Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומנם פסח וקושיות זה הזמן

בדו"ח יש מקום בו השוטר מציין על סמך מה זוהה העבריין הכבד

רשיון נהיגה - ר.נ

תעודת זהות - ת.ז

וכן גם לשוטר מותר לטעות ובמקום 8 לרשום 3 ומותר לתקן זאת כאשר מתגלה אי ההתאמה

שם נכון , מספר רכב נכון, כתובת אומנם לא עדכנית ( לא ברור האם פות"ש אשם בכך ) אבל ניתן לקשר אותה לעבריין הכבד.

ההימור שלי יאותר הבחור.

על כף המאזניים לא הרבה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

תשובה ישירה מפי הסוס....

טעויות ברישום ת.ז קרו, קורות ותקרנה.

בעת הזנת הדוח למערכת הממוחשבת עולה הודעת שגיאה אם אין תאימות בין הנתונים.

המזין קורא לשוטר ומבקש הסבר כתוב למה קרתה הטעות.

השוטר מתבקש למלא מזכר ובו פירוט השגיאה והסיבה לשגיאה.

המזכר מצורף לדוח ונסרק אף הוא.

לשוטר נרשמת הערה על דוח לקוי. אם יש לו הרבה כאלה - ננקטים נגדו אמצעים על פי הנחיות המשטרה.

מעכשיו הדוח כשר למהדרין.

אגב, החתימה היא על קבלת העותק ליד ולא שום דבר אחר.

עיצה ידידותית - לשלם או לבקש להישפט, מה שמתאים יותר

אם מתאים לרישום דוח התראה (השם החדש) יש לבקש בכתב ממפנ"א להמירו תוך קיום 3 תנאים:

7 שנות רשיון

5 אחרונות ללא רישום תעבורה

הודאה באשמה.

במאמר מוסגר לגבי בכל אופן, מה לכל הרוחות עשית על מנת "לזכות" בכזה דוח? במה דרך נהיגתך הפריעה כל כך לשוטר?

עריכה אחרונה על ידי אביG
תוספות
פורסם (נערך)

אני האחרון שיטען שהוא נוהג לפי החוק, למרות שהפורום הזה ידוע באנשים שטוענים שמעולם לא עברו נתיב מבלי לאותת או שעברו באפילו קמ"ש בודד את המהירות המותרת. אבל באמת שבמקרה הזה לא היה כלום מעבר לזה שעברתי מהפניה ימינה ישר לנתיב נסיעה מבלי להשתמש בנתיב השתלבות. לא היה צורך, היה לנהגים ממול אדום. ההסבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו זה שהוא ראה רכב ספורט וחיפש מה אפשר להפיל. היה לו טון לא נעים, כמעט אלים, כזה כשהוא דיבר איתי. איך שהוא לקח את הרשיונות הוא זרק לי אתה מקבל דו"ח והלך.

בכל מקרה הגשתי בקשה לביטול הדו"ח, בטענה שהיה בהמשך רכב שחסם חלקית את הנתיב (וזה נכון) ושגם אם טעיתי בשיקול הדעת אין מקום לדו"ח.

עריכה אחרונה על ידי B.D.B.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
...עברתי מהפניה ימינה ישר לנתיב נסיעה מבלי להשתמש בנתיב השתלבות. לא היה צורך, היה לנהגים ממול אדום. ההסבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו זה שהוא ראה רכב ספורט וחיפש מה אפשר להפיל.

אני באמת ובתמים לא מבין את התמיהה שלך. העובדה היא שעברת עבירת תנועה. עד כמה שידוע לי, החוק לא מאפשר לך שיקול דעת מתי יש או אין צורך לציית לחוקי התנועה. באותה מידה אתה יכול לתמוה על כך שקיבלת דוח על מעבר באור אדום למרות שלא היה צורך לחכות ברמזור, כי כל הנתיבים החוצים היו ריקים מרכבים.

פורסם

עם האובססיות שיש לחלק מהאנשים פה לגבי החוקים, כדאי שיקראו את חוקי הפורום.

[h=2]הודעת הבהרה לגבי מטרת הפורום המשפטי[/h]

הפורום המשפטי נוצר במטרה לאפשר לכותבים בו לחוות את דעתם כלפי סוגיות משפטיות שונות בצורה עניינית מחד, וקבלת ייעוץ משפטי ראשוני ובלתי מחייב מאידך.

כאשר כותב כלשהו מבקש עזרה או ייעוץ לגבי עבירה שלכאורה ביצע, מותר לענות לו באופן ענייני או לא להגיב, במידה ולדעתכם הוא העבריין השפל ביותר עלי אדמות.

זכרו: אין זה מתפקידו של הפורום לשפוט איש - בשביל זה הוקמה מערכת בתי המשפט.

הודעות שיחרגו מהכלל הזה,
ובפרט הודעות שיש בהן משום הטפת מוסר
, תימחקנה.

