Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש וטרינרים בקהל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

כבר קרוב לחודש וחצי - חודשיים שאנו רואים רזון שהולך ומחריף אצל החתולה שלנו.

מדובר בחתולה פרסי צ'ינצ'ילה בת 11.

היא מרזה מרגע ורגע, ומה שעוד קורה זה שהיא מריירת המון.

מבחינת האכילה, יותר אוכל מתפזר על הרצפה מאשר מגיעה אליה לקיבה, נראה שקשה לה לבלוע וכל פעם שהיא מנסה לאכול יש תנועה של הראש למעלה, כביכול ניסיון בליעה.

היינו אצל 2 וטרינרים שבבדיקות הדם לא ראו איזה משהו מוזר, עשו צילום בטן וגם לא ראו משהו.

יש לכם רעיון? אני אובד עצות..

פורסם

לחתולים בגיל הזה יש נטיה לבעיות בכליות ככה לפחות הבנתי מהניסיון שלי. אולי אפילו גידול תנסה את הבית חולים הווטרינרי בבית דגן לא זולים אבל מאמין שימצאו את הסיבה. אצלי בחתולה מצאו בעיות בכליות עם טיפול תומך ומזון יעודי היא חזרה לעצמה אחרי שהגיע למשקל נוצה של קילו וקצת היום היא שוב סביב ה 4

פורסם

תנסה להחליף מזון,

יש מזון רפואי, יכל להיות שיפתור את הבעיה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

גם אצלינו זה קרה. (חתולה פרסית טריקולרית בת 12 בערך...)

היא רזתה מאוד (ירדה בערך קילו) והפסיקה להיות חיונית (לא לגמרי, אבל באופן מורגש).

זה קרה בדיוק בתקופה שעברנו דירה, אז בהתחלה חשבנו שזה בגלל שינוי המקום, משהו באוויר ודי נתנו לזה לזרום.

אחרי שהבנו שמשהו לא תקין, לקחנו אותה לוטרינר אצלינו ביישוב, שגם לא הצליח להבין מה קרה והוא שלח אותנו לבית החולים הוטרנרי בבית ברל (חוות דעת), שם היא אובחנה כחולת סרטן.

היום היא די מוגדרת כנס רפואי (אני מעריך שזה יותר האהבה של אישתי אליה, שעזרה לה לעבור את התקופה), אבל סובלת מבעיה בכליות (מה שאומר שכל ערב צריך לתת תרופות ועירוי מים).

התהליך היה מעל חצי שנה של טיפולים כימותרפיים ותרופות והיום, כמו שאמרתי, הכל סבבה.

פורסם
לחתולים בגיל הזה יש נטיה לבעיות בכליות ככה לפחות הבנתי מהניסיון שלי.

היו עולים על זה בבדיקת דם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כדאי לבדוק שוב את השיניים והחניכיים של החתולה, אם היא מפזרת אוכל, מניעה את הראש תוך כדי תנועות לעיסה (כאילו נדבק לה משהו בפה) ונוזל גם רוק תוך כדי כך, רוב הסיכוי שיש משהו כואב בפה.

לפעמים מדובר בזיהום משני למחלה קשה יותר, אלמלא היה מדובר בחתולת בית הייתי מהמר על כשל חיסוני בגלל "איידס" של חתולים.

אינני וטרינר, רחוק מכך, אבל אם וטרינר אחד לא מצא, הייתי פונה לבדוק אותה אצל וטרינר אחר..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אם היא מתקשה בבליעה, צריך להתמקד באיזור הזה: דלקת בגרון או אפילו באוזניים, גוף זר בדרכי הבליעה שאולי לא מופיע בצילומי רנטגן.

אם הוטרינרים שהלכת אליהם מיצו את כל הרעיונות, זה הזמן לעבור לאחר, אולי כזה שיש לו אפשרות לבצע בדיקה אנדוסקופית עם סיב אופטי של כל דרכי העיכול.

פורסם

מאיפה אתה?

אם ראש העין רלוונטי לך ממליץ מאוד על ד"ר בן אלבגלי.

במידה וכן, דבר איתי לפני ואדאג לך להנחת חבר.

• תוכן חדש...