Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מיני עד 35 K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן, מחפש רכב מיני בתקציב של 30 - 35k

כרגע יש לי 2 אופציות עיקריות (אוטומט)

סוזוקי סוויפט GLX

מאזדה 2

מה חשוב לי: זריזות, אבזור, חסכונית, נוחות.

מה נראה לכם מבין ה2 ? אני חושש שהסוויפט חלשה מידי.. למרות שיותר אהבתי את העיצוב שלה ..

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי gal2k
פורסם

הקטגוריה שאתה מחפש ניקראית סופר מיני.

שני הרכבים שציינת דווקא כן זריזים ביחס לקטגוריה,ברמות איבזור הגבוהות סך הכול האיבזור טוב אך שים לב שבמזדה רמת איבזןר הדינמיק גם מוסיפה 6 כריות אוויר לעומת 2 כך שיש פה גם עניין של בטיחות.

מבחינת חיסכון שניהם לא ממש חיסכוניות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הקטגוריה שאתה מחפש ניקראית סופר מיני.

שני הרכבים שציינת דווקא כן זריזים ביחס לקטגוריה,ברמות איבזור הגבוהות סך הכול האיבזור טוב אך שים לב שבמזדה רמת איבזןר הדינמיק גם מוסיפה 6 כריות אוויר לעומת 2 כך שיש פה גם עניין של בטיחות.

מבחינת חיסכון שניהם לא ממש חיסכוניות.

לא חסכוניות מאיזה בחינה? יש לי חבר טוב עם סוויפט 2008 .. האוטו שלו אוכל 1/13 בערך הביטוחים זולים וההאחזקה ממש זולה ... בקשר למאזדה האמת שאני לא יודע

פורסם

נכון זאת הצריכת דלק גם של המזדה, זה לא נחשב חיסכוני אבל אם אותך זה מספק אז מצוין.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
נכון זאת הצריכת דלק גם של המזדה, זה לא נחשב חיסכוני אבל אם אותך זה מספק אז מצוין.

אוקיי, האמת שלא כיוונתי מעל 1/13 ..

לדעתך, כדאי לי ללכת על הסוויפט משנת 2008? או שנתון יותר חדש מאזדה 2? זה נכנס בתקציב...

פורסם

תעשה על שניהם נסיעה ותיקח את הרכב שתתחבר אליו, שניהם נחשבים לאמינים.

פורסם

אין לי מושג למה נהגתי על המאזדה והיא הרגישה לי יותר צעירה וזריזה, אבל אהבתי את האיבזור בסוויפט glx .. דילמה

פורסם

גם האיבזור במזדה דינמיק לא רע,יש אפילו בקרת אקלים.

פורסם
גם האיבזור במזדה דינמיק לא רע,יש אפילו בקרת אקלים.

היי, קיבלתי הצעה למאזדה 2 דגם dynamic שנת 2008 .. יד 2 עם 74 ק"מ המחיר שהבן אדם דורש הוא 32 אלף, המחיר ריאלי? כדי לי לקנות שנתון יותר חדש בעוד טיפה כסף ?

ועוד שאלה אחרת, מה רמת האבזור בדגם הזה בכל מה שקשור למערכת ? יש חיבור אוקס וכו'? אני לוקח את העניין הזה גם כפרמטר

פורסם

כדאי לדעת האם המחיר טוב כדאי להיסתכל במחירון לוי יצחק וביד 2 לראות בכמה נמכרים רכבים דומים.

לגבי רמת איבזור מציע להיכנס לאתר כמו icar להזין את הדגם שלך ותיראה פירוט.

פורסם
כדאי לדעת האם המחיר טוב כדאי להיסתכל במחירון לוי יצחק וביד 2 לראות בכמה נמכרים רכבים דומים.

לגבי רמת איבזור מציע להיכנס לאתר כמו icar להזין את הדגם שלך ותיראה פירוט.

תודה על התגובה המהירה זה לא מובן מאליו, בקשר לאוקס אז כן יש אני רגוע חח..

עכשיו עברתי ביד 2 ויש אותו דגם רק יד ראשונה עם 50 אלף ק"מ רכב נראה חדש ב34 אלף שקל, לפי השיקלול ביד 2 המחירון הוא 35100 ... השאלה שלי האם באמת שווה לשלם 34 על רכב משנת 2008 .. אני גם שוקל את זה שאני ארצה למכור בעוד שנה שנתיים אתה מבין ?

פורסם

כניראה הבעלים יודע שיש לו רכב עם קמ נמוך מאוד ורמת איבזור מבוקשת ולכן הוא מבקש בהתאם.

אם אתה רוצה חדש יותר ללכת על צרפתי, למשל רנו קליאו דור 3 שתהיה חדשה בכמה שנים ותהיה נוחה יותר.

יש גם פיאסטות מודל 2012 בתקציב אבל רובם עם קמ גבוה למרות שיש אחת עם 80 אלף,כלומר אפשר למצוא רכב טוב.

פורסם
כניראה הבעלים יודע שיש לו רכב עם קמ נמוך מאוד ורמת איבזור מבוקשת ולכן הוא מבקש בהתאם.

אם אתה רוצה חדש יותר ללכת על צרפתי, למשל רנו קליאו דור 3 שתהיה חדשה בכמה שנים ותהיה נוחה יותר.

יש גם פיאסטות מודל 2012 בתקציב אבל רובם עם קמ גבוה למרות שיש אחת עם 80 אלף,כלומר אפשר למצוא רכב טוב.

האמת שאני מעדיף לא להתקרב לצרפתית.. אני סתם תוהה אם זה הגיוני לשלם מחיר כזה על רכב בשנתון 2008.. הרכב נראה יותר שמור מרכבים באותו דגם עם שנתון יותר מתקדם, האמת שממש אהבתי..

פורסם

אין משהו רע בקליאו.

המזדה לא זולה, אבל יכול להיות שהיא שמורה מאוד, תיסע ותיראה, על מחיר תמיד אפשר לדבר.

פורסם
אין משהו רע בקליאו.

המזדה לא זולה, אבל יכול להיות שהיא שמורה מאוד, תיסע ותיראה, על מחיר תמיד אפשר לדבר.

אני מחר נוסע מהמרכז לחיפה לראות את הרכב אני מאמין שזה שווה את זה.. הוא הכי שמור שראיתי בשנתון הזה מקווה שהכול יהיה טוב והרכב יעבור בדיקה .. תודה רבה על העזרה! ושיהיה חג שמח

• תוכן חדש...