Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאורך כביש החוף- בין חדרה להרצליה, זכיתי לראות פריסה רחבה של ניידות תנועה ושל אופנועים של המשטרה. אז תיזהרו בנסיעה.

חוץ מזה יש להגיד למשטרה להתחדש (או שאני לא שמתי לב לכך) על ה-B4 החדשות שלה. אני אישית ראיתי בין 4-5 נייידות תנועה מסוג B4 חדשות.

אין כסף?, אין תקציבים?, הצחקתם אותנו...:beerchug:

אדם.

פורסם

דרך אגב ראיתי לפניי איזה חודשיים מאמר שהם רוצים לקנות WRX או איבו 8

בשביל מה???

אלוהים יודע

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

הWRX והEVO נועדו למקרים של מרדפים אחרי מכוניות ספורטיביות

כמו שבאיטליה יש ניידות פרארי ובגרמניה יש ניידות פורשה

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

שטויות במיץ הם לא יצילחו לרדוף אחריי שום מכוניות ספורט מהירות אחרות

סתם ביזובוז של כספים

פורסם

אתה חושב שהשוטרים בארץ נוהגים ברמה מספיק טובה כדי לנהל מרדף?

גם אלו שבורחים לא תמיד יודעים מה הם עושים...

לפי דעתי אם התוכנית של רכישת ניידות יעודיות למרדפים תצא לפועל ובכלל כל תוכנית המרדפים הזאת תצא לפועל, כל זה יסתיים בתאונות נוספות...

פורסם

אתה חושב שהשוטרים בארץ נוהגים ברמה מספיק טובה כדי לנהל מרדף?

גם אלו שבורחים לא תמיד יודעים מה הם עושים...

לפי דעתי אם התוכנית של רכישת ניידות יעודיות למרדפים תצא לפועל ובכלל כל תוכנית המרדפים הזאת תצא לפועל, כל זה יסתיים בתאונות נוספות...

יש לי שתי נקודות לגבי התגובה שלך:

* אני מסכים איתך שכל זה יכול ועלול להסתיים בתאונות נוספות.

* אני ממש ממש לא מסכים איתך שהשוטרים לא נוהגים ברמה מספיק טובה. זו בכלל לדעתי אימרה מטופשת.

אתה יודע את רקע הנהיגה של כל שוטר ושוטר?

אתה בדקת את העניין שאתה אומר כזה דבר?

לא צריך לנהוג ברמה כל כך גבוהה בשביל לבצע מרדף.. האם את המרדפים בארה"ב מבצעים שוטרים שיש להם ידע או יכולת יותר מהשוטרים הישראלים? לא נראה לי.

אדם.

פורסם

לא צריך לנהוג ברמה כל כך גבוהה בשביל לבצע מרדף? אולי אם רודפים אחרי סבתא בת 80 בחיפושית... אבל אם זה מרדף שמתנהל במהירויות גבוהות, בתנועה צפופה ועל מגבלות האחיזה... כדאי מאוד שהאדם מאחוריי ההגה יהיה אדם עם תגובות מהירות ועם רקע מסויים או נסיון בנהיגה מתקדמת וביציאה ממצבים מסוכנים.. במרדף הסיכוי לתאונה הרבה יותר גבוה... לא רק שהנסיעה במרדף היא בדרך כלל במהירויות גבוהות יותר וגם על המגבלות, בנוסף השוטר מתרכז גם במי שהוא רודף אחריו וצריך להיות מוכן לכל פעולה שלו.

לא בעיה לתת לכל אחד לעשות מרדף, הבעיה היא התוצאות של זה...

ולגבי השוטרים, הם לא מי יודע מה נהגים טובים, אני לא אומר שכולם, אבל מאלו שראיתי, וראיתי נהיגה של מספיק שוטרים, הם לא נוהגים יותר טוב מכל נהג אחר...

ובארה"ב אם אני לא טועה השוטרים עוברים אימונים מיוחדים לצורך ביצוע מרדפים...

פורסם
האם את המרדפים בארה"ב מבצעים שוטרים שיש להם ידע או יכולת יותר מהשוטרים הישראלים? לא נראה לי.

אדם.

כן.

במקומות מיועדים לפורענות בארה"ב השוטרים עוברים קורסים של מרדפים במסלולים מיועדים.

Some days your the bug; Some days your the windshield

פורסם

כמה כבר מכוניות כאלו יהיו בכל אזור

ומה התדירות שניידת פשוטה תיהיה שם באזור לעומת ניידת "ספורט"

אף אחד לא מזמין את מרוצי הרחוב הללו או את התפרעויות על הכביש ככה שגם אם יקנו כמה כאלו הם לא יצאו להרבה מרדפים

עוד פעם בזבוז יתר של כספים

פורסם

צודק..

הרי זה ידוע שבמרדפים בכביש 6, או בכביש מספר 2, כשבןאדם בורח על 180 קמ"ש זה כי הכביש עמוס, יש פקק וצריך להשתמש במגבלות האחיזה של הרכב..

את המרדף עושים על הצד, 2 גלגלים בלבד נכון? :?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

עם התוכנית הזאת תצאה לפעול השוטרים שיבחרו יאברו הכשרה.

גם תאמין אותו בן אדם שלובש מדים כחולים שהדרדר לניידת, גם בן אדם בדיוק כמו כל אחד מאיתנו ואני לא חושב שרמת הנהיגה שלו נמוכה עם לא ההפך.

חייב להיות איזה קורס הכשרה לשוטר תנואה, לאמבולנס יש...

פיאג'ו טייפון ז"ל

פורסם

אתה מתכוון לאופנוע משהו עצבני

יש מצב שזה יעזור

זה גם עולה פחות

אבל עוד פעם מה ההסתברות ששוטר עם אופנוע כזה או נידת "ספורט" יהיו באותו רגע של ההתפרעות או מרוצי הרחוב

כי עד שאתה מתניע את הנידת האוטו השני כבר בבית מחנה את האוטו שלו ועד שאתה צובר מהירות יותר גדולה מאשר האוטו שבמרדף כדיי להשיג אותו אז הוא נמצא במרחק אדיר

אני יודע שלמכוניות הללו יש תאוצה עצבנית משהו כמו 5 שניות ל100 (כאשר אדם מקצועי נוהג עליה ומעביר הילוכים במאיות של שניה)

לפי דעתי חרתא ברטא הם בחיים לא יצליחו לרדוף אחריי אף מכונית

בזבוז כספים

• תוכן חדש...