משתמשים שיעברו באופן עקבי על הכלל הזה יוכנסו למעקב.

מעבר לזה הדבר היחיד שאני יכול להגיד לכם זה שאני מאחל לכם שיאכפו כלפיכם את החוק כפי שאתם מצפים שיאכפו אותו כלפי אחרים, גם רק בקמ"ש בודד מעל המותר, גם אם רק שכחתם להדליק אורות בחורף, גם אם בטעות שכחתם לאותת בפניה\מעבר נתיב.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במאמר מוסגר לגבי בכל אופן, מה לכל הרוחות עשית על מנת "לזכות" בכזה דוח? במה דרך נהיגתך הפריעה כל כך לשוטר?

לא מתכוון לענות במקום פות"ש, אבל קרה לי מקרה דומה (לפני 10 שנים בערך), בדיוק אותה סיטואציה - רמזור אדום לתנועה שנוסעת ישר, אני השתלבתי לכביש ריק.

הרושם שאני קיבלתי (אולי אני טועה, אבל זה מה שנראה לי בזמנו) הוא שמדובר במארב שנועד להעשיר את הקופה ותו לא.

משום מה השוטר בדק במסוף ונתן לי ליסוע בלי שעשה כלום (כנראה הבין שחבל ללכלך רקורד נקי עם שטות כזו, הרקורד אגב כמעט נשמר, במשך יותר מ20 שנה על הכביש יש לי עבירת מהירות אחת וזהו).

בטח מחר על הבוקר אקבל רפורט :loco:

פורסם

בטח מחר על הבוקר אקבל רפורט :loco:

ווואי

כמה זמן לא ראיתי את המילה הזו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אני האחרון שיטען שהוא נוהג לפי החוק, למרות שהפורום הזה ידוע באנשים שטוענים שמעולם לא עברו נתיב מבלי לאותת או שעברו באפילו קמ"ש בודד את המהירות המותרת. אבל באמת שבמקרה הזה לא היה כלום מעבר לזה שעברתי מהפניה ימינה ישר לנתיב נסיעה מבלי להשתמש בנתיב השתלבות. לא היה צורך, היה לנהגים ממול אדום. ההסבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו זה שהוא ראה רכב ספורט וחיפש מה אפשר להפיל. היה לו טון לא נעים, כמעט אלים, כזה כשהוא דיבר איתי. איך שהוא לקח את הרשיונות הוא זרק לי אתה מקבל דו"ח והלך.

בכל מקרה הגשתי בקשה לביטול הדו"ח, בטענה שהיה בהמשך רכב שחסם חלקית את הנתיב (וזה נכון) ושגם אם טעיתי בשיקול הדעת אין מקום לדו"ח.

עכשיו אתה נשמע כמו אכלו לי שתו לי.

1. להתנהלות השוטר אין קשר לביצוע העבירה או לטיעונים לעונש.

2. מעניין על מה אתה מבסס את קביעתך למצבו הנפשי של השוטר באותה עת. באחת מההזמנות לדין שרשמתי לנהג הוא ביקש מהשופט לשלוח אותי לבדיקה פסיכיאטרית. מיותר לציין לאן השופט שלח אותו אבל זה מתחרז עם אוטומט או כמו שכתוב באחת החתימות כאן משהו כמו לנקות את טביעת נעלו של השופט.....

3. ביטול הדוח יקרה אך ורק בבית משפט. מה שכתבת בסייפא לגבי "רכב שחסם" לא מחזקי מים ובבית המשפט תשמע את הביטוי "עדות כבושה". דעתך הלא מלומדת אינה שוות ערך לדעת שוטר שעבר הכשרה לאכיפת תקנות התעבורה. ושוה להזכיר, השופט אינו כבול לקנס המקורי

4. כפי שכבר כתבו לפני, אין לך שיקול דעת מתי לציית לחוק ומתי לעגל פינות.

הדבר הכי נכון לך הוא לבקש המרה לדוח התראה. אם לא, לשלם ולזכור

חג שמח

פורסם

מעבר לזה הדבר היחיד שאני יכול להגיד לכם זה שאני מאחל לכם שיאכפו כלפיכם את החוק כפי שאתם מצפים שיאכפו אותו כלפי אחרים, גם רק בקמ"ש בודד מעל המותר, גם אם רק שכחתם להדליק אורות בחורף, גם אם בטעות שכחתם לאותת בפניה\מעבר נתיב.

אף

אחד לא מאחל פה לאף אחד שום דבר רע, אבל צריך להבין שכל יומיים נכנס לפה מישהוא חדש שהיה גבר לעשות עבירה (במודע ובכוונת תחילה) אבל נהפך לילדה קטנה ובכיינית כשמשלם על זה את הדין.

מה רצית? חותמת "גבר-גבר" ברשיון על זה שאתה מזלזל בחוק?

בכל מקרה, את העצות קיבלת.

ננעל!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...