Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ומה כתבתי?

השאלה היא האם פות"ש יכול להשתמש בפונקציות האחרות במכשיר שקיים אצלו, או שחיוני שיהיו במכשיר החדש.

לדעתי כדאי להשקיע עוד 200 ש"ח במכונת לייזר משולבת - המהירות האמינות ובסופו של דבר גם מחיר המתכלים מצדיקים את המאמץ. אבל זאת בתנאי שאכן יש לו עותם 200 ש"ח (או קצת יותר) לצורך העניין, ושאין לו צורך בהדפסה צבעונית.

אישית עברתי להדפסת לייזר בתחילת 2009. אמנם השארתי מדפסת צבעונית שהיתה לי קודם, אבל את מספר הדפים הצבעוניים שהפסתי מאז אפשר לספור על אצבעות יד אחת המדפסת היתה DPC 7030 של בראדר (מדפסת\סורקמכונת צילום, ללא פקס) שעלתה באותם ימים כ-600 ש"ח (והמחיר כלל כמה חבילות נייר, גם הן בשווי של כ-80 ש"ח, כך שהמכשיר עצמו עלה קצת למעלה מ-500). הוחלפה ל-2700 כאשר היה צורך לרכוש טונר+תוף, שמחירם המשולב התקרב למחיר מכונה חדשה. הוחלפה על ידי ה-7055 שעולה כ-400 ש"ח, פתרון טוב לפות"ש אם הפקס לא קריטי

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הפקס פחות קריטי. ההדפסה צבעונית יותר קריטית( אשתי מורה)

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

ולמהה הדפסה הצבעונית קריטית?

אני יודע שזה מושך את העין, אבל אם אינה זקוקה לשקפים צבעוניים - ובימים אלה, שבהם יש בארקו בכל כתה - אין בהם צורך - צריך לבדוק שוב אם הצבע באמת חיוני.

אשתי מורה כבר שנים רבות, להערתי חלפו קרוב ל-20 שנה מאז ההדפסה הצבעונית האחרונה.

אבא שלי נזקק להדפסות צבעוניות, אבל זה היה כאשר הקרין מפות משקפים. כאמור, כיום, זה היה נעשה מבארקו.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

ולמהה הדפסה הצבעונית קריטית?

אני יודע שזה מושך את העין, אבל אם אינה זקוקה לשקפים צבעוניים - ובימים אלה, שבהם יש בארקו בכל כתה - אין בהם צורך - צריך לבדוק שוב אם הצבע באמת חיוני.

אשתי מורה כבר שנים רבות, להערכתי חלפו קרוב ל-20 שנה מאז ההדפסה הצבעונית האחרונה.

בשעתו אבא שלי הי נזקק להדפסות צבעוניות, אבל זה היה כאשר הקרין מפות משקפים. כאמור, כיום, זה היה נעשה מבארקו.

פורסם
יש בארקו בכל כתה.

בטוח ברקו בכל כיתה?

רוטשילד תרם או דוד תשובה?

בהנחה שבמחיר מקרן ברקו אחד אפשר לצייד 10 כיתות במקרני אופטומה

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני משתמש במונח בארקו כמונח גנרי למקרן. בדיוק כמו פלאפון לכל סלולרי.

כאשר אשתי ניהלה בית ספר היא רכשה כמה מקרנים כל שנה - היה יותר זול מאשר להחליף את הנורות במקרנים הקיימים שהשלימו את שעות המנוע שלהן.

פורסם (נערך)

אתה בטח גם אומר כונן שאתה מתכוון למחשב ;)

האמת, נורה של מקרני high-end בני 5-7 שנים עולה היום ב50% יותר ממקרן חדש עם אותם נתונים.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

נתתי לך המלצות למדפסות מצוינות. רק קח בחשבון שתוך שנה תוציא כסף על טונרים צבעוניים

שבחישוב שנתי הייתה רוכש לייזר.

חבל שאני לא התעקשתי לרכוש לייזר לפני שנה, עד שהבן שלי החליט להעיף את המדפסת שהייתה במצב חדש ורכש חדשה לייזר - שעד כה עושה יופי של עבודה. ( רק גדולה מידי)

פורסם

קיבלתי את הברדר mfc-1910w שהזמנתי מksp )אגב, חווית רכישה סבבה). עלתה 579 שח בהזמנה לסניף.

לחיוב: כרגיל, התקנה פשוטה (כולל הגדרת אלחוט), הדפסה מהירה ואיכות סבבה.

לשלילה: פחות מתחבר למבנה של מגש דפים נפתח ולא אינטגרלי, זה מוסיף כ15 ס״מ לאורך הכללי. במיקום שאצלי פחות רלוונטי אומנם אבל כדאי לקחת בחשבון. כמו כן, הטונר קטן (שוב, אצלי כמות הדפסות לא רצינית אז פחות קריטי).

לסיכום: אין לי ספק שלמרות שהיא גדולה יותר, ה2700 עדיפה אבל היא גם יקרה. זו נבחרה כמקום טוב באמצע. מי שיוותר על אלחוט גם יוכל לרכוש את ה1810 ב486 שח בksp. מבדיקה שערכתי, הם היו הכי זולים.

תודה למייעצים,

בן

Sent from my iPhone using Tapatalk

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

הטונרים שמצרפים למדפסות הם בדרך כל חצי כמות. אחרת איך הם יעשו כסף.

זאת הסיבה שרכשנו את ה 27000 ישר עם 2 טונרים.

כמובן תתחדש.

פורסם

תודה.

אני מדבר על הטונר הרגיל- מספיק ל1000 דף, כלומר קטן.

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

המדפסת יושבת בסמוך לראוטר?

אגב, אני רוכש טונרים בחנות המחשבים הקרובה לביתי... :)

תרגיש חופשי לבדוק עלויות.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

^^^

חמוד אתה, גם אני :)

אכן סמוכה לראוטר.

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

אז יכולת לקנות את הדגם 2700DN ולחבר ישר לראוטר, ובעצם כך אתה מבטל את הצורך במדפסת אלחוטית וקונה את הדגם הזול יותר ויורד מתג המחיר של 800 ש"ח.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...