Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לעסק מסויים נרכש מכשיר שקורא תגיות NFC.

המטרה היא שבתשלום חד פעמי הלקוח יכול להצטרף למועדון לקוחות ולהרוויח 10% על שלל מוצרים או לחלופין תיהיה צבירת נקודות.

ההזנה של הנקודות תתבצע באופן ידני, אין לי צורך שהתגית NFC תדע לזכור את כמות הנקודות שהצטברו, העבודה של התגית היא סה"כ לשמש כת.ז של הלקוחות שבעת העברת התג במכשיר, יוזן בתוכנה מספר לקוח ומשם כבר כל הנתונים שלו יקפצו וישמרו במחשב העסק.

מה שאני צריך זאת תוכנה שתדע לאגור את המידע הזה, ולתת לי לשנות אותו בעת הצורך, שיהיה לי גם אפשרות להוסיף מידע שחיוני לי.. אין לי מושג איך זה אמור להיראות אבל אשמח להכוונה לתוכנה חינמית או אפילו בתשלום שתוכל לעשות זאת, ואם יש תוכנה שדרכה אוכל לבנות לבד תבניות (סטייל אקסל רק פשוט יותר) יהיה יותר מנהדר, תודה.

עריכה אחרונה על ידי CartMan2oo5
פורסם
למה דווקא תגית פיזית? אולי פשוט הלקוח ימסור ת.ז או מספר טלפון?

כן, זה נראה גם לי הפיתרון הפשוט לבעייה, מה גם שאני רואה בהרבה מקומות שמשתמשים במספר הטלפון כדי לזהות את הלקוח למערכת הניהול של העסק.

אם אתה רוצה בכח לדחוף קורא NFC אתה צריך לחבר אותו איכשהו לתוכנת הניהול של העסק הזה, ורוב הסיכויים שתידרש לשלם לחברה שפיתחה את התוכנה לעסק כדי שתפתח לך מודול שיחבר בין רכיב ה NFC לתוכנה שלהם אם אין להם את זה מוכן. וזה כבר יכול לעלות לא מעט כסף

פורסם

הסיבה העיקרית לשימוש בתגיות NFC - פרסום. מי שיהיה חבר מועדון יתלה את התגית על המחזיק מפתחות (או חלק מהמשתמשים לפחות), התגית מעוצבת יפה מאוד עם לוגו של החנות.

אין צורך בחיבור לתוכנת ניהול שאני מחפש, התוכנה של הקורא תגיות פועלת מאוד פשוט - בעת הנחת התגית על המכשיר, התוכנה של הקורא NFC מקלידה את המספר שהוזן מראש לתגית ולוחצת אנטר, זה הכל. היא עושה את הפעולה שאתם הצעתם פשוט מבלי להקליד פיזית את המספר, הוא יהיה חרוט בתגית NFC ויצא על המסך כשיהיה מגע בין המכשיר לתג.

פורסם

https://www.bizmakebiz.co.il/Members/cbf2e98d-bd39-4248-a2d5-205d422bbc36/Info/

מדובר בעסק של איש אחד. פעם נתקלתי בו, לא יודע אם הוא עוד פעיל.

לחלופין, יש פתרונות של תוכנות אונליין, אבל לא חושב שבעברית.

אבל עברו כמה שנים מאז שבחנתי את התחום, אז לא יודע מה התחדש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...