Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נו... לא "הרגילה". זו שכוללת, עוד כח, דיפרנציאל (כמו בקופרה), ובלמים משופרים.

נכון?!

כי הפער בין הקופרה לרגילה הוא כ"כ גדול, שלא משווים ביניהן.

נכון?

כי דיפרנציאל זה לא שיפור "בקטנה".

ובארץ... מי מהכיתה יודע אם יש או אין את הדברים הללו ב-GTI?

מישהו?

מישהו?

גם הרגילה מהנה יותר.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לך בעיה רצינית בסדר העדיפויות, או בניהול זמן.

סקס עם זוגתך, אתה לא עושב ב-99.99 אחוז מהזמן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפי התגובות שלך, אני יותר מבוגר. סליחה, התכוונתי בוגר. ואם את בת זוגתך בחרת רק על סמך ביצועיה במיטה, תחתום על הסכם ממון טוב

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

לפי תגובתך בחרת אותה בלי קשר. תנחומי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
אז אל תקנה רכב ספורטיבי בכלל.

ואני תמיד נותן את אותה התשובה. סקס עם זוגתך, אתה לא עושב ב-99.99 אחוז מהזמן.

ירים את היד מי שזה לא אחד הדברים החשובים לו בקשר...

אתה קונה ספורטיבית בשביל הרגעים שאתה נוהג אותה, לא בשביל השאר.

אחד הדברים החשובים לו בקשר != הדבר היחיד שהוא מסתכל עליו בקשר.

לוחות המכירה מלאים במודעות של אנשים שקנו ספורטיבית כייפית, ואז גילו שלא יכולים לחיות איתה כדיילי.

בתי הדין הרבניים מלאים באנשים שחשבו ששווה להם להתחתן כי הסקס היה מעולה.

אבל כל אחד ומה שעושה לו טוב על הלב. מדינה חופשית וזה.

מה שכן, מרתק איך שרשור על מבצע על לאון הפך לשרשור רפי קזאילה.

לפחות למדנו עוד משהו על החיים האישיים - והרלוונטיים כל כך לשרשור - של מי מחברי הפורום, ועל הרגלי הסקס של גברים ישראלים, שעברו את גיל 40.

תודה, שוב השכלתי בזכות הפורום.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
חםי תגובתך בחרת אותה בלי קשר. תנחומי.

אני נשוי עם שני ילדים ואין מאושר ממני. תודה. ובחרתי אותה לא לפי ביצועיה במיטה. כזה אני, בנאדם אינטליגנט ולא רדוד ושטוח כמו מגיבים תוקפניים אחרים פה.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם
לוחות המכירה מלאים במודעות של אנשים שקנו ספורטיבית כייפית, ואז גילו שלא יכולים לחיות איתה כדיילי.

כוסיות.

פורסם
אני נשוי עם שני ילדים ואין מאושר ממני. תודה. ובחרתי אותה לא לפי ביצועיה במיטה. כזה אני, בנאדם אינטליגנט ולא רדוד ושטוח כמו מגיבים תוקפניים אחרים פה.

לא יודע איך לקחת את האנלוגיה והפכת אותה לעיקר השיחה, אבל אני מאחל לך סקס מעבר לגיל 40, שכולל גם הרבה אינטיליגנציה. כמו הקופרה, שהיא גם מכונית דיילי מצויינת, וגם מכונית נהיגה טובה (אפילו טובה מאוד).

שתי האיכויות הן לא mutually exclusive.

פורסם

אני מוחמא מזה שקיבלתי מבקר טקסטים (ואופי!) צמוד, אבל אם זה רק לייק-כזה, אז יש בשביל זה כפתור ייעודי. לא שווה הקפצה של שרשור.

לגבי התאמה כמכונית דיילי, אם מישהו חושב שהקופרה היא איזו מכונת קרב קשה לנהיגה, זה ממש ההפך. קודם כל, אפשר למתן את תגובת המצערת, הרעש והמתלים, לשימוש יומיומי (במקרה של הלאון קופרה, אני לא הרגשתי הבדל גדול בפעולת המתלים). בנהיגה רגילה, היא לא עצבנית, לא רועשת, רק נוקשה, וגם... לא נורא (בטח לא בהתחשב בצמיגים).

ושאלה: מכל אלו שנהגו בקופרה, מי שם את הבקרה על מצב "קופרה" ומי ניתק אותה לגמרי?

מהניסיון שלי עם וואגיות, הבקרה היא מרכיב מהותי בהתנהגות הרכב, גם ללא אובדן אחיזה.

אז רק בשביל לדעת אם הניסיון שלכם רלוונטי...

