Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הוורקס ירדה בינתיים מהפרק כי החזקתי אותה ביד ולא אהבתי את התחושה. לבוש הזאת יש מחיר טוב, אבל אין אחריות והפורמט שלה קצת חריג בנוף הישראלי (5" לעומת 4.5" שנפוץ יותר).

אתה מדבר על הדיסק?

אם כך לי יש וורקס (צהוב) שעברה את כל מהדורי הגיהנום שיכולים להיות בשיפוץ: חיתוך קרמיקה, שיש, בטון, ברזל, פועלים שזורקים ודורכים עליהה וכו'

אחלה כלי, לא יורד ברמתו מבוש והמקיטה המקבילים.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
משחזת זווית 9,

יש למישהו המלצה? ראיתי שיש לבוש ב 1200 וגם ב 600,

יש הצדקה למחיר?

אני בעיקרון מעדיף רק את הבוש הכחולות, ויש לי אחת 9" של 2000 או 2200W לא זוכר בדיוק (זה 590שח ל 2000W או 660שח ל 2200W).

ההבדלים הם בדגמים שיש להם התנעה רכה או אין להם (לזולים כמובן שאין) וביקרים יותר יש גם ווסת מהירות (שוב, לא בכל הדגמים ולא בכל היצרנים).

הערה כללית בנוגע לשימוש:

זה כלי עם יכולות מאוד גבוהות אבל הוא סופר מסוכן (!) ברמות שקשה להשוות אותן למשחזת 4.5".

זה כלי שדורש רגש רב ביד, יכולת אחיזה ממושכת (זה כלי של מעל 4 קילו) ואם תשאל אותי - אתה חייב לראות איך מישהו מקצועי משתמש בו לפני שאתה חושב על בכלל לקנות כזה.

בקצרה אומר: בשימוש בכלי הזה אתה חייב תמיד להפעיל כוח מתון (על מה שאתה חותך), לא להזיז אותו ימינה\שמאלה ואם מדובר בחיתוך עמוק - עדיף שלא "תיכנס" ו"תצא" מהחיתוך כי ביד לא מקצועית מדובר במשהו שעלול לגרום לאסון.

את המכשיר הזה חייבים להחזיק מאוד חזק גם בגוף המכשיר וגם בידית האחיזה, ולהיות מוכנים שבמקרה של טעות הוא יכול "לקפוץ" (זאת הסיבה שצריך להחזיק אותו מאוד חזק).

ברגע שמבינים את העקרונות הבסיסיים של שימוש במכשיר הזה, הוא הופך להיות משחק ילדים. לחובבן מדובר בסכנת חיים ממשית.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

3-5.12.2016 יהיה יריד בשז"ר שם תמכר המשחזה 4.5" הכחולה של בוש ב-290 ש"ח.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

איציק,

אני בעבר עבדתי עם מקיטה 9", מספיק,

ודיסק 9 זה כלי מסוכן מאוד.

הבוש 2200 שעולה 660, יש לו התנעה רכה? כי למקיטה במחיר הזה יש

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

• תוכן חדש...