Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה רכשתי רכב, שנת 2013. לקחתי אותו לבדיקה וכול' , הכל יצא תקין והרכב נראה ויזואלית במצב מעולה.

עם הזמן שמתי לב לכתמים קטנים בצבע חום המפוזרים בכל מיני מקומות בסביבת הנהג. לצערי פספסתי אותם כאשר רכשתי את הרכב והתוודעתי לקיומם רק כמה ימים לאחר מכן (לא מתאים לי, אבל מה לעשות... ) .

הכתמים יורדים באמצעות מטלית, לכן לא התרגשתי. ידעתי שבעל הרכב עשה ניקיון פוליש ווקס, הנחתי שייתכן וזה כתמים מהווקס.

היום, נשפכו לי מים,מבקבוק שלא היה סגור טוב, על המושב. להפתעתי כשניגבתי את המושב עם מטלית יצא ממש נוזל חום מהמושבים. אין לו ריח, לא נתקלתי בנוזל כזה...

בעל הרכב לא יודע על שום דבר שנשפך ואין לו רעיון מה זה יכול להיות. מה"הכרות" שלי איתו הוא לא מסבן אותי, אבל אין לדעת.

אני מצרף כאן תמונות, האם מישהו מזהה מה זה הנוזל הזה? האם ניתן לנקות את זה איכשהו?

תודה מראש!

IMAG0659.jpg

IMAG0661.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה נראה כמו קפה, או שלשול.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אין לזה ריח... אני בספק לגבי השלשול...:? (מקווה מאוד בשבילי שזה לא זה ! ) גם היה צריך להיות שם סשן מאוד קיצוני בשביל זה יגיע לסוכך שמש בחלק העליון של הרכב ...

יש סיכוי שזה הנוזל וקס שהשתמשו בו לניקוי הרכב?

איך מנקים דבר כזה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ווקס זה בד"כ כמו משחה ורק מבחוץ משתמשים בזה. כנראה קפה שנשפך ונספג במושב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ממליץ לך להתעסק פחות במה זה הנוזל הזה ולהתחיל לקחת הצעות מחיר לניקוי המושב יש היום חברות עם מכשירים יעודיים לכך שיביאו את המושב למצב חדש

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

• תוכן חדש...