Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כיום יש לי מדפסת לייזר של ברדר העושה עבודתה נאמנה כבר שנים וסורק ישן שאיכות הסריקה שלו לא משהו (וגם התמיכה בו מתחילה להיות בעייתית).

בעקבות מבצעי סוף השנה, גם בארצנו (למרות שכאן הם מינימליים), אני חושב להחליף למכשיר משולב הכולל את כל האופציות שבכותרת.

ההעדפה שלי הינה למכשירי לייזר שכאלו, אך מדפדוף ראשוני שערכתי, מכשירים כאלו יקרים משמעותית ולכן אני פתוח גם להזרקת דיו (ייתן גם אופציה צבעונית שזה נחמד), גם בשל העובדה שכמות ההדפסות יחסית קטנה.

במהלך השנים האחרונות כל המדפסות שרכשנו במשפחה היו של ברדר - אמינות וזולות לתחזוקה. יחד עם זאת, מהקניות האחרונות במשפחה, נוכחתי בשתי בעיות:

1. מדפסת משולבת לייזר ברדר 1810 (אומנם בלי פקס): טיונר קטן יחסית ומבנה קצת בעייתי - מגש הדפים נפתח ומגדיל את אורך המדפסת משמעותית.

2. מדפסת משולבת צבע MFC-470 : יש 4 מחסניות נפרדות (מצוין) אך די בצבע אחד שנגמר והמדפסת מושבתת. כמו כן, ברדר מעדכנים את המדפסת דרך הרשת כך שרשי דיו חלופיים לעיתים לא נקלטים, אלא אם היצרן כבר עדכן אותם גם. שני אלו לא היו בדגמים קודמים (על 2 אלו גם אפשר לקרוא ברשת).

החלופה המוכרת לי אגב היא HP שלפחות בכל הנוגע לדיו, הראשים כבר זולים יותר (אך מתייבשים מהר). את זירוקס אני לא סובל - יש לי 2 נסיונות לא טובים איתם.

אשמח להמלצות ממי שרכש לאחרונה.

בתודה,

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרץ חיפוש בפורום, יש הרבה שרשורים בנושא.

מניסיון אישי Brother L2700DW

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

MFC-J480DW.

רכשתי לפני כמה חודשים,מהירה ושקטה,כמו כן כוללת את כל הפיצ"רים כגון הדפסה ישירות מהפלאפון וכו.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
בהינתן התקציב, הייתי בוחר בזו:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=919851

מכשיר ברמה גבוהה עם יחידת דיו חיצונית המאפשרת מילוי מבקבוקים. אם מדפיס הרבה, העלות זניחה.

שים לב למבצעים ב BF.

תודה על ההצעה אבל אין לי רצון להשקיע כ"כ הרבה במכשיר, המה גם שהביקורת עליו בWB למשל לא מחמיאה בהרבה מדגמים זולים בהרבה יותר. מעבר לכך, כפי שרשמתי, אין לי כמות הדפסות גדולה.

הרץ חיפוש בפורום, יש הרבה שרשורים בנושא.

מניסיון אישי Brother L2700DW

בוודאי שכך עשיתי - המכשיר הנ"ל לא קצת בומבסטי לשימוש ביתי?

MFC-J480DW.

רכשתי לפני כמה חודשים,מהירה ושקטה,כמו כן כוללת את כל הפיצ"רים כגון הדפסה ישירות מהפלאפון וכו.

אין ספק שמדובר, מבחינת מחיר ויכולות, במכשיר שיחס העלות תועלת שלו הכי גבוה - לפחות על הנייר. אני יכול גם לרכוש אותו באיזור 300-350 ש"ח. אבל מה לגבי החסרונות שהעלתי - יצא לך כבר לשים מחסניות חלופיות? אם כן - ניתקלת במצב שכשמחסנית אחת ריקה המדפסת לא מוכנה לעבוד? יצא שהתקנת ראש חלופי והמדפסת לא זיהתה אותו?

תודה לעוזרים,

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

ה-2700 משמשת אותי מזה כשנתיים

עומדת בעמדה עצמאית ומשרתת את כל הבית, כולל מחשבים וטלפונים, להדפסה וסריקה, וגם הפקס טוב מאד.

אפליקציית מאנדרואיד התגלתה כשימושית, מדי פעם אני מקבל מסמכים הווטסאפ ומדפיס ישירות מהנייד.

