Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 דקות, tzahico כתב:

ועמדתו הנוקשה (מאוד) מגיעה ממקום רציונלי

לדעתי האישית הדיעה שלו היא תוצר של צורך ליישב תפיסת עולם ליברלית הומניסטית עם אמונה דתית ספציפית.

אבל קטונתי. הבן אדם מת מזמן ואני לא מתיימר לדעת מה חשב בדיוק.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 26 דקות, SlowRide כתב:

למה מבחינה מוסרית זה תמיד החלטה של האישה? אמנם הילד מתפתח בגוף שלה, אבל הוא לא נוצר ממנה בלבד

כי... מה האלטרנטיבה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני שעה, m3x7r3m3 כתב:

לרופאי נשים לא אכפת אם אפשר או אי אפשר להדגים את זה באולטראסאונד והיא תבין.

מה שכן אכפת להם זה שבשלב הזה אתה יודע שיש השתרשות, שהיא נמצאת במקום הנכון (כלומר שזה לא הריון מחוץ לרחם), ושיש דופק.

כמובן שזה שלב אחד מתוך רבים, אבל מבחינה רפואית זה שלב מאוד חשוב. בעיקר כדי לדעת אם יש תקלה (נניח הריון מחוץ לרחם, או השתרשות לא תקינה) שצריכים לטפל בה (כלומר "הפלה" או הפלה) מיידית.

בערך כל מה שאמרת לא נכון וגם לא ממש הבנת את מה שכתבתי.

מצחיק שאתה מנסה ללמד אותי על סונר מיילדותי. אבל זה לפרק אחר.

אוי ואבוי לאשה שהרופא שלה בודק איפה ההריון לפי דופק. 

הריון מחוץ לרחם יכול להיות עם דופק.

הריון עם "השתרשות" לא תקינה יכול להיות עם דופק.

ואני לא אמרתי שזה חשוב לרופא נשים או שאכפת לו להראות את זה לאשה, אני אמרתי שזהו שלב מאוד משמעותי להדיוט שאפשר להראות לו משהו שהוא מבין. רופא הנשים יכול להבין כבר לפני שיש בעיה. לא צריך לחכות לדופק. 

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

זה נראה לך כמו בן אדם?

ובבקשה אל תכניס פה עכשיו ניסוחים ועניינים, כן או לא.

image.png.56cda6ea551ebe52245d5cc24791b28d.png

ההבדל הוא שאני רציתי לקבל תשובה על דעה, אם @Nakamichi מסכים להפלה בשבוע 39 או לא.
האם זה בן אדם? לא יודע, לא רופא, ואין לי ילדים אז אין לי מושג אם מה שאתה מראה פה זה שבוע 10 או שבוע 32.
אני אוכל להגיד אם זה בן אדם (לעניות דעתי הלא מלומדת בעניין זה) אם תביא לי את הפרטים מסביב, כלומר האם זה בשבוע מתקדם, יש דופק, יש איברים. שם אוכל להביא דעה (שהיא שוב, דעה של ההדיוט הממוצע).

אתה מוזמן לענות על השאלה ששאלתי מקודם, האם הפלה של עובר בשבוע 38-39 היא לגיטימית מבחינתך. ואל תתחמק מזה.

פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

האם זה בן אדם? לא יודע, לא רופא, ואין לי ילדים אז אין לי מושג אם מה שאתה מראה פה זה שבוע 10 או שבוע 32.

זה עובר של פיל.

לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

האם הפלה של עובר בשבוע 38-39 היא לגיטימית מבחינתך.

עובר בשבוע 38-39 לא מפילים. מיילדים.

אתה רוצה תשובה? אז לא לגיטימי בעיניי להפיל בשלב הזה.

הבעיה שזו שאלה תיאורטית שנועדה לבלבל.

בפועל כמו שהראתי בפוסטים קודמים, למעלה מ90% מההפלות מבוצעות לפני שבוע 13, כשהעובר בגודל של תאנה ולפי כל מבחן שהוא, הוא לא יכול להיחשב בן אדם.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 48 דקות, falou כתב:

כי... מה האלטרנטיבה?

לא הבנתי. 

צריכה להיות אלטרנטיבה?

לעובר יש גם אבא. אין לרצון שלו שום משקל?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 19 דקות, יובל .מ. כתב:

ההבדל הוא שאני רציתי לקבל תשובה על דעה, אם @Nakamichi מסכים להפלה בשבוע 39 או לא.

השאלה הזו נשאלה פה כבר כמה וכמה פעמים, ועדיין לא הבנתי מה המטרה שלה חוץ מלהטריל?

מישהי הלכה להפיל בשבוע 39? איפשהו בהיסטוריה העולמית?

פורסם
לפני 1 דקה, flytomars כתב:

ועדיין לא הבנתי מה המטרה שלה חוץ מלהטריל?

אל תקלקל. הוא חושב שהוא מפציץ פה עם טיעון חדש ומקורי, למרות שנאמר פה כבר עשרות פעמים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

רגע, בוא נעשה סדר.
עובר שמפסיקים את החיות מבחינתך זה בסדר, כל עוד הוא לא נולד.
אמרת שבארץ זה שבוע 24, אבל אם מחכים אחרי הגבול הזה, עוד שבוע, עוד חודש, והגעת לשבוע 39. 
הילד לא נולד עדיין, זה לגיטימי לבצע הפלה? אל תכניס פה עכשיו ניסוחים ועניינים, כן או לא.

אני לא אמרתי מה דעתי בעניין והיא פשוט לא חשובה או  מעניינת מישהו.

ברגע שאני אהיה זה שאצטרך לקבוע מה החוק בנושא, אז אולי היא תהיה רלוונטית.

רק להבהיר כי לדעתי הבנת את זה הפוך.

גבול החיות הוא הגבול התחתון  שממנו יש לעובר סיכוי לשרוד יחד עם תמיכה רפואית מאוד נרחבת.

ברוב העולם זה 24. ביפן נגיד זה 22 בגלל הפגיות המפותחות שלהם.

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אני אוכל להגיד אם זה בן אדם (לעניות דעתי הלא מלומדת בעניין זה) אם תביא לי את הפרטים מסביב, כלומר האם זה בשבוע מתקדם, יש דופק, יש איברים. שם אוכל להביא דעה (שהיא שוב, דעה של ההדיוט הממוצע).

אתה מוזמן לענות על השאלה ששאלתי מקודם, האם הפלה של עובר בשבוע 38-39 היא לגיטימית מבחינתך. ואל תתחמק מזה.

מה זה איברים?

נגיד מערכת העיכול. זה כמה תאים שמתחלקים. זזים הולכים. יש שלב שהיא פשוט צינור קטן. 

זה לא משהו בר חיות. מה שאתה רואה שם בתמונה לא יכול להתקיים. גם אם יש לו התחלה של מה שיהיה בסוף איברים. 

אלוהים יודע לאן אתה רוצה לקחת את זה. תשמע, אתה הולך פה שחור ולבן. אין בעולם.. בכל זאת אני מאוד סקרן - אז:

לשאלתך: (אופציה א)

לא. מה פתאום!!! הפלה בשבוע כזה בשום פנים ואופן.

לשאלתך: (אופציה ב)

כן. בהחלט. 

קח. תיקח את זה לאן שאתה רוצה. נראה מה בסופו של יום משפט המחץ.

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, פינדר כתב:

הבעיה שזו שאלה תיאורטית שנועדה לבלבל.

בפועל כמו שהראתי בפוסטים קודמים, למעלה מ90% מההפלות מבוצעות לפני שבוע 13, כשהעובר בגודל של תאנה ולפי כל מבחן שהוא, הוא לא יכול להיחשב בן אדם.

אם שבוע 13 זה מצב כמו שהראת, אז כן, מבחינתי הפלה זה משהו שעדיין תקין.

לפני 12 שעות, flytomars כתב:

השאלה הזו נשאלה פה כבר כמה וכמה פעמים, ועדיין לא הבנתי מה המטרה שלה חוץ מלהטריל?

מישהי הלכה להפיל בשבוע 39? איפשהו בהיסטוריה העולמית?

ממש לא להטריל.
אם אתה מסכים שיש גבול בו זה הופך לרצח לפני הלידה, זה אומר שאפשר לנהל דיון על מתי הגבול הזה מגיע, הבעיה שאנשים רוצים לבטל את הגבול הזה ולהתנהל כאילו כל עוד הוא בבטן ההחלטה היא רק של האמא.

לפני 11 שעות, Nakamichi כתב:

אלוהים יודע לאן אתה רוצה לקחת את זה. תשמע, אתה הולך פה שחור ולבן. אין בעולם.. בכל זאת אני מאוד סקרן - אז:

לשאלתך: (אופציה א)

לא. מה פתאום!!! הפלה בשבוע כזה בשום פנים ואופן.

לשאלתך: (אופציה ב)

כן. בהחלט. 

יופי, עכשיו צריך למצוא איפה הגבול הזה נמצא.
אבל שוב, כל הדיון הזה מתנהל ברמה כל כך נמוכה שכל אחד תקוע בפוזיציה שלו (כמו בפוליטיקה).

כולם שקרנים וכל אחד מושך לכיוון שלו בלי שום התייחסות מדעית/אתית אמיתית, ומי שנדפקת זה אותה בחורה בלואיזיאנה שכולם פה כל כך דואגים לה.

עריכה:
ואם נצא רגע מתחום ההפלות, טרלול ה-PC פוגע בנשים בעוד תחומים, נקח לדוגמא תחרויות.
כל טרנסג'נדר שמזדהה כאישה מגיע ומנצח בתחרויות נשים פעם אחר פעם, כי לאף אחד אין אומץ לבוא להגיע "שמעי את אישה עכשיו אבל הגוף שלך זה גבר", כי המדע והמוסר יצאו מהדיון, ומה שחשוב עכשיו זה רק "אסור לפגוע לה ברגשות!!111". 
ככה נשים שהתאמנו כל החיים שלהן לרגעים מכריעים נשארות מאחור כי מה לעשות, גברים עדיין יותר חזקים מנשים.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

הבעיה שאנשים רוצים לבטל את הגבול הזה ולהתנהל כאילו כל עוד הוא בבטן ההחלטה היא רק של האמא.

ממש לא. זה בדיוק הפוך.

היה גבול ברור ובאו השמרנים וביטלו אותו, ככה שכל הפלה היא לא חוקית.

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

כל טרנסג'נדר שמזדהה כאישה מגיע ומנצח בתחרויות נשים פעם אחר פעם

כמה מקרים כאלו אתה מכיר? ומתוך המקרים שאתה מכיר, עד כמה אתה מכיר את הפרטים ולא רק את הכותרות הצעקניות של ימנים שמרנים?

אולי תבדוק את העובדות, לפני שמכריזים שטרלול הPC הורס את הספורט או משהו כזה.

כרגע, אתה זורק ססמאות ברמת תגובות בטמקא.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

ממש לא להטריל.
אם אתה מסכים שיש גבול בו זה הופך לרצח לפני הלידה, זה אומר שאפשר לנהל דיון על מתי הגבול הזה מגיע, הבעיה שאנשים רוצים לבטל את הגבול הזה ולהתנהל כאילו כל עוד הוא בבטן ההחלטה היא רק של האמא.

ברור שאני מסכים שיש גבול, אף אחד לא טען אחרת בשום מקום, אף אחד אבל ממש אף אחד בהיסטוריה האנושית לא הפיל מרצונו בשבוע 38 לכן המשפט "הבעיה שאנשים רוצים לבטל את הגבול הזה ולהתנהל כאילו כל עוד הוא בבטן ההחלטה היא רק של האמא." הוא פשוט לא נכון.

אם אני לא טועה יש שם לטיעון כזה- איש קש.

עריכה אחרונה על ידי flytomars
פורסם
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

כמה מקרים כאלו אתה מכיר? ומתוך המקרים שאתה מכיר, עד כמה אתה מכיר את הפרטים ולא רק את הכותרות הצעקניות של ימנים שמרנים?

עזוב פינדר, אל תברח למחוזות של כותרות וכו’

לא היו מקרים שבהם קרה שגבר מבחינה פיזיולוגית ניצח בתחרות נשים?

מה דעתך על זה?

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, פינדר כתב:

Lia Thomas’ victory at NCAA swimming finals sparks fierce debate over trans athletes | Swimming | The Guardian
ציטוט מהכתבה:
"USA Swimming’s policy states that trans athletes must undergo three years of hormone replacement therapy before being allowed to compete. Thomas is six months short of that target but the NCAA decided not to adopt USA Swimming’s rules and allowed the senior to compete in last week’s meet in Atlanta."
Transgender Man Who Says He's a Woman Wins Women's World Championship | CBN News
ועוד אחד:
Transgender woman who last year competed as a man wins NCAA track championship | TribLIVE.com
נכשל כגבר, התחרה כאישה.
וקח סרטון:

בחייאת, תראה את הפער.

וזה רק ברפרוף מהיר.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • תוכן חדש...