Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הבעיה היום אפשר להפקיד צ'ק ע"י צילום שלו באפליקציה. עד המכונה הגעתם ?

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

אם כרטיס בנקט לא עולה שום דבר הן בהנפקה והן בשוטף (וזה עוד צריך לברר) אז את כל הפעולות הללו בעצם אפשר לעשות איתו, לא?

ואת כל השאר בכרטיסים החוץ בנקאיים וכו'

כמה שאני מבין החיסרון הכי משמעותי הוא שצריך להירשם עוד לשני אתרים \ אפליקציות כדי לעקוב אחרי ההוצאות

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

החסרון המשמעותי ביותר של כרטיס חוץ בנקאי הוא שאם אתה נזקק להלואה\קרדיט או כל צורת אשראי אחרת הריבית הרבה יותר גבוהה. אצלי, לפחות, גם המסגרת יותר קטנה

אישית אני מחזיק לא פחות מ-5 כרטיסים - בנקאי עיקרי, בנקאי גיבוי ושלושה מועדונים. בזכות היקפי שימוש גבוהים (אצלי הכל יוצא באשראי, חוץ מהתשלום לעוזרת) העלות לכל החמישה + החמישה של אשתי עומדת על כ-10 ש"ח לחודש, מרביתם בכרטיס השופרסל שמשלם את עצמו ברבית דרבית בתלושים וצ'קבק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כולם בשרשור טוענים שהבנקאי בחינם, ואני כבר 14 שנה באותו הבנק משלם 13.90 לחודש

בפעמים הבודדות שביקשתי הנחה\פטור אמרו לי "תלך!"

מה מילות הקסם כדי להיות מגניב כמו כולם? למי לשלוח מייל על זה?

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

אתה בא לפקיד\ה ואומר לו\לה: "שלום, אני לקוח של הבנק שלכם כבר 14 שנה, אני מרוצה מהשירות והייתי רוצה להישאר כלקוח של הנבק שלכם וגם להמליץ עליכם לחברים שלי, אבל לזכרוני אני משלם 13.90 על האשראי שלי והייתי שמח אם תמצאו פתרון לכך שלא אצטרך לשלם יותר שקל".

ככה קיבלתי הצטרפות למועדון הוט עם האשראי הבנקאי שלי. חוץ מכמה שקלים על דלק ומגה בעיר, לא טרחתי יותר לבדוק הנחות.

יש לי גם הייטק זון שהוצאתי לא מזמן. בנתיים לא יצא לי להישתמש בו.

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם
כולם בשרשור טוענים שהבנקאי בחינם, ואני כבר 14 שנה באותו הבנק משלם 13.90 לחודש

בפעמים הבודדות שביקשתי הנחה\פטור אמרו לי "תלך!"

מה מילות הקסם כדי להיות מגניב כמו כולם? למי לשלוח מייל על זה?

גם הכרטיסים הבנקאיים שלי משוייכים למועדון לקוחות, במקרה שלי מקצועי. המועדון נותן 3 שנים פטור מדמי כרטיס, וכך גם בכל שדרוג. בינתיים הגעתי כבר למכסימום למצבי (אל דאגה, אין לי סנטוריון). אבל כיון שהיקף השימוש בכרטיסים (וזה כולל את שני אלה שלי ושני אלה של אשתי) עולה על הדרישה לפטור אני לא מתעסק עם זה.

עם כרטיסים אחרים זה עניין של מו"מ, ויש גם מקרים של חברות נוקשות, כא"ל כבר הפסידה לא מעט פעילות שלי בגלל התעקשות על דמ"ש.

קוף נינג'ה - חפש לך מועדון שיהיה מוכן לקבל אוך. גם תשדרג את הכרטיס וגם תקבל פטור מדמ"ש למספר שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הכרטיס הבנקאי שלי חינם כי הוא מוגדר כסטודנט, ביום שזה יגמר או שאמצא משהו אחר או שאבטל אותו. הוא גם ככה לא העיקרי שלי.

Sent from my D6503 using Tapatalk

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

במקום העבודה הקודם שלי אכן הייתה הטבה ב3 חברות כרטיסי אשראי. הוצאתי 2 כחוץ בנקאים ואחד כבנקאי. אחד מכרטיסי הטבה היה של מאסטר-קארד והבנקאי של פועלים הוא מאסטר-קארד אז פשוט הדפסתי את דף הטבה והגעתי איתו לסניף והם הנפיקו לי את הכרטיס כבנקאי עם ההטבה של ללא עמלות ועם הצטרפות למועדון ההטבות.

אינני משלם עמלה על אף כרטיס שברשותי וברגע שהם ידרשו תשלום ישר אבטל אותו. ואם אתה אדם מסודר ולא בזבזן או חולה קניות, אל תפחד להחזיק כמה כרטיסי אשראי, במקרה הכי גרוע והוא יגנב אתה מבטוח בחברת האשראי מבחינת חיובים ולרוב הם ינפיקו לך חדש בלי בעיות.

מקרה אמיתי מברזיל, כרטיס של ויזה נגנב באי קטן בברזיל שהדרך היחידה להגיע עליו זה עם מעבורת של 3 שעות לכיוון. התקשרתי לחברת האשראי ותוך 3 ימים שליח של DHL הגיע אלי לאי עם אשראי חדש.

מכאן למדתי שחברות האשראי יעשו הכל בשביל שרק תיקח מהם כרטיס ותבזבז כמה שיותר.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלא תחשבו שסתם בלבלתי לכם במוח.

הזמנתי (וקיבלתי) בנקט, הייטקזון ולאומיקארד executive. (שניהם חינם לתמיד)

ה FREE הישן והכרטיס הבנקאי בוטלו לאלתר לאור סירובים הן של לאומי קארד והן של הבנק לתת שם הנחה כלשהי בעמלות.

לגבי ה"הוט".. שלחו לי טפסים הביתה, על נייר.

דורשים ש"אלך" לבנק להחתים אותם על הו"ק ואז אחזיר בפקס לישראכרט.

אני מרגיש כאילו אני בשנות ה90 המוקדמות, מה זה הדבר הזה? ללכת? למלא טפסים עם עט?

לאומיקארד ו CAL הזמנתי בזמן שאני יושב בתחתונים בבית, בשביל ישראכרט אני בוודאי לא אתאמץ יותר מזה.

אזמין כרטיס כאשר הם יצטרפו למאה ה21 ויגלו את האינטרנט.

פושטקים.

• תוכן חדש...