יש לידה גם משולבת הזרקת דיו hp שתפקידה הדפסה בצבע, למעשה מיותמת.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בן תדפיס בעבודה:-D

כמה כסף לא רשמת

לצערי, משלל סיבות, להדפיס בעבודה לא ישים מבחינתי.

לגבי תקציב. אין משהו מאוד מוגדר. לא הייתי רוצה לעבור את ה-500 שח. מאחר ויש מבצעים וגם יש לי חבר, אז יכול להיות שאוכל לרכוש דגם יקר יותר ועדיין לעמוד בתקציב.

ה-2700 משמשת אותי מזה כשנתיים

עומדת בעמדה עצמאית ומשרתת את כל הבית, כולל מחשבים וטלפונים, להדפסה וסריקה, וגם הפקס טוב מאד.

אפליקציית מאנדרואיד התגלתה כשימושית, מדי פעם אני מקבל מסמכים הווטסאפ ומדפיס ישירות מהנייד.

יש לידה גם משולבת הזרקת דיו hp שתפקידה הדפסה בצבע, למעשה מיותמת.

האמת שהצבע פחות מעניין אותי. המדפסת הזו די מעניינת, אראה באיזה מחיר אוכל להשיג אותה כך שאראה אם עומד בתקציב ומה המידות שלה (יש לי מקום מוגבל).

אגב, כמה עולה לך טיונר?

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

המדפסת לא גדולה בהרבה מזו שהוחלפה, שהיתה לייזר עם סורק ללא פקס, בראדר 7030, שמצויינת אבל מצריכה החלפת תוף יקרה.

קניתי במבצע יום הבחירות 2015 באופיס דיפו, עלתה כ-1000 ש"ח כולל טונר נוסף, שכדאי לקנות , שכן הטונרים שבאריזה (בכל מדפסת שהכרתי) קטנים.

פורסם

אין ספק שמדובר, מבחינת מחיר ויכולות, במכשיר שיחס העלות תועלת שלו הכי גבוה - לפחות על הנייר. אני יכול גם לרכוש אותו באיזור 300-350 ש"ח. אבל מה לגבי החסרונות שהעלתי - יצא לך כבר לשים מחסניות חלופיות? אם כן - ניתקלת במצב שכשמחסנית אחת ריקה המדפסת לא מוכנה לעבוד? יצא שהתקנת ראש חלופי והמדפסת לא זיהתה אותו?

תודה לעוזרים,

בן.

קניתי את ה J480DW של BROTHER (אחי) קניתי ראשים תחליפיים במחיר מגוכך, עובדים מצויין, לא הייתה שום בעיה למדפסת לזהות אותם. זה למה אני נשאר נאמן לBROTHER כבר שנים. גם מחירי הראשים המקוריים זולים יחסית לחברות אחרות.

אם אתה חייב אז אפשר לגרום למדפסת הזו לעבוד גם עם ראש הדפסה אחד או יותר גמור - פשוט שמים איזולירבנד שחור על החלונית של המחסנית, והמדפסת תזהה אותה כחדשה.

פורסם

הבנתי, תודה לכולכם, אבדוק מחירים ומידות ואחזור עם תובנות.

בן

Sent from my iPhone using Tapatalk

BENJ:

ROY:

פורסם

לאור העובדה שהחלטתי שאני מעדיף לייזר על דיו ולאחר שהחלטתי לרדת מהmfc-l2700dw פשוט כי לא הצלחתי למצוא אותה, כולל משלוח בפחות מאזור ה800 שח (אף שהיא באמת נשמעת כאחלה), חשבתי ללכת על בראדר mfc-1910dw. היא בנויה פחות נח אבל אין לי בעיה כרע ונראה שנותנת את מירב האופציות. המחיר 580 שח

מה דעתכם ?

בן

Sent from my iPhone using Tapatalk

BENJ:

ROY:

פורסם

לאחרונה החלפנו את המדפסת ברדר הזרקת דיו (הייתה ממש חדשה) למדפסת לייזר 2700 של ברדר

כי הבן שלי מדפיס המון ונמאס לו להחליף צבעים כל כמה חודשים. אני מצטער שלא רכשתי לייזר כבר לפני כמה שנים.

אני חושב שהבן רכש אותה מכאן במחיר טוב (אני יכול לשאול אותו)

http://www.printerdeal.co.il/CATALOG.asp?Page=NewShowProd.asp&PRodID=1074616

כולל 2 טונרים.

ואין לך מה להתלבט - 5 שנים אני מתלבט וסתם רוכש מדפסות הזרקת דיו.

• תוכן חדש...