Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
אפשר קישור למבצע טוב על דרמל בסיסי?

תודה לעוזרים.

דרמל בסיסי בארץ עולה כארבע מאות ש"ח

באמאזון קצת יותר מ 100 ש"ח

https://www.amazon.co.uk/dp/B01N769TR2/ref=pe_385721_37986871_TE_item

משגע אותי איך קיצורי הדרך משתנים..

כשתכנס לאמאזון בריטניה חפש את המלל הבא 3000-15 Multitool, 130 W, 15 Accessories

יש שם הצעה ב 19.99 ליש"ט

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם
דרמל בסיסי בארץ עולה כארבע מאות ש"ח

באמאזון קצת יותר מ 100 ש"ח

https://www.amazon.co.uk/dp/B01N769TR2/ref=pe_385721_37986871_TE_item

משגע אותי איך קיצורי הדרך משתנים..

כשתכנס לאמאזון בריטניה חפש את המלל הבא 3000-15 Multitool, 130 W, 15 Accessories

יש שם הצעה ב 19.99 ליש"ט

זה מחיר של מוכר חדש עם אפס מכירות. לא הייתי סומך על זה. המחיר של אמזון עצמם כמעט כפול.

פורסם
אגב סליחה שאני נדחף.

למה אתה לא קונה מולטי טול ?

פספסתי את זה.

יש לי מולטיטול (הכוונה לדרמל, כן?) אבל שמישותו מוגבלת בכל הקשור לעבודות שאני עושה בבית. לדוגמה, לך תנסר איתו עכשיו סורגי חלון או פרופילים של מתקן לייבוש כביסה... אולי זה אפשרי, אבל יקח הרבה זמן ויקרע לו את הצורה.

דריש, הדגם שאיילי הביא עולה באמזון גרמניה 290 שח כולל משלוח לארץ. לדעתי, עדיפה על הוורקס.
הוורקס ירדה בינתיים מהפרק כי החזקתי אותה ביד ולא אהבתי את התחושה. לבוש הזאת יש מחיר טוב, אבל אין אחריות והפורמט שלה קצת חריג בנוף הישראלי (5" לעומת 4.5" שנפוץ יותר).
פורסם

~

אין לי נסיון עם סוניקראפטר, ואני לא רוצה לקנות אחד בשביל לצבור אותו. מדובר בטכנולוגיה מעניינת ובהחלט יתכן שאוסיף אחד כזה לארגז הכלים בעתיד, אבל בינתיים אני מעדיף להיצמד לציוד שאני מכיר.

פורסם

מה עם כלים של ריובי?

אני זוכר שהתנסתי בהם בישראל וכשהגעתי לפה כבר הייתה לי היכרות טובה עם המותג ולכן רוב ארגז הכלים שלי מורכב מהכלים שלהם שמשרתים אותי נאמנה כבר כמה שנים טובות.

haters will hate

פורסם

אני חושב שבדיסק לא מתקמצנים.

או מקיטה או בוש.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.

• תוכן חדש...