Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרחק גדול יותר, בלי בלימות פתע, פניות במהירות נמוכה יותר, יציאה איטית מהמקום - את כל אלו יש לבצע גם ביום רגיל. כך שאין משהו שונה, לפחות מבחינתי, כאשר יש גשם ראשון.

פורסם
מרחק גדול יותר, בלי בלימות פתע, פניות במהירות נמוכה יותר, יציאה איטית מהמקום - את כל אלו יש לבצע גם ביום רגיל. כך שאין משהו שונה, לפחות מבחינתי, כאשר יש גשם ראשון.

ובשביל ליישם את הדברים האלה ביום יום (לא בתנאי גשם ראשון), קנית קורסה OPC :-D?

פורסם

בעיקר זהירות בפניות או בזינוק מהמקום (קל יחסית לפרפר במקום), יותר שמירת מרחק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש דגשים מיוחדים שחלים יותר על רכבים בעליי הנעה אחורית מאשר על רכבים "רגילים" בעליי הנעה קדמית?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

להיות עוד יותר זהירים עם דוושת הדלק, בעיקר כשההגה מופנה. אם יש בקרת משיכה זו לא בעיה אבל עדיין.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)

לנסוע על בצד זה לחלשים. המקצוענים מחזיקים את הרכב בזווית כל כך גדולה שהוא כבר נוסע לאחור. וברצינות, העצות שניתנו כאן נכונות אבל צריך לפרט יותר:

שמירת רווח: מחכים שהרכב השני יעבור על פני סימן על גב הכביש, וסופרים 1121, 1122, 1123 כדי למדוד רווח של שלוש שניות. לבדוק פעמיים-שלוש בכל נסיעה.

פניות: מאטים מראש עד למהירות שבה יש לך בטחון להאיץ בעדינות (לצבור כמה קילומטרים לשעה) לאורך כ-ל הפניה. להתחיל לסובב את ההגה מוקדם (לפני שהכביש מתחיל להתעקל) ולאט.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.

פורסם
ובשביל ליישם את הדברים האלה ביום יום (לא בתנאי גשם ראשון), קנית קורסה OPC :-D?

כי ידוע שעם קורסה לא צריך לשמור מרחק?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הקדים אותי shapin עם הסמלון המעולה של מר לדג'ר,

ב-205GTI שנת 88 אחדשש שהייתה לי בשנת 2005 בישראל, ברור שעל הצד, ואפילו במהירות משוגעת של 30 קמש, אפילו זוגתי שהייתה בהריון עם הגדולה וכמעט הפילה אותה בפעמים הראשונות (אפילו שהתרעתי מראש), התרגלה מפני שזה היה קורה במהירות ככ איטית, שאפילו הייתי מצליח לענות לסובבים אותי לשאלה ה-או - ככ ישראלית ''מוכר?'' שזה כידוע לא אומר שהוא מוכן לקנות אלא זו צורת הבעה להערכה מינימלית כלפיי המכונית יחד עם טיפה יותר מקמצוץ של 'הייתי רוצה שהיא תהיה שלי' ובאותו הזמן 'לא אודה בכך לפניך כמובן'

פורסם

בעיקר מוודא שהצמיגים תקינים ושם שבע עיניים על הנהגים סביבי.

ממליץ על ״הסרת חלודה״ בכל הקשור לבלימות חירום ואומדן מרחק בלימה על כביש רטוב.

היו פעמים שהופתעתי לטובה, היו כאלו לרעה. אבל חשוב שזה יישב בראש.

מצאו מגרש חניה ריק ורחוק מעין אחרי גשם ראשון שכזה. שתיים שלוש בלימות חירום טובות, גם כאלו שמשלבות חמיקה הצידה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

הרבה אנשים ממעיטים ביכולת של הרכב שלהם לבלום בעקבות איכות ירודה של הבלמים, נוזל בלמים שלא הוחלף שנים או צמיגים בלחץ לא תקין/מותג ירוד וכו'.

כפי שנאמר מעליי, חשוב להבין את מגבלות הרכב, מגבלות הבלימה, כדי לא להיות מופתעים.

פורסם
בעיקר מוודא שהצמיגים תקינים ושם שבע

ממליץ על ״הסרת חלודה״ בכל הקשור לבלימות חירום[...]מצאו מגרש חניה ריק ורחוק מעין אחרי גשם ראשון שכזה. שתיים שלוש בלימות חירום טובות, גם כאלו שמשלבות חמיקה הצידה.

עצה חשובה שנשמטה מזכרוני.

אגב, תרגול של בלימות חירום לא צריך להיעשות בהיחבא כי החוק מתיר ״לבדוק את הבלמים.״

זה, לדעתי, שריד של התקופה שבה בלמים היו מאבדים יעילות מאוד מהר והיה צורך לבדוק את פעולתם לעתים מזומנות.

• תוכן חדש...