Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק שלא הצלחתי להבין למה מי שאינו מתכנן כלל לרדת איתו לשטח, צריך מכונית כה מגושמת וכה יקרה.

הפיג'ו 3008, כמכונית נוסעים, עושה הכל טוב ממנו לעין ערוך ועולה פחות מחצי.

ולגבי ירידת הערך - גם אם הלנדקרוזר שומר על ערכו מעולה, עדיין במונחים מוחלטים ההפסד הכספי גדול מאד, וגם על זה צריך לחשוב.

זה פשוט לא נכון! ה3008 עושה אולי הכל אבל בדבר אחד היא לא מתקרבת לטיוטה - נהיגת שטח, וזה בדיוק מה שיש ללנדקרוזר בענק!

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אשכולית ומנדרינה.

3008 לא באה בתחרות ישירה עם לנד קרוזר, אולי עם CH-R.

אם כבר, אז השאלה שצריכה להישאל פה זה למה לא לקנות CH-R או RAV4.

וגם, מחוץ לקארספורום, אדם שמעדיף פז'ו על טויוטה נשלח לאישפוז בכפייה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חן - כמו שאמרתי, אבי חובב טויוטה בכלל וחובב טויוטות גדולות בפרט. להגיד לו תקנה צרפתיה לא כלכך גדולה - חילול הקודש עבורו. הוא מהדור הישן, שהחזיק צרפתיות ישנות וסבל מספיק. לך תשנה דעה קדומה.

מעבר לזה, אותה הרגשת גמלוניות היא, מסתבר, יתרון בעבור אנשים שרגילים לה, שנוהגים ברכבים גדולים דרך קבע. יש אנשים שמעדיפים הרגשת נהיגה בטנק על הכביש.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לא הבנתי את חלקן הגדול של התגובות שדורשות הבהרות והתנצלות מאביו של פותח השרשור לגבי אהבתו לג'אנר מסוים של רכבים.

כל מי שיש לו 208 gti הולך להתגרזן בהכרח בנס הרים? כל מי שיש לו רכב אספנות הולך למפגש של מועדון ה-5? כל מי שיש לו מיאטה נוסע לאשדוד? וכו' הנק' ברורה.

אם יש יכולת ורצון מי אנחנו שנגיד מה נכון או לא. הריי רובנו אמורים לדעת, שבשביל הרבה אנשים, ברכישת רכב נכנסים גם שיקולים לא הכי רציונלים ואוביקטיבים.

אגב, התופעה ממש מוכרת לי מכמה נהגי משאיות שאני מכיר, לא סובלים לנסוע על רכב נמוך.

פורסם

מסור לאבא ״תתחדש״.

יש לי במשפחה סבא׳לה כזה.

שום פרייבט, טוב ככל שיהיה, לא מספק לו את התחושה שיש במשאית,

ולכן הוא נוטה להתנייע בכל מיני כרכרות גבוהות, אבל לא בשטח.

ובאמת צריך לעקור יום אחד את התופעה הרווחת בפורום של דחיפת צרפתיות בכל פינה ושרשור,

בעיקר איפה שלא מתאים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
זה פשוט לא נכון! ה3008 עושה אולי הכל אבל בדבר אחד היא לא מתקרבת לטיוטה - נהיגת שטח, וזה בדיוק מה שיש ללנדקרוזר בענק!

אבל זה בדיוק העיניין, הרוכש אינו מתכוון לרדת איתו לעולם לשטח, וכמכונית לנסיעות כביש בלבד, ה 3008 בליגה אחרת לגמרי.

בכל מקרה, שיתחדש ויהנה !

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מרגיש לי כאילו מחצית מהכותבים לא נהגו ברכב הזה מעולם ואבל יש להם לא מעט מה להגיד.

הנהיגה ברכב הזה היא פשוט תענוג ברמה של רכב מנהלים, מנוע חזק מאוד וזריז, בכביש מהיר הוא משיט בצורה מדהימה.

להשוות אותו לנסיעה של ראב 4 וכו' זאת עוד בדיחה.

