Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

אני סטודנט ואשמח לקבל המלצה לקופסאות איכותיות שמותר לחמם אותם במיקרוגל.

עדיף מהשו ברמה של tupperware אך במחיר הגיוני.

יש מליון סוגים ואשמח לקבל המלצה על כאלו שניסתם ושנשמרות להרבה זמן.

תודה <:>

פורסם

יש טענה שבאופן כללי עדיף לא לחמם אוכל בכלי פלסטיק, עדיף בזכוכית.

אנחנו משתמשים בכלים של Lock&Lock. הם לא כל כך זולים אבל הם מצויינים. לרוב אפשר למצוא אותם במבצעי 1+1.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

אני משתמש קבוע בשל glass lock או של lock&lock ,קניתי בטישלר בתל אביב,קצת מעצבן עם חנה אבל הם הכי זולים בהשוואה שעשיתי.

מזכוכית כמובן,המכסה ללא BPA

פורסם

מניסיון יומיומי עתיר שנים, lock&lock.

הקופסאות היחידות שאני סומך עליהן בנשיאת מרק, מלבד טאפרוור.

משום מה הן נמכרות בכל מיני הרכבים של מבצעים בסופר הסמוך לבית, כך שהמחיר אפילו זול.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אפרופו, ראיתי היום בעבודה מישהו שאשתו שמה לו אורז ועוף בקופסת פלסטיק רגילה של הסופר (אדומה) + סגורה בשקית ניילון של הסופר. הוא הכניס הכל למיקרוגל...שקית ניילון וקופסת האוכל סגורה לחלוטין...

ראיתי אותו רק כשהוציא את זה לבדוק אם חם. ואז הוא אומר 'לא חם מספיק אבל כדאי להוציא את השקית ניילון'...

וואלה, טוב שנזכרת :shock:

פורסם
מצטרף להמלצה על לוק אנד לוק.

יש לי גם לומינארק מזכוכית שטובה מאד.

לנו יש גם את לומינארק ואין מה להשוות לעומת lock&lock. הלומינארק הרבה פחות טובים. רק מלהחזיק את שניהם ביד מרגישים שיש נבדל באיכות.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

לוק אנד לוק מקבלות צבע של אוכל בחימום. הצבע נדבק לדפנות ולא יורד, הן מאבדות משקיפותן.

עדיף מיכל זכוכית.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

באיקאה יש קופסאות אוכל מזכוכית במחיר טוב, כולל סימון food grade. אם אני זוכר נכון אז בסביבות ה20 שקל לקופסא די גדולה. לי יש קופסאות שלהם בארבע גדלים ואני מחכה להזדמנות שאגיע לשם כדי לקנות עוד.

• תוכן חדש...