Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני עומד להגיע ל- 60 אלף ק"מ עם האיביזה 2015 שלי

האחריות עליה נגמרה. עד עכשיו טיפלתי רק בצ'מפיון.

היכן תמליצו לי לעשות את הטיפול הגדול הזה? מה העלות?

בתודה מראש

פורסם

סליחה אם לא הבהרתי מספיק טוב,

התכוונתי האם כדאי לטפל בחברה? במורשה? או במוסך אחר? והאם כדאי להביא חלפים אתי, או לקחת את זה כולל חלפים?

דרך אגב, במוסך מורשה, לא החברה, ביקשו 1730 ש"ח כולל חלפים, כולל:

- שמן

- פילטר שמן (מקורי)

- טבעת.. שייבה.. משהו כזה (מקורי)

- פילטר מזגן (תחליפי של צ'מפיון)

- פילטר אוויר (תחליפי של צ'מפיון)

- פילטר דלק (מקורי)

- מצתים תחליפיים

מה דעתכם?

פורסם

החלפים מיסתכמים בכמה מאוד בודדות של שקלים אז לא יודע איך הגיעו להצעת מחיר שכזו. הבעיה בלהביא את החלפים איתך היא שהמוסך יכול להסיר אחריות לגבי העבודה שלו אם יהיה כשל כלשהו ופשוט להאשים את החלק שהבאת. אם לא חשובה לך הניירת והקבלות אז קנה את החלפים ובצע את הטיפול בעצמך שהוא טיפול יחסית פשוט בלי מורכבות ואני בטוח שאם תציין את מקום מגוריך לא מעט אנשים באיזור שלך יישמחו לעזור לך. אתה תחסוך ססיב ה 1000 שח ביחס להצעת המחיר שקיבלת.

פורסם

התכוונתי האם כדאי לטפל בחברה? במורשה? או במוסך אחר? והאם כדאי להביא חלפים אתי, או לקחת את זה כולל חלפים?

- שמן

- פילטר שמן (מקורי)

- פילטר מזגן (תחליפי של צ'מפיון)

- פילטר אוויר (תחליפי של צ'מפיון)

- פילטר דלק (מקורי)

- מצתים תחליפיים

מה דעתכם?

מחיר כזה ועוד לתחליפי? בחיי שאין להם בושה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

- שמן

- פילטר שמן (מקורי)

- פילטר מזגן (תחליפי של צ'מפיון) - רצוי להרכיב פילטר מזגן מקורי או שווה ערך תוצרת MANN שהינו עם סינון פחם פעיל.

- פילטר אוויר (תחליפי של צ'מפיון) - גם כאן בקש פילטר תוצרת MANN.

- פילטר דלק (מקורי) - אין צורך להחליף פילטר דלק. עברו הזמניים שבכול טיפול מחליפים פילטר דלק. תשקול החלפה של הפילטר כאשר הרכב יגיע ל-100-150K קילומטרים.

- מצתים תחליפיים - אם המצתים תוצרת בוש או דנסו אז הכול תקין.

מה דעתכם?

אינך חייב לטפל במוסך מורשה הייבואן אך בכדי לשמור על אחריות של רצון טוב רצוי לבצע את העבודה במוסך מורשה.

רוב המוסכניקים לא אוהבים הלקוח מגיע עם חלקים שהוא קנה בעצמו.

טיפול 60K אינו מסתכם רק בהחלפת חלקים אלא בדיקת מצב מערכת הבלימה (רפידות בלימה), מערכת ההיגוי ועוד מכלולים הקשורים לבטיחות הנסיעה ברכב.

בעל מקצוע מומחה אשר מכיר את הרכב עשוי גם לזהות תקלות מסויימות שעלולות בעתיד להתפתח לתקלה רצינית ברכב.

איזה כייף לי :)

פורסם
אינך חייב לטפל במוסך מורשה הייבואן אך בכדי לשמור על אחריות של רצון טוב רצוי לבצע את העבודה במוסך מורשה.

רוב המוסכניקים לא אוהבים הלקוח מגיע עם חלקים שהוא קנה בעצמו.

טיפול 60K אינו מסתכם רק בהחלפת חלקים אלא בדיקת מצב מערכת הבלימה (רפידות בלימה), מערכת ההיגוי ועוד מכלולים הקשורים לבטיחות הנסיעה ברכב.

בעל מקצוע מומחה אשר מכיר את הרכב עשוי גם לזהות תקלות מסויימות שעלולות בעתיד להתפתח לתקלה רצינית ברכב.

אז מה בדיוק אתה ממליץ לי? מוסך מורשה? חברה? או מוסך רגיל? והאם לקנות חלפים בעצמי או לא?

פורסם

יהיה לך מאוד קשה למצוא מורשה יבואן שיסכים לקבל אותך עם חלפים שאתה הבאת ואם ברצונך לשמור על האחריות של רצון טוב אז זה שיהיה לך כתוב בחשבונית "חלפים סופקו על ידי הלקוח" לא יהיה לטובתך במידה ותצטרך לממש אחריות.

אם אתה מעוניין לבצע את הטיפול במוסך, ההמלצה היא לגשת למוסך רון.

אם אתה מעוניין לחסוך סכום יפה אז תוכל לקנות את החלפים בעצמך ולבצע את הטיפול לבד\בעזרת חבר פורום.

פורסם

זאת אחריות יבואן גם בשנה השלישית במידה ויש תקלה לא שגרתית כזאת או אחרת והיא ניתנת אך ורק למי שמטפל כדרך קבע במוסכי היבואן.

אני לא יודע אם יש איזושהי הבטחה שתקבל את זה או איך זה עובד בדיוק, אני יודע שאת הסקודה שלי העפתי מצ'מפיון ברגע שנגמרה האחריות.

מפה - החלטה שלך.

• תוכן חדש...