Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תבדוק האם מדובר על גריז ייעודי.

 

קיימים ייצרנים אשר מוסיפים גריז יעודי לשיפור המגע החשמלי ומניעת כניסת מים למגעים. בדרך כלל תמצא המלצה על מריחת גריז יעודי אצל ייצרנים כמו פורד /GM/DaimlerChrysler.

איזה כייף לי :)

פורסם

אינני יודע מה מצבו של הגריז אצלך בקונקטורים והאם זה תקין אבל אם בא לך אז תנקה ונסה להשיג את הגריז הייעודי הנקרא NYOGEL 760G יש המון מוכרים באיביי.

איזה כייף לי :)

×
×
  • תוכן חדש...