Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית עד 45K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז כמו בכותרת אני רוצה להחליף לרכב משפחתי מטעמי נוחות.

הדברים שחשובים לי הם אמינות ורכב שלא ישחוט אותי מבחינת דלק וטיפולים.

האופציות שחשבתי עליהן:

1.סיויק 2008 1.8

2.מצאתי ג'טה דיזל 2010, וגם חשבתי על ג'טה רגילה (לא מכיר טוב את הרכב אשמח לדעתכם, הבנתי שישנה בעיה בגיר)

3.טויוטה קורולה בגרסא האוטומטית - סביבות שנת 2009

כל המלצה תתקבל בברכה

תודה רבה

פורסם

אחזקה של סיוויק לא ממש זולה (היו כמה כאלו לבת דודתי ועכשיו נוסעים על אחת יחסית חדישה,בת שנתיים) במיוחד לא במורשה יבואן.

ביטוח מקיף יקר מאוד לנהג צעיר /חדש.

לכל רכבי DSG 7,לא הייתי ממליץ להתקרב,אלא אם יש לך עצבי ברזל.

הייתי בודק חוץ מהקורולה אפשרות של I30 רגילה או סטיישן שנים 2009-10

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תמורת אותו כסף, אתה תוכל לרכוש יונדאי i30, מיצובישי לנסר(1.8 ), ניסאן טידה ואולי גם קיה פורטה תיכנס לתקציב.

שיהיו נוחות ואמינות, ובשנה שנתיים, חדשות יותר מהונדה וטויוטה.

ישנה איזו שמועה שהטידה יקרה יותר לתחזוקה וטיפולים, את זה צריך לבדוק.

פורסם

אם אתה מוצא קורולה אוטומטית ( לא רובוטית ) בתקציב הזה ובמצב שמור, זה יהיה רכב משפחתי אמין ולא יקר בתחזוקה. גם צריכת דלק לא רעה לרכב משפחתי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...