במקרה יש לנו גם לאנדקרוזר 05 וראב4 07.

פורסם

תעבור מהלנדקרוזר לסקודה סופרב, ותשוב לדווח לנו.

שלא לדבר על כך שבמחירה של הלנדקרוזר מקבלים מרצדס c.

פורסם (נערך)

גם בסופרב נסעתי, גם וולו s60 t5 יש במשפחה וגם עם הנתונים הטכנים שלה הלאנד קרוזר לא נחות בהרבה מבחינת נסיעה.

אולי תוכל לקנות במחיר הזה מרצדס אבל שתרצה למכור אחרי אותם x שנים שנינו יודעים כמה תקבל על כל אחת מהם.

אני את הפראדו שנת 2002 שלי קניתי במחיר של 81 אלף שקל, גם בזמנו היתה יכול לקבל במחיר הזה הרבה רכבים חדישים מימנה.

אחרי 4-5 שנים שהאוטו היה אצלי מכרתי אותו ב 72 אלף.

אחרי זה רציתי לקנות לאנד קרוזר ארוך אבל במחשבה שניה היה נראה לי פתאום לא הגיוני לשלם את המחירים האלו ולכן קניתי פורד S-max.

עכשיו אני מבין שזאת היתה טעות, גם אם היתי צריך לרדת כמה שנים בשנתון ולשלם כפול, זה היה שווה מבחינתי כל שקל, גם בתור רכב משפחתי בלבד ללא קשר לשטח.

עריכה אחרונה על ידי פלג_
פורסם

אבל כל זה לא קשור לתכונות הדינאמיות של המכונית.

וגם הלנדקאוזר מאבד 8% מערכו בשנה.

ובמונחים מוחלטים זה לא מעט כסף.

פורסם
אני לא צריך סיבוב אני מכיר את הרכב הזה טוב מאוד,שלא תטעה,זה רכב מעולה.

לדרישות של אביך אני לא מבין איך הוא מסתדר.

אבל כל אחד והשריטה שלו.

הדבר שבאמת מציק לי זה השוק המפגר שלו,באמת שאין סיבה לשלם על הרכבים האלו מעל המחירון שגם ככה הוא מוגזם.

ועל S2000?GTI?STI?Mini?

מסכים איתך שלפעמים זה נוגד כל היגיון, אבל כל עוד יש מי שמוכן לשלם, הוא זה שיוצר את הבועה הזו.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

"חבל שאי אפשר לעשות ריקול לבני אדם. יש כמה אנשים שהייתי מחזיר לכ**שלאמאשלהם". GB

פורסם
בדיוק.

המעלה העיקרית של הלנדקרוזר היא יכולת השטח שלו, וברגע שאין בה צורך אין גם בו צורך.

מבחינת יכולת כביש נטו, כל משפחטומטית שעולה שליש ממנו, עושה הכל טוב יותר.

ואם רוצים בכל זאת להנות מהישיבה הגבוהה, הספורטאז' GT נותנת תמורה עדיפה בהרבה, בחצי מחיר.

אגב, זה לא ממש כך.

אבא שלי לא נכנס איתו לשטח בכלל.

אבל מה הוא כן עושה איתו, הוא גורר לא מעט עגלה של 1500 ק"ג.

הוא מעמיס לא מעט כשצריך גם בתוך הרכב ( ואפשר המון לאחר קיפול הכסאות).

הוא נוסע איתו גם שיש לו אורחים מחו"ל בענייני עבודה (הרכב מספיק מכובד).

הוא לוקח איתו עד 7 נוסעים ובלא מעט פעמים זה משפחה ונכדים.

נכנס חופשי לאתרי בנייה ללא פחד משקיע או גובה.

לא רואה עוד רכב שנותן לו את כל מה שהוא צריך וכל זה ללא קשר לשטח.

פורסם

למעט כושר הגרירה, וואן כמו קאיה קרניבל עושה הכל טוב בהרבה, וברמת נוחות אחרת לגמרי.

אבל שוב, אם הוא נהנה ממנו, אז הכל טוב.

• תוכן חדש...