Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סבא שלי ז"ל סיפר לי שאי פעם בשנות ה-60' הוא זומן לביצפר בעקבות איזה מעשה קונדס שעשתה הכיתה בתיכון של דודה שלי, יחד עם עוד הורים. הוא שלח אותה עם פתק שהוא לא עשה שומדבר רע, אז לא מגיע לו העונש שיזמנו אותו חזרה לביצפר, ושיעשו עם הבת שלו ככל שיימצאו לנכון...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה המסר לילדים?

אפשר לעשות הכל... למורה אין סמכות לכלום... אמא ואבא יקרעו להם ת'צורה.

גם אם הילד שלה לא עשה את זה, לא נורא אם הפחידו אותו 40 דקות ביחד עם כל הכיתה.

שקרוב המשפחה הזועם שלך ירגע ויחשוב טוב מה הוא מעדיף, לגדל פרא אדם או בן אדם?

לפי הזעם, אני כבר מנחש את התשובה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אמא של הילד זועמת שחוקרים קטין ללא נוכחותה וללא ידיעתה..

אם היו מודיעים לה, היא הייתה מופיעה תוך 0.0532 שניות, נופלת בצרחות על המורה שהילד שלה הכי טוב, והיה צריך להזמין משטרה כבר לאמא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הילד לא שלי אלא קרוב משפחה.

הוונדליזם נעשה בדרך חזרה מטיול שנתי כאשר אחד התלמידים יצא לטיול עם סכין ובדרך חזרה החליט "לקשט" קצת את האוטובוס.

המילה "חקירה" נאמרה ע"י המחנכת. אמא של הילד זועמת שחוקרים קטין ללא נוכחותה וללא ידיעתה.

אף אחד מצוות בית הספר לא טרח בכלל לידע את ההורים שקרה משהו חריג עד לשעות הערב המאוחרות כאשר הילדים חזרו לעיר בשעות הבוקר/צהריים.

דעתי על המקרה הזה , בית הספר דפוק, זה מה שקורה שמרחמים על הילדים, או שמנסים לפתור דברים לבד. היה צריך מיד להזמין משטרה לפתוח תלונה על ונדליזם, לתת להם לחקור ולמצא את האשם, לתת להם לפתוח לו תיק, ולדרוש מההורים של הפרחח לשלם על תיקון הנזק. אם הם מסרבים, לתבוע אותם.

פורסם

בית הספר לא יזמין משטרה אם הוא לא צריך.

היום המון מקרים שצריך להזמין אותה אבל צוות בית הספר לא רוצה להתעסק עם זה ומעדיף לסגור הכל בתוך כותלי בית הספר.

גם אותי עיכבו בכיתה ח' במשך שעתיים כי ביום שלפני זה כמה חברים החליטו לעשות להפיל את כל הכיסאות מהשולחנות אחרי סיום הלימודים.

לא הייתי קשור לעניין בכלל ורק צפיתי אבל גם אותי חקרו. הכניסו אותנו אחד אחד לחדר של המנהלת לתחקור עמוק.

כולם שמרו על שקט חוץ ממישהו אחד שהלשין על כולם וספציפית עלי הוא אמר "לא ראיתי אותו עושה כלום אבל יש סיכוי שהוא גם עשה משהו".

"חקירות" של המורות שוות לתחת כי לרוב הן לא מחפשות את האמת אלא את האשמים.

כל מה שלמדתי מאותו יום זה שמורות לא יודעות בכלל איך לטפל במקרים כאלו ושאני לא מכבד את הסמכות שלהן כי הן לא מעוניינות בטובת התלמידים שלא עשו כלום.

אבל לא כל הילדים אותו דבר.

ילד ערס שעושה תמיד בעיות? תשאירו אותו גם שלוש שעות.

ילד שלא עושה בעיות כמעט אף פעם וסביר להניח שלא קשור לעניין? לפחות תודיעו להורים.

פורסם

פרנקוס, אם זה מה שלמדת אז ממש לא הבנת כלום.

היית שותף למעשה ונדליזם (פאסיבי אבל שותף), חיפית על הפורעים ואתה עדיין חושב שהיית בסדר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יוסי פרנקוס, בוגר ביה"ס OZ, ישב בשולחן ליד אדביסי.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

חוק לא תעמוד על הפיכת כסאותיך.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
הייתי בן 13 והייתי עד (לא שותף) לזה שהפילו כמה כיסאות בכיתה בלי נזק.

בגיל הזה אי אפשר לצפות שאני אלשין על החברים.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

אולי יכלו ואולי לא אבל אם לא היית מואשם כשותף לעבירה לא היית מבין עד היום שיש דברים שלא משתפים איתם פעולה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא "חקירה" ולא סיבוב במרתף השב"כ. צוות בית הספר עשה את שהיה צריך. היה אירוע בזמן טיול שחייב למצוא את האשם במעשה ונדליזם בסמיכות לאירוע. הילדים חזרו מן הטיול וההורים דווחו על פרטי האירוע. סוף פסוק.

אם ההורים חושבים שהילד עבר חוויה קשה ב"חקירה" והם חוששים שנגרם לו עוול הם יכולים לפנות למנהל/ת בית הספר, למפקח/ת או למשרד החינוך.

אני מקווה שמצאו את האשם והוריו ישלמו את עלות תיקון הנזק (כנראה שלא)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה, וגם ביטוח לאומי לא היה מעקל לו את חשבון הבנק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בין אדביסי לשילינג'ר.

מאז הוא כבר לא יכול לשבת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
זה, וגם ביטוח לאומי לא היה מעקל לו את חשבון הבנק.

רשות השידור ומשרד החינוך - שני גופים שגורמים לך לנזק מוחי בלתי הפיך, ועוד מכריחים אותך לשלם על זה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...