Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הייתי בהמון סוכנויות רכב ומדדתי עם מטר את הרכבים. אח"כ הבנתי שיש עוד שיקולים כמו מיקום תופסני הבטיחות, הצורה של המושב והמשענת, מרווח מהדלת ופרמטרים אחרים שמשפיעים אם הכסאות ייכנסו או לא. אני מעדיפה לשים את 3 הילדים באותה שורה ולא לפצל לשורת מושבים נוספת (כי אז אני מבטלת את תא המטען שבו אני צריכה גם עגלה...)

אשמח לקבל תשובה, בבקשה רק ממי שהכניס כסאות כאלו בפועל ולא ממי שנראה לו שהרכב מרווח יותר או פחות, באיזה רכב ייכנסו לי הכסאות. כרגע לצערי אני נוסעת בפורד פוקוס שבו נכנסים לי עם כסא בטיחות רק בוסטר בלי גב וסלקלק בלי בסיס....

מחפשת רכב יד 2 בתקציב של כ 80K

תודה!

עריכה אחרונה על ידי Dafnage
פורסם

קשה לדעת היכן כל זה ייכנס בצורה הכי טובה, כי יש הבדלים בין הכיסאות, גם ברוחב וגם בצורה שלהם.

לא רשמת מה כמות הנסיעות שלך. אם לא נוסעים המון, אפשר את הסניק בנזין.

גם טויוטה ורסו תוכלי למצוא בתקציב שלך 2011-2012 עם נתונים טובים.

בכל מקרה, כדאי לבוא עם הכיסאות הספציפיים שלך ולנסות להתקין אותם בשורה השניה., כדי לראות שזה מסתדר עם מיקום החגורות, משענות יד ועוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עוד פרמטר חשוב שכדאי לקחת בחשבון הוא שאת יכולה להחליף בוסטרים וכסאות לכאלה שיותר קומפקטיים. זה יעלה כמה מאות שקלים ליחידה, ועדיף מאשר לקחת את זה כשיו מרכזי בנית רכב בעשרות רבות של שקלים...

• תוכן חדש...