פורסם
גם נכון.

אם כי, מהניסיון שלי, הקופרה מסתדרת טוב עם מע"צ. היא לגמרי לא מרגישה כמו אוטו עם יותר מדי צמיגים.

בזה אנחנו חלוקים. אני חשבתי שמשהו בי או ברכב נשבר כאשר נכנסו לבור קטן...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בורות קטנים זה עניין קצת אחר. כשיש צמיגים בחתך ממש נמוך, ונכנסים בבור קטן, הג'אנט חוטף בומבה שהמתלה לא סופג. כנראה עניין של זוויות וכו'. זה מרגיש רע מאוד, מבחינת הפגיעה ברכב, אבל אני לא יודע כמה זה מזיק.

פורסם (נערך)
אני מוחמא מזה שקיבלתי מבקר טקסטים (ואופי!) צמוד, אבל אם זה רק לייק-כזה, אז יש בשביל זה כפתור ייעודי. לא שווה הקפצה של שרשור.

חבל שלאעשו זאת קודם, אולי היה ממתן את האגרסיביות בתגובותיך כלפי מי שחושב שונה ממך, קצת מגוחך ביחס לתפקידך בפורום.

שווה אולי גם לציין שכנראה אתה בעליו הגאה מאוד של קופרה, או כך נראה על פי תגובותיך.

הסיאט ברובן פחות מחמיאות לנהג באיכות הפנים וב-feel הכללי, אם נוסעים מהר או לאט.

עריכה אחרונה על ידי BNitay
פורסם

אני לא חושב שפאלו הוא בעלים של קופרה, הוא פשוט מאוד נחרץ :-)

מסכים לגבי איכות הפנים וה- feel הכללי, אפילו בלילה זה לא מרגיש "זה", אם כי כאמור במחיר הזה זה עניין של פשרה כלשהי בכל מקרה, וכך ממילא תכננו את זה ב- VAG, שיהיה הבדל בין הקופרה, ל- GTI, ול- VRS.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
חבל שלאעשו זאת קודם, אולי היה ממתן את האגרסיביות בתגובותיך כלפי מי שחושב שונה ממך, קצת מגוחך ביחס לתפקידך בפורום.

כל זמן שאני כותב בהתאם לכללים, אני אכתוב כמו שאני רוצה.

אם יש לך בעיה בניהול, אתה יכול לפנות אלי או לכל אחד אחר מהמנהלים בפרטי.

אנחנו לא עורכים דיונים פומביים על מדיניות העריכה בפורום. קרא את כללי הפורום לרענון.

בזה סיימת את התייחסותך האישית אליי מכאן ולעתיד לבוא, למרות שאני נורא מעניין אותך.

אני יודע, קשה להתאפק, אבל אם אתה רוצה להמשיך לכתוב בציבור, תעביר את הדיון האישי שלך מולי לפרטי.

שווה אולי גם לציין שכנראה אתה בעליו הגאה מאוד של קופרה, או כך נראה על פי תגובותיך.

לא.

אם הייתי קונה אוטו כזה לעצמי, הייתי קונה את המכונית שהיא באמת מעולה, לב הקונצנזוס, המלכה היחידה והבלתי מעורערת של מי שבאמת אוהב לנהוג - מגאן RS קאפ.

ומי שלא נוח לו אוטו שתי דלתות, היה יכול לקחת אוטובוס.

את דעתי על הקופרה אפשר לקרוא כאן:

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/2371/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%9D/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9A--%D7%A1%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%9F-%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%94--%D7%A9%D7%95%D7%91%D7%95-%D7%A9%D7%9C-%D7%90%D7%99%D7%A9-%D7%94%D7%A2%D7%98%D7%9C%D7%A3

בניגוד לכל מיני, שלקחו אותה לסיבוב פה ושם, לי היה העונג לבלות איתה שלושה ימים. היא מכונית טובה מאוד, אבל אישית אני חושב שהיא לא מספיק מעניינת לנהיגה. היא טובה מאוד, אבל זה לא מספיק. אבל זה כבר עניין של טעם אישי.

לגבי ה-feel של הרכב, הוא לא מחמיא לי ולא מזיז לי, ואיכות הפלסטיקה זה אחד הדברים שממש לא משנים לי דבר. גם מותגים ותדמיתם מעניינת לי את העכוז הרבה פחות, מאיכות המושב והדרך בה מרגישים דרכו את השלדה.

הקופרה בנויה בפנים היטב. שומדבר לא מקרקש, והכל עובד טוב ונמצא במקום. גוד אינף.

• תוכן חדש...