Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכוניות קפואות בג'נבה 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם כבר מדברים על קור - אני לא זוכר כבר איפה שמעתי את זה אבל שמעתי שברוסיה פעם היה כול כך קר שהשמן מנוע במשאיות קפא ולפני ההתנעה (בבוקר) היו מבעירים מדורה ! מתחת לקרטר שמן בשביל להפשיר ולחמם אותו בשביל ההתנעה. :?

פורסם
ואני זוכר שבתפוז (לפני כשנה-שנתיים) כשהמלצתי למישהו שעמד לעבור לגור באזור ג'נבה לרכוש רכב בעל הנעה כפולה היו חברים שחשבו שזה לא נחוץ...

זה באמת לא הכרחי.

הטמפ' בז'נבה בד"כ לא כל כך נמוכות...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אם כבר מדברים על קור - אני לא זוכר כבר איפה שמעתי את זה אבל שמעתי שברוסיה פעם היה כול כך קר שהשמן מנוע במשאיות קפא ולפני ההתנעה (בבוקר) היו מבעירים מדורה ! מתחת לקרטר שמן בשביל להפשיר ולחמם אותו בשביל ההתנעה. :?

זה לא מיתולוגיה אלא אמיתי לחתולין.

היו עושים את זה גם לטנקים. לפרייבטים מספיק לשפוך קומקום מים חמים לרדיאטור, כך סבא שלי טוען.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
זה באמת לא הכרחי.

הטמפ' בז'נבה בד"כ לא כל כך נמוכות...

נכון שלא כל הזמן בעיר עצמה צריך את זה אבל בכבישים בהרים מסביב זה כן דרוש בייחוד כשהם קפואים (כמו כן ישנם כבישים שהמשטרה לא מאפשרת לנהוג בהם אם אין לך הנעה כפולה בשל חשש שתתקע/תעשה תאונה ויצטרכו לחלץ אותך...)

פורסם
נכון שלא כל הזמן בעיר עצמה צריך את זה אבל בכבישים בהרים מסביב זה כן דרוש בייחוד כשהם קפואים (כמו כן ישנם כבישים שהמשטרה לא מאפשרת לנהוג בהם אם אין לך הנעה כפולה בשל חשש שתתקע/תעשה תאונה ויצטרכו לחלץ אותך...)

גם בהרים אני לא נתקלתי במצבים בהם המשטרה דרשה הנעה כפולה. כן דרשו שרשראות או צמיגי שלג. נכון עם AWD החיים יותר קלים, אבל עם צמיגים מתאימים אפשר להסתדר יופי גם עם הנעה קדמית, כל זמן שאתה לא עושה ניסיונות בעבירות לפני שהמפלסת עברה על הכביש...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אז ככה עדכן טרי רכב הספורט מאוחרי הג'יפ נגנב איך הצליחו לגנוב אותו ??????

בגרררר העמיסו אותו !!!!

בצחוק !!!!

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

נהיגה על שלג שונה מנהיגה על קרח .

על קרח עדיף שיהיה לך שרשראות גם עם 4X4 .על משטח קרח אין יותר מדי אחיזה ל ארבעת הגלגלים והשרשראות שוברות את הקרח כדי לאחוז . צמיגי חורף טובים עד שאתה מאבד כח בעליות ומתחיל לגלוש לאחור...

מעבר לכך עדיין מבעירים מדורות כדי לחמם סולר בצבא הרוסי ....

• תוכן חדש...