Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג או רכישה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני חדש פה, ואני מקווה שאני מפרסם במקום הנכון.

אני רוצה לרכוש רכב מסוג אאוטלנדר 2016 7 מקומות. יש בפני 3 אופציות, הייתי מעוניין לקבל תשובה של מה שיותר משתלם.

אופציה א : רכישה הרכב דרך "חבר" במחיר של .162.000ש"ח , "על הכביש" - במימון של 100 אחוז.

אופציה ב : ליסינג מחברת אוויס במחיר של 1988 ש"ח כולל מעמ + 7500 ש"ח מקדמה, ל 36 חודשים, לאחר מכן יש לי את האופציה לרכוש את הרכב במחירון לוי יצחק פחות 12 אחוז .

אופציה ג' : ליסניג תפעולי כולל הכל (ביטוח טסט תיקונים טיפולים וכו') במחיר של 2498 ש"ח כולל מעמ + 7500 מקדמה ל 36 חודש וגם כאן אוכל לרכוש את הרכב בסוף בתקופה ב 12 אחוז פחות ממחירון.

אודה לעזרתכם

פורסם

שני האופציות של הליסינג טומנות בחובן פרט חשוב מאוד, הופעת המילה השכרה\החכר על הרשיון.

לדעתי האופציה הטובה ביותר היא רכישה במימון מלא, הרכב ישאר פרטי ותוכל למכור אותו בקלות בהמשך.

בין כה וכה אופציות הליסינג מגלמות את ירידת הערך במקדמה הגדולה והתשלום החודשי הגבוה.

פורסם

אם עדין אתה לא סגור על אאוטלנדר תבדוק גם x trail... הרבה יותר מורדנית ומתקדמת.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

מה הנסועה השנתית הצפויה שלך? האם ינהגו ברכב גם נהגים צעירים?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...