Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
תעבור ליוניקס ולא תצטרך כלום.

עדיף לינוקס לחווית שימוש נוחה. :wink:

מיקרוסופט התעשתו והפכו את 10 למערכת סבירה.

אין שום סיבה להישאר ב-7, ב-10 עדכוני האבטחה תכופים ומסודרים.

רק לא צריך לשכוח כך הזמן לחייך אם יש לך מצלמה ולהגיד רק מילים יפות אם יש לך מיקרופון ולא לפתוח אתרים מפוקפקים, לא להוריד טורנטים וכד'.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

^אי אפשר לסמוך על זה ב-100% אבל מי שבכ"ז בוחר להסתכן יכול לנסות את מזלו עם תוכנה כדוגמת Sandboxie.

אישית - מאז WIN10 משתמש במובנים של הWINDOWS אני רואה את שאר הפתרונות כפולשנים/מציקים מדי.

פורסם

משתמש ב-AVG וב-SuperAntiSpyware לרוגלות. לא כבדות מידי לא מעיקות הרבה ועושות את העבודה.

כמובן ללא WIN10 :)

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

אין שום סיבה להישאר ב-7, ב-10 עדכוני האבטחה תכופים ומסודרים.

יש הרבה סיבות, קוראים לזה פרטיות.

יש כמובן כאלה שזה לא מזיז להם, לי אישית זה מאוד מזיז.

פורסם (נערך)

ומי הבטיח לך שב- WIN8.1 ומטה לא עוקבים אחריך? אתה יודע מה הולך שם בתוך הקוד?

מישהו העלה כאן לא מזמן בפורום, איזה סרטון וידאו עם עובד MICROSOFT לשעבר שעבר על כל מיני הגדרות אבטחה ופרטיות...

https://www.youtube.com/results?search_query=windows+10+spying+on+you

צריך לבדוק אם יש סרטון כזה שמתייחס ל- Creators update.

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם (נערך)

בגדול, משתמש כבר שנים באנטי וירוס שנקרא "מוח" בגרסת הבטא שלו שנקראת "הגיון בריא".

בגרסא הזאת של ה"הגיון הבריא" יש feature חזק בשם "מגבה לעצמי את התחת בכוננים ניידים ומזיז לי את הב**ה השמאלית אם ישתלט עלי ransomware".

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
עדיף לינוקס לחווית שימוש נוחה. :wink:

רק לא צריך לשכוח כך הזמן לחייך אם יש לך מצלמה ולהגיד רק מילים יפות אם יש לך מיקרופון ולא לפתוח אתרים מפוקפקים, לא להוריד טורנטים וכד'.

אתרים מפוקפקים אני לא פותח,

מעולם לא נגעתי בטורנטים

ואני בכלל עובד על מק.

אשתי בחלונות אבל לא מפזרת שום מידע אישי, אפס עקבות, ברצינות גמורה.

מזכיר לי קצת את הסלבריטי ש"דולפות" להם תמונות עירום. לי זה לא יקרה כי משום מה, באופן מוזר וחריג, מעולם לא הצטלמתי בעירום...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
סליחה על הבורות,

איזה קשר יש בין Mcafee לאינטל?

אינטל היא חברת האם של McAfee.

אינטל רכשה את McAfee לפני מספר שנים, מאז האנטיוירוס שלהם עלה רמה, החל מה-UI ועד לתהליך ההתקנה וסריקת הוירוסים וכו..

פורסם

מה זה סופוס הום? זה הגנה פיזית במחשב או שהמחשב עובר דרך ענן כלשהו?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

^

פיזית במחשב. יש AGENT שמנוהל* על ידך מרחוק, אבל מותקן במחשב, מתעדכן ברשומות ווירוסים וספאמים באופן אוטו'. מאוד דומה למה שיש במקומות עבודה שונים, שיש שרת אנטיווירוס ששולט על AGENTS שמותקנים בתחנות עבודה, למי שמכיר.

*מנוהל" זו מילה מאוד גדולה. אתה למעשה לא נדרש לעשות כלום. אבל יש לך אופציות להפעלה\ניטרול שאתה יכול לשחק איתן- זה לא רע עבור מישהו עם ילדים שיש להם מחשב, למשל.

פורסם

אחרי שמרק דיבר קצת על יוניקס, וזה הזכיר לי אובנטו. ישבתי אתמול וקצת הרצתי סרטונים ביוטיוב.

ראיתי ממשק gnome 3.24 ו-3.26, נראה כי הוא נוח מאוד ושווה למי שרוצה להשתמש במחשב לצורך אינטרנט או סרטים בלבד.

לצערי מיקרוסופט לא מפתחת אופיס ללינוקס, והשימוש הוא דרך WINE.

אולי אתקין על המחשב בבית הורי, בשביל המשחק. אם הנוח, אתקין גם במחשב האישי שלי.

סרטון ביוטיוב על הממשק:

פורסם
^

מאוד דומה למה שיש במקומות עבודה שונים, שיש שרת אנטיווירוס ששולט על AGENTS שמותקנים בתחנות עבודה, למי שמכיר.

ז"א שכל מנגנון העדכון לא נמצא על המחשב? כלומר הוא זולל פחות משאבים?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

קונה כל שנה אנטי וירוס פעם 'קספרסקי' ופעם 'נוד' בערך 120 ש"ח

לאור מה שכתבו פה באמת אני שנה הבאה יפסיק ויגבה פשוט הכל דרך כונן חיצוני שברשותי

אני מתחיל להבין שהאנטי וירוס הזה זה סתם הפחדה של החברות האלה כדי לקנות את זה

כיום : Mazda 3 Spirit 2015

אמצע: S60 T4 2016

התחלה : לאנסר 2005

• תוכן חדש...