Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן , אני נוהג על פלצוואגן בורה שנת 2001 ,אוטומטית .

לאחרונה הכנסנו אותה לטיפול עשרת אלפים במוסך ... ופתאום ב"מקריות" האוטו לא מתניע ...

טוב , במוסך טענו שהלך האלטרנטור , אבא שלי נתן עזר למצבר ונסענו הביתה אמרנו נטפל בעסק במקום אחר לא במוסך של ה .. לא משנה מה האלה . קיצרר ... מסתבר שבמהלך היום ומשו שהאוטו היה במוסך המערכת הייתה פתוחה והעובדים שמעו מוסיקה והכל .. קיצר היה סיכוי שהם רוקנו ת'מצבר .

החלפנו מצבר בין המכוניות שיש לנו ו .. וואלה האוטו מתניע , מראה שיש טעינה של 14 ומשהו והכל טוב ויפה עבר גם לילה שלם והכל פועל אחלה ... יום למחרת בצהרים לאחר שהחלפנו מצברים , נדלקה לי מנורת המצבר ... המשכתי בנסיעתי ... ולאחר כמה זמן נדלקה לי מנורת בלם היד וצפצפה והיבהבה , המנורה שמראה שאין חגורה גם הבהבה וגם מנורת ה ABS .. בקיצור כל האוטו התחרפן .. בזמן שנסעתי האוטו התחייל לקרטע ולהחליף הילוכיםם (ככה זה נשמע) והברקסים עבדו חלקית נקרא לזה ככה .. איך שעצרתי בצד הדרך .. באתי להעביר לפארקינג . האוטו נכבה כליל .

ניסיתי לסגור את החלונות אך האוטו הוריד אותם בחזרה .

האם לדעתכם זאת בעיית טעינה ובאמת צריך להחליף אלטרנטור ? או שזה בעיה במחשב ? או שלא יודע מה ... תשובות יתקבלו בברכה . תודה מראש .

פורסם

לצורכי בדיקה יש להרכיב ברכב מצבר תקין ולבדוק את תפוקת האלטרנטור הן למתח והן לזרם מכסימלי תוך כדי העמסת המצבר. בעיה שתאתר נראית כנובעת ממתח חשמל נמום או עקב מצבר פגום או בגלל חוסר טעינת אלטרנטור שרוקנה המצבר.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

שמנו מצבר תקין שהחזיק מעמד לילה וחצי יום ואחר כך כנראה שתרוקן כליל ...

עכשיו העברנו אח"צ נחמד בהחלפת אלטרנטור .. פשוט חוויה חחח .. עכשיו נראה שהכל תקין , טעינה של 13.5 - 14 ... והכל יהיה טוב בעזרת השם :-) חח , תודה . יום טוב

• תוכן חדש...