Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לוודא משהו,

אתמול נסעתי בעיר בפקקים עם מזגן בכיף עד שהתחמם לי המנוע ברמות מפגרות והתחילו לצאת אדים מהמכסה מנוע וכל הבלאגן הזה - ישר הדממתי לפני כיכר וראיתי את כל המים נוזלים (אני לא בטוח מאיפה) - בקיצור סחבתי עם האוטו עוד איזה 3 דקות כשמנוע רותח למצוא איפה לשים את האוטו והזמנתי גרר...

היום במוסך הסתכלו שלא ניגרם נזק למנוע, לבדוק אם הייתה איזשהו צינור אולי נקרע מהחום ולא מצאו כלום - אמרו לי שהבעיה היא שהוונטות לא עבדו כי היה איזשהו פיוז בלוי וככה קרה שזה לא קירר לי את המנוע בעומס. על פניו הגיוני אבל השאלה היא אז איך נזלו המים והתרוקן כל המיכל של המים האדומים הרי המערכת קירור באוטו היא סגורה - המוסכניק אמר שכשהמים מבעבעים הם ימצאו דרך לצאת מכל מקום ובכל זאת אני לא זוכר שהם יצאו מהמכסה. יכול להיות עבדו עליי וזה רק עיניין של זמן עד שיקרה שוב חלילה? (אני צעיר ויכולים לעבוד עליי בקלות ואין לי אמונה יותר מדי באנשים האלה)

או שזה נשמע הגיוני בגדול מה שאני כותב?

פורסם (נערך)

ברגע שהטמפ' של נוזל הקירור עולה גם הלחץ במערכת עולה ובמידה והלחץ גדול מלחץ הפתיחה של השסתום הנמצא בפקק של מיכל העיבוי או הרדיאטור הנוזל מתנקז דרכו החוצה.

בפעם הבאה ציין על איזה רכב מדובר+שנתון.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

נכון שהמערכת סגורה אך הפקק של מיכל העיבוי או של הרדיאטור הוא פקק שסתום שעומד בלחץ מסוים. מעבר ללחץ הזה הוא פורק החוצה.

המאווררים תקינים עכשיו לאחר החלפת הפיוז ?

עריכה: מרק הקדים אותי.

Stay Dirty

• תוכן חדש...