסיף מולטימדיה מתישהוא , הרבה מתלוננים על כך.

לא הבנתי מה התקציב, כי מאזדה CX5 בסיסית עולה 30 אלף שקל יותר מהנירו לגרסה הבסיסית שלה.

אאוטלנדר לבנאדם אחד לא הייתי ממליץ.

את המאזדה 3CX לא אהבתי. מאוד צרה בפנים במיוחד במושב האחורי ולא מרווחת. מבחינת התקציב חשבתי על עד 140 בערך. אהבתי מאוד את הCX 5 אבל לא יודע זה בכל זאת עוד 30,000 שח. בעיקרון אני נוסע לבד ברכב . לפעמים אשתי וילדיי מצטרפים אלי ואז אנחנו 4.

פורסם

אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

אם זה לא דחוף ,הייתי ממתין אולי חודש חודשיים ,לראות אם היבואן של קיה יעשה משהו בנושא, 30 אלף שקל זה פער רציני.

חוץ מהמזדה (שמבין שלושת האופציות שציינת הוא הכי איכותי )

אני מציע לך גם לראות את הניסן קשקאי המחודש שהגיע לאחרונה, עם עדכונים ותוספות לעומת מה שהיה קודם, והוא מתחיל מ144 אלף שקל לאוטומט.

פורסם

קיה מציעים עכשיו על הנירו כ 5000 שח הנחה. מצד שני, היו דיבורים שבהמשך ישודרג איבזור הרכב כולל מולטימדיה ראויה....תלויי אם אתהמיכול לחכות. לגעתי לקראת 2018 הם ישדרגו....הרבה מתלוננים על זה והם מפסידים רוכשים...אני הייתי מחכה לנירו משודרג

פורסם

תבדוק את הפורד קוגה, גדול ומרווח (יחסית למחיר), חזק ומהנה לנהיגה.

זה שאתה לא נוסע הרבה מגמד את בעיית זלילת הדלק שלו...

הנירו רכב נהדר אם אתה מחפש חסכון בדלק ומוניטין אמינות.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

לא הבנתי הבעיה הייתה רק עם המולטימדיה? אז מקסימום תשקיע טיפה ותוסיף עצמאית. לדעתי הכי חשוב ברכב שיהיה לך מרווח ונוח מבחינת נסיעה וכמובן שיהיה בטיחותי. אם אכן הרגשת ככה על הנירו אז אולי כדי לך לבחור בה.

• תוכן חדש...