Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי דיילי דרייבר, צריך יותר מ-3 ימים כדי להיווכח לחיוב או לשלילה. לדעתך שום דבר לא חשוב חוץ מיכולת השילדה, אבל לרוב רובם של האנשים זה פרמטר משמעותי למי שבאמת משלם במיטב כספו על הרכב שהוא קונה, ולא רק מקבל לסופש.

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז קנית GTI?

אכן. והייתה התלבטות קשה לעומת הקופרה, כי באמת כל מה שמגיע כתוספת בגולף עם המתנה של נצח ומחיר מאמיר, מגיע כסטנדרט בסיאט. אבל קניות כאלו עושים מהלב, והלב כבר שנים מפנטז על GTI. אפילו שעכשיו אני מבואס קמעה מגרסא 7.5, כי שיפרו את כל מה שהפריע לי אישית (חזות קידמית – פנסים ומולטימדיה), והרגיש לי התפשרות במחיר כזה :-(. כן, אני יודע – זה דיי לא רלוונטי כשקונים רכב ספורטיבי, אבל בשאר הזמן (ואצלי לפחות, לא זמן מבוטל) זה מרגיש שחסכו עליך

פורסם

בואו נסכם (ואולי נסכים) את הדיון בצורה כזו:

1. הלאון קופרה כפי שנמכרת בישראל היא חחבילת נהיגה טובה יותר מאשר הגולף GTI כפי שנמכרת בישראל.

2. ב 203 אלף שח היא פ33ה של קניה טובה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בואו נסכם

הלאון קופרה כפי שנמכרת בישראל היא חחבילת נהיגה טובה יותר מאשר הגולף GTI כפי שנמכרת בישראל.

אני חושב שזה גם סיכום בסדר:

וגם בלי PP - כיול המתלים וההגה זהים לחלוטין. פריור ומידן חושבים שזה עדיף על מה שיש בקופרה. יתרונות.

לקופרה יש VAQ, יותר כוח, בלמים עדיפים. גם יתרונות.

פורסם
לגבי דיילי דרייבר, צריך יותר מ-3 ימים כדי להיווכח לחיוב או לשלילה. לדעתך שום דבר לא חשוב חוץ מיכולת השילדה, אבל לרוב רובם של האנשים זה פרמטר משמעותי למי שבאמת משלם במיטב כספו על הרכב שהוא קונה, ולא רק מקבל לסופש.

אה, שטויות.

הדיילי שלי היו פיאט קופה, קליאו ספורט, WRX, אפילו קאיימן S ו-370Z לכמה שבועות. כולן פחות נוחות מהקופרה. כל הדיבורים הללו על "דיילי" זה דיבורים של אנשים שאוהבים את הרעיון שתהיה להם ספורטיבית, אבל לא רוצים אחת באמת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם זה היה נכון, כנראה שהספורטיבית היחידה שהיו מייצרים הייתה לוטוס 7, או משהו כזה.

אישית אני גם קודם כל כמה אני נהנה מהרכב, ורק אחר כך על המסביב, כמו אבזור ועוד, אבל כל הדיבורים האלו על ״דיילי״ הם של אנשים מבוגרים שלא באלפיון העליון ולא יכולים לקנות כמה רכבים למטרות שונות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
אה, שטויות.

הדיילי שלי היו פיאט קופה, קליאו ספורט, WRX, אפילו קאיימן S ו-370Z לכמה שבועות. כולן פחות נוחות מהקופרה. כל הדיבורים הללו על "דיילי" זה דיבורים של אנשים שאוהבים את הרעיון שתהיה להם ספורטיבית, אבל לא רוצים אחת באמת.

או, לחלופין, בוא נקבל את הגרסא ההופכית - כל מי שקונה רכב קיצוני ליומיום רוצה שיחשבו שיש לו ספורטיבית, שהרי אין סיכוי שהוא מנצל אותה ביותר מאחוז מהזמן.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
או, לחלופין, בוא נקבל את הגרסא ההופכית - כל מי שקונה רכב קיצוני ליומיום רוצה שיחשבו שיש לו ספורטיבית, שהרי אין סיכוי שהוא מנצל אותה ביותר מאחוז מהזמן.

המחשבה שלמישהו איכפת על מה אני נוהג, זרה לי. זה אופן מחשבה שאני לא מבין.

פורסם

זה:

המחשבה שלמישהו איכפת על מה אני נוהג, זרה לי. זה אופן מחשבה שאני לא מבין.

לא מי יודע מה מסתדר עם זה:

אה, שטויות.

או, לפחות, כך נראה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כותבים פה כאילו יש שחור ולבן.

יתכן...

אצלי ספורטיבית מוצאת את השניות היומיות שלה שאמנם רחוקות ממסלול אבל עדיין מתגמלות במה שחשוב לי בצורה שלא ספורטיבית תבאס.

רק אצלי זה ככה?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
זה:

לא מי יודע מה מסתדר עם זה:

או, לפחות, כך נראה.

עזוב, זה כמו להסביר לדתי איך יכול להיות שאתה לא מאמין באלוהים.

לי הציעו פעם להחליף קליאו ספורט 01' בבימר קופה 99' (328, מאובזרת לגמרי), ולא רציתי, כי הבימר היתה אוטומטית, והגיר סירס אותה.

זה מסדר לך את הנראות?

בכלל, משעמם לדבר עלי. שוב.

אתה חושב שכן מעניין אותי שופוני, ושאני חי בהכחשה, שיהיה לך לבריאות.

פורסם

בכל מקרה, לא הקופרה ולא הגולף הם רכבי פוזה, אלא אם מקשטים אותם בג'אנטים כתומים...

מהבחינה הזו באמת אין להם שום אפקט.

• תוכן חדש...