Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
התכוונתי של הכלבה שלך שם... את תאי המטען אני מכיר :-)

מתנצל על העיכוב, על האוטו המלוכלך והתמונות החשוכות :)

רק לשם פרופורציה, הכלב שלי מגיע לגובה 1.80 כאשר הוא עומד על שתיים.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

לנסיעות לא ארוכות בהן הוא לא רוצה ללכת לישון, בהחלט היה אפשר לצרף לו עוד אח לנסיעה.

פורסם

תודה!

אני חששתי שבשל השתפלות הגג לא יהיה מקום לכלב, אני רואה שרק חצי-צדקתי, כלומר יש מקום אבל בציר האורך זה די מוגבל. תודה לך ולכלב :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
בתמונה השנייה הוא כל כך עצוב ששקלתי להתקשר למועצה לשלום הכלב...

:lol:

אתה לא היית עצוב אם היית צריך לשבת בסקודה 1.2? :-) :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אתה לא היית עצוב אם היית צריך לשבת בסקודה 1.2? :-) :-)

בשנתיים האחרונות התניידתי על אוקטביה 1.2 ולפני כחודשיים המנוע החזיר נשמתו לבורא(צילינדר 3 נתפס,בוטלה עסקת ליסינג)

כיום אני מתנייד על...אוקטביה 1.2 (חדשה יותר):-D

הייתי מעלה את סרטון קריסת המנוע אבל אין לי עצבים להתחיל לערוך אותו(550 מגה אבל סאונד הקריסה ממכר)

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

רשימת הרכבים ל2017 לא הייתה (ועדיין) סגורה,קיים סיכוי שאוקטביה לא תהיה ברשימה ואז הייתי אוכל אותה מכל הכיוונים,לא רציתי לקחת סיכון וגם להיום תקוע עם רכב גישור זוועתי יותר מחצי שנה(מזדה 3 )

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
בשנתיים האחרונות התניידתי על אוקטביה 1.2 ולפני כחודשיים המנוע החזיר נשמתו לבורא(צילינדר 3 נתפס,בוטלה עסקת ליסינג)

כיום אני מתנייד על...אוקטביה 1.2 (חדשה יותר):-D

הייתי מעלה את סרטון קריסת המנוע אבל אין לי עצבים להתחיל לערוך אותו(550 מגה אבל סאונד הקריסה ממכר)

תומר

אפשר לדעת ק''מ עשתה שנפטרה?

פורסם

איך לעזאזל נתפס צלינדר ברכב חדש יחסית??

נסעת בלי שמן? נהגת 90% בסל"ד מירבי???

מי אשם בזה? היצרן, הנהג?? או רמת התחזוקה המשובחת???

האם זה קורה גם לאחד במטפל ברכבו כהלכה?

הלב שלי לא בנוי לכאלה תקלות! אני נוסע בפאקינג c3 חבוטה עם 160 אלף קילומטר ומרגיש שהמנוע שלה חי ומסוגל לנסוע עוד 160 אלף אחרים!!

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

איך קורה שיש לך סרטון של זה מצולם?

היו רמזים מקדימים שפשוט לקחת טלפון והתחלת לצלם?

פורסם (נערך)

כנראה מצלמת דרך. כל קובץ שם של 5 דקות ואז הוא יוצא דיי כבד.

זה היופי בליסינג. בכלל לא מעניין אותו אמינות המנוע וגם לא יבדוק למה (אז לדעתי מיותר לשאול אותו). מבחינתו האוטו טוב מאד ולראיייה הזמין עוד אחת זהה . הבנתם למה זו מלכת הליסינג ?!

עריכה אחרונה על ידי save

• תוכן